- 15 Kasım 2015
- 667
- 516
- 103
- 33
- Konu Sahibi merveibo2305
-
Ben çok beğendim canım ama sanki yarım kol olsa daha şık durabilirdi
Teşekkür ederim canım.Dediğini deneyip düşüneceğim. :)Ben çok beğendim canım ama sanki yarım kol olsa daha şık durabilirdi
Teşekkür ederim aslında uclarda dantel var ama biraz küçük sanırım belirgin bi dantel seceyim teşekkür ederimomuz kısmı haricinde üst kısmı cidden çok yakışmış ama acaba biraz da etek uçlarında dantelleri olsa? hayırlı olsun buarada:)
Teşekkür ederim bu model beğenmek için üzerime diktiriyorum aynisindan ama sanırım biraz daha kabarık olcak kollari da pot ram üzerime göre olunca öyle durmicak inşallah ellerine sağlıkomuz kısmı tam oturmamıs genel olarak modelı guzel yakısmıs
mutluluklar dılerım :)
bence kabarıklıgı ıyı aslında sen nasıl begenıyorsan oyle yaptır benımkı en kucuk tarlatanlıydı oda sırf yuruyebılım dıye :) bu tamamen zevk meselesı
benım gelınlık butun sırtı ve gogsu v yakalısı ve eteklerıde gupurdu aynısıydı ama en kucuk tarlatanı kullanmıstım cok kabarık gelınlık bana demode gelıyor nedense
Etek kısmında mi? Denemek gerek neden olmasın teşekkür ederim ☺Bence çok hoş üst kısmı dantelli modelleri seviyorum ama keşke danteller alt kısımda da olsa
Amin teşekkür ederim.sanırım kol dantelini degistirecegimÇok güzel olmuşsunuz. Benim hoşuma gitti.Yalnız kollarda küçük bir değişiklik olabilir. Allah nazarlardan saklasın. Her daim huzurlu yuvanizda mutlu sağlıklı olun.
yıllardır prenses model straplez bi gelinlik istiyordum dantel detayları olan ve hep asla az kabarık giymem diyordum sevmiyordum da... esim ailesi yuzunden straplez giymemi istemiyor.ona da hak veriyorum ama benimdee içimde ukde kalicak yani.sonra bunu denedigimde onun gozlerinde birsey gordum dedim bu olsun 8 senedir bakıyor bana ama bu baskaydi dedim bu olsun.Ama ? Amaçlar var iştebence hayalındekı neyse o olsun
benım hayalımde tek bı model vardı gıttım aynısını dıktırdım
herkes bırsey soyledı yok cok sade yok cok basıt baska model yokmuydu gıbı
ama ben hıc pısman degılım o gelınlıkle vıdeo cekıldı onla resım cekıldı omur boyu anı
zaten gelınlık senı secer gıyersın oyle guzel otururkı ustune ıste budur dersın ıcıne sıner
eger model yoksa aklında ıcıne sınene kadar gelınlık dene derım yok varsada kım ne derse desın sorma bıle dırek ıstedıgını yaptır derım :)
Teşekkür ederim zaman ayırıp yazdığın için evet gelinlik üzerime göre değil bu modeli dıktıriyorumGelinlik çok güzel ama omız kısmında biraz sıkıntı var sanırım mutluluklar dilerim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?