• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sizce nasıl olur bu renk

gwencooper

Broken Hearted Girl
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
6.246
50
108
İstanbul
$f.jpg $Untitled-1.jpg
saclarımı 2 hafta kadar once actım siyahdan kızıl yaptım koyulu acıklı oldu ama saclarım yinede acıldı ama ben palette deluxe koyu kestane rengi aldım saclarım tam renk olsun diye sizce nasıl olur kızılın ustune deneyen oldumu fikir verebilirmi

canım nette numarasına baktım sanırım 4.68 koyu tonlarda yani biliyosun 5 ten aşağısı koyultuyo bayağı saçı
senin kızılında çok açık bir kızıl değil üstüne yaparsan bir ton daha koyulaştırır ve çok hafif yansımalarını alır gibi geliyor bana ama kötü bir renk olucağını sanmıyorum kestane ve kızıl tonları benzer birbirine

saclarıma acıcı surdugum icin dipler sarımsı olmustu uzerine kızıl yapınca cok acık oldu dip kısımlar yıkadıkca daha da acık bi renk aldı altı farklı dipler farklı olsun istemedim insallah istedigim tonlarda renk elde edebilirim:)

saclarıma acıcı surdugum icin dipler sarımsı olmustu uzerine kızıl yapınca cok acık oldu dip kısımlar yıkadıkca daha da acık bi renk aldı altı farklı dipler farklı olsun istemedim insallah istedigim tonlarda renk elde edebilirim:)

açılk bi renk olmaz cnm koyulaştırırr kahvemsi bi kızıl olur işte kestane rengi:) istedgn gibi olur umarım

eğer diplerin uçlara göre daha açıkça ilk o kısma sür biraz beklet uçlara sonra sür

Back