• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce nasıl bir hediye alınabilir?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.777
333
İstanbul
Merhaba hanımlar yarın 8 Mart dünya kadınlar günü şimdiden hepimizin dayanışma gününü kutluyorum. Dilerim hakkımızın yenmediği, şiddet görmediğimiz, öldürülmediğimiz, değer gördüğümüz yarınları görebiliriz.

Bizim aile kadın konusunda biraz kalabalık bende ailemin kadınlarını biraz mutlu etmek motive etmek istiyorum. 8 kişiye böyle güzel anlamlı hediyeler etmek istiyorum her birine saksı çiçeği mi alsam güzel notlarla dedim ama hepsi çiçek seven bakan insanlar değil var mıdır güzel hediye fikirleriniz maddi manevi ne olursa öneriniz varsa sevinirim.

Düşünceniz çok tatlı ne kadar incesiniz...
Ben de şimdiden sizin ve tüm hemcinslerimizin kadınlar gününü kutluyorum :KK200:

En güzel hediye her zaman bir gül ya da çiçektir sanırım...
Eğer seviyorlarsa el işlemesi yazma, ya da Şile bezi runner masa örtüsü vs de olabilir...

nerede yasiyorsunuz bilmiyorum ama hemen hemen her sehirde nisan, dogum gunu gibi etkinlikler icin esyalar satan toptancilar oluyor.

bu tarz yerlerde kucuk kutular satiliyor onlardan alabilirsiniz; icine kucuk bir ayna, kucuk kahve paketi ve kisisine ozel bir not yazabilirsiniz. el emegi hediyeler her zaman daha degerlidir.

tum kadinlarimizin dunya kadinlar gunu kutlu olsun! sevginin, mutlulugun, dayanismanin oldugu guzel yarinlara✨

nerede yasiyorsunuz bilmiyorum ama hemen hemen her sehirde nisan, dogum gunu gibi etkinlikler icin esyalar satan toptancilar oluyor.

bu tarz yerlerde kucuk kutular satiliyor onlardan alabilirsiniz; icine kucuk bir ayna, kucuk kahve paketi ve kisisine ozel bir not yazabilirsiniz. el emegi hediyeler her zaman daha degerlidir.

tum kadinlarimizin dunya kadinlar gunu kutlu olsun! sevginin, mutlulugun, dayanismanin oldugu guzel yarinlara✨
Ben bu fikre bayıldım yanına birde kahveyi içmek için fincan olabilir 🤗 çok incesiniz bu arada ❤

Back
X