- 3 Kasım 2017
- 202
- 43
-
- Konu Sahibi HazalHazall
İşi olduğu sürece zaten fazlasıyla anlayış gösterdim.Ama arkadaşlarıyla biraz daha az vakit geçirip bana da zaman ayırabilir.Benimde bunu istemem çok doğal diye düşünüyorum.Sonuçta su an izinde zorunlu bir durumu yokBu huyundan vazgeçmeyeceksen adamı hiiiç meşgul etme.
Anlayışlı ol demiş onu bile olamamışsın.
Hayır tabiki.Ama ne diyorum ben iş zamanlarında zaten bişey demedim sadece memlekette arkadaşlarıyla sabah akşam vakit gecirecegine birazda bana zaman ayır dedim sizce bunun neresi simariklik?Şımarık bir cocuk gibi davranmışsın.
Ilgilen diye tutturmak da neyin nesi?
Adamın içinden gelirse ve uygun olduğunda ilgilenir zaten. Sen tutturdun diye ilgilenirse bir anlami olacak mi?
İyi de ilgi içten gelip gösterilince güzel,İşi olduğu sürece zaten fazlasıyla anlayış gösterdim.Ama arkadaşlarıyla biraz daha az vakit geçirip bana da zaman ayırabilir.Benimde bunu istemem çok doğal diye düşünüyorum.Sonuçta su an izinde zorunlu bir durumu yok
Zaten konuşup mesajlaşıyormuşsunuz.
Anlamak için soruyorum. İlgili olmak nedir sizce tam olarak? Günde ne kadar konuşmalı sizle?
Dün mesela, yatayım yorgunum dediğinde ne kadar süredir mesajlaşmıştınız?
Ama onun soguyorum kelimesi beni çok kırdı ve bende gerildim ister istemezBence çok boğmuşsunuz adamı. Biraz rahatlayın lütfen. Ben de ilgi severim ama sizinki aşırı geldi.
Bi de bazen bende de olur, öyle yorgun olurum ki kimseye tahammülüm kalmaz. Telefonum çalsa kim arıyor diye ekrana bakmak bile yük olur. Bence biraz hoşgörülü olmalisiniz
Hayır tabiki.Ama ne diyorum ben iş zamanlarında zaten bişey demedim sadece memlekette arkadaşlarıyla sabah akşam vakit gecirecegine birazda bana zaman ayır dedim sizce bunun neresi simariklik?
Bugün hiç aramadı yazmadı bende yazmadım peki ne yapmalıyım şimdi ??Kendini biraz frenle.
Başka şeylerle meşgul ol, onu takma.
O zaman bu söylediklerini o sana söyler.
Mesajlaşmanız kaç dakika sürdü, o telinizde belli olur. Asıl sorduğum bu...yani 5 dk'da adam sizi bu şekilde postaladıysa sinirlenmek için bir sebebiniz olabilir, ama 45 dk mesajdan sonra uykum geldi lafına trip attıyorsanız, ergence bir tavır bence.
- Dün geceye kadar sadece bir kere iki dakika konuşmuştuk gün içerisinde ve de o yüzden geç saatte mesajlasmak zorunda kaldık
Sevgiliniz memlekete gittiğinde size nasıl ilgi gösterecek gün boyu sizinle mi konuşacak telefonda yada mesaj mı çekecek arkadaşlarıyla vakit geçirmesi doğal birşey memlekete gidince.Hayır tabiki.Ama ne diyorum ben iş zamanlarında zaten bişey demedim sadece memlekette arkadaşlarıyla sabah akşam vakit gecirecegine birazda bana zaman ayır dedim sizce bunun neresi simariklik?
Zaten ona sürekli 7/24 benimle ilgilen demedimki sadece gün içerisinde bana da zaman ayır dedim .Sadece gün sonunda gece yatmadan aklına gelmeyeyim dedimSevgiliniz memlekete gittiğinde size nasıl ilgi gösterecek gün boyu sizinle mi konuşacak telefonda yada mesaj mı çekecek arkadaşlarıyla vakit geçirmesi doğal birşey memlekete gidince.