- 3 Şubat 2024
- 32
- 5
- 34
- Konu Sahibi fatos91emir
Arkadaslar iki gün önce buraya yazmistim, agustos da ikinci oglumu sezeryanla dogum yaptim suan yine hamileyim 7 haftalik üc doktorla görüstüm ücüde riskli oldugunu iki sezeryandan 4,5 ay sonra hamile kalmamin riskli oldugunu söyledi sezeryan dikislerim daha inceymis.. okadar üzgünüm inanin ne yapicagimi bilmiyorum bugun tekrar doktoruma gittim siz bilirsiniz ama riskli oldugunu söylemem lazim dedi iki cocugum daha var bu riski göze almalimiyim? Belirli bi haftadab sonra sürekli yatmam lazimmis cocugumu kaldiramazmisim ve heran rahim agzi yirtilabilirmis hamilelik ilerledikce kizlar sizce bunu göze almalimiyim ? Yada siz alirmiydiniz? Bi hocaya sordum hayati riskin varsa günah degil dedi.. doktor direk hayati riskin var demedi zaten ama riskli bebek büyüdükce rahim genisledikce sorunlar cikicak dedi allahiniz askina yemeden icmeden kesildim siz napardiniz bu durumda? Cok üzülüyorum esimde bidaha olur üzülme hicbisey senden önemli degil diyor.. bi yandan da diyorum belki bisey olmaz riske gir diyorum kafam cok karisik nolur yardim edin..