• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri sizce nasıl bu gelinlik kızlar??

kedidir_kedi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010
2.094
142
163
ben bu gelinliği çok beğendim.diktirmek istiyorum ama boyum 160 olur mu sizce?kaydirigubbakcemile4

Eklentiler

• $20b.jpg
    $20b.jpg
    5,4 KB · Görüntüleme: 122
ona göre modaevleri ayarlıyor canım zaten tüm mankenler 180 falan
Gelin diktirenlerde genelde bizim gibi aynı boylarda gelinlik modeli gayet güzel

çok kötü bi seçim bu nasıl bende bundan diktircem beğenirsen sorun olmaz kıskanç biri değilim hahaha

Eklentiler

• $didem_uzel_gelin2.jpg
    $didem_uzel_gelin2.jpg
    16,3 KB · Görüntüleme: 83
daha güzel bir model bakabilirsin cnm ama içine sindiyese öenmli olan senin beğenmen içinde kendini güzel hissetmen..oynaya oynaya giyersin inşallah...

cnm gelinliği beğendiysen diktir boyunu ayarlarlar inşallah istediğin gibi olur herşey

gelinlikçiler boyunu ayarlıyor cnm
katkat ve kabarık modeller olduğundan daha da kısa gösteriyor farklı modellere de bir bak istersen yerimseniben

Bu arada diğer gelinlik herkese gidicek türde bir gelinlik değil kat kat.Diktireceksen bu tarz bir model denemeden diktirme bence

off offff o kadar kararsızım ki anlatamam sizemafoldumbenmafoldumben allahım ne yapcam ben yakafamçokkarıştı inşalla düğüne kadar istediğim bişi bulurum:çok üzgünüm:

Back