2 günüm var neredeyse 4 gündür yaptımSabah ilk idrarla mı yaptın canım? Bir de günün geçti mi?
Bir kimyasal geçirdimSabah ilk idrarla mı yaptın canım? Bir de günün geçti mi?
O zaman bat'ı bekle kan ver canım. Eğer testin varsa yarın sabah Bi daha yap. Koyulaşmayı takip et bakalım2 günüm var neredeyse 4 gündür yaptım
Korkuyorum ya hüsran olur diye insanlar hep çocuğum olmuyor diye kusurlu sanıyorlar oysaki herseyim normal ama çok teşekkür ederim bana umut oldunuz Rabbım vermeyeceği şeyin hayalini kurdurmazO zaman bat'ı bekle kan ver canım. Eğer testin varsa yarın sabah Bi daha yap. Koyulaşmayı takip et bakalım
İnsanın elinde olmayan 2 şey var biri doğum diğeri ölüm. İkisinde de bizim hiçbir etkimiz yok. Teslimiyetten başka elden bir şey gelmez. Kalbini temiz tut. Rabbim en doğru zamanda sağlıklı, sıhhatli ve hayırlı evlat nasip etsin. İnsan ne istediğinin idrakında olmalı. Evlat isteyip isyan edip o evlatla sınanmak da var.. O yüzden her şeyin hayırlısı olsun hakkınızdaKorkuyorum ya hüsran olur diye insanlar hep çocuğum olmuyor diye kusurlu sanıyorlar oysaki herseyim normal ama çok teşekkür ederim bana umut oldunuz Rabbım vermeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz
İnan şuan okurken gözyaşımı tutamadım çok teşekkür ederim tabiki de hersey Allahtan Rabbimin dediği olur o güzel kalbini kimse üzemesin inşallah minicik de sağlıkla gelsin hayataİnsanın elinde olmayan 2 şey var biri doğum diğeri ölüm. İkisinde de bizim hiçbir etkimiz yok. Teslimiyetten başka elden bir şey gelmez. Kalbini temiz tut. Rabbim en doğru zamanda sağlıklı, sıhhatli ve hayırlı evlat nasip etsin. İnsan ne istediğinin idrakında olmalı. Evlat isteyip isyan edip o evlatla sınanmak da var.. O yüzden her şeyin hayırlısı olsun hakkınızdaeğer insanlar canınızı sıkıyorsa onları da hiç takmayın. Benim de 1 kaybım var. Onun üzerinden 1 buçuk sene geçmişti. Biz o süreçte bebek planlamamıştık bazı durumlarda dolayı. Benim için de olmuyor, tedavi gör, sıkıntınız mı var falan diye darlıyorlardı. Oysaki denemiyorduk. Ama gerçekten problemim olsa insanlar beni hasta ederdi buna da eminim. Şu an 6 aylık hamileyim. Ama insanlar yine susmuyor. Bunu doğursam yine suamayacaklar. O yüzden kimseyi takma, dinleme. Her şeyin hayırlısını dile. Dua ederken seni de unutmayacağım. İnşallah en kısa zamanda sen de kavuşursun miniğine
Allah razı olsunMerhabalar olmaz ise eğer ovulasyon testleriyle yumurtlama takip edin… Allah gönlünüze göre versin inşallah
Kan testi verdimTekrar test yaptın mı canım?
Sonuç hala çıkmadı e nabız düşmedi bugün lekelenmem var muhtemelen olcam belirti yok ama lekelenme varÇıktı mı sonucun? Ne oldu
Bugün test yaptım cift gördüm hemde net fakat kanamam oldu demirim çok düşükSonuç hala çıkmadı e nabız düşmedi bugün lekelenmem var muhtemelen olcam belirti yok ama lekelenme var
Baktı ne hikmetse onun sonucu hala e nabiza düşmediBeta hcg bakmadılar mı kanda?
Sonuç hala çıkmadı bu kırmızı pıhtılıBakalım ne çıkacak. Üstüne görme diye bir olay var ya belki öyledir senin de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?