• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sizce nasil olur (resimli)

Nilesmec

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2008
123
8
98
43
:72:Selam kizlar yardiminiza ihtiyacim sizce bana bal kopugu yakisirmi yada soyle sorayim bana kizil siyah disinda hangi renk yakisir $p20130327-110028.jpg

Son düzenleme:
Korkuyorumda bugday tenli oldugum icin tereddutte kaldim ama cokta guzel bir renk onumuzdeki haftaya kadar kararimi vermem lazim

sana brz koyu renkler gider..sıcak çikolata kahve tonları..buğday tenli değilsinayrıca cnm sen tenin açık brz..buğday denmez yani öyle:34:

Aslinda ten rengim bir acayip bronz tenli gibiyim solaryumami gidiyorsun diye cok soruyorlar ama demek acik renk cikmisim.koyu renk istemiyorum nedense hep saclarim koyu renkti ama fikirleriniz icicn sagolun aklimda bulunduracagim

ortadaki sarı rengini beğendim ben.aslında tam ortada değil fotoğraf.üstteki sarı değil de,ondan sonra gelen sarıyı beğendim.dosyanın ismi aa.jpg. böyle daha açıklayıcı oldu galiba.dosya aa.jpg olanı güzel.:ssz::ssz::ssz:
anlatıcam diye yırtındım burda,o model ve renk harika yakışmış

cok teşekkür ederim fikrin çok öneml benim için benimde en cok içime sinen o aslında saçımın boyutuda okadar suanda

Konua tekrar yazmamdanda anlayacaginiz gibi hala internetten sac renklerine bakip duruyorum ve bu renkleri cok begendim sizce bana bu renkler gidermi bayanlar $honey-blonde-gisele-0610-mdn.jpeg $EE8BAB22ADE3CE7FEC53936E4DA1C6.jpeg

Back