sızce napmalıyım ya pfff :S

wermek değil arkadaşım vermek... Ayrıca bu kadar sıkarsanız adam bunalıp gidecektir. Bana eşim böyle yapsa idi cinnet geçirirdim.

Galiba kör oldum. Konuya gelince sende farklı şeyler yap kurslara git ne biliyim kendine vakit geçirecek bir şeyler bul bu kadar samimiyet sizi boğar

Ayyy evcilik oynamıyorsunuz siz, çocuğun yakasından düş. Kendini geliştir. Okul okumadığını düşünüyorum zira w harfleri bile bana cinnet geçirtti. Okuma yazmanı geliştir en basitinden. Fazla diyecek bir şey yok.

Yazıyı okumaya çalışmaya çalıştım baktım olmuyo bıraktım :KK12: :KK12: :KK12: Bu ne saçma bir yazım şeklidir hay ya Rabbim ...

seninde onunda arkadaşlarınızla vakit geçirmeye hakkınız var..hatanı biliyorsun farkındasın öyleyse düzelt hemen..

Ne Türkçe düzgün,ne noktalama işareti kullanılmış.Böyle mesajlar silinmeli bence :KK62: Yoruldum ya azıcık paragrafı okurken..

Okumaaaaaaa o zamann yarabim ne cok biliyor sunuz ya bu kadar onem veriyorsunuz konusmaya yaziya öğretmen falan olmalisiniz

Ayyy evcilik oynamıyorsunuz siz, çocuğun yakasından düş. Kendini geliştir. Okul okumadığını düşünüyorum zira w harfleri bile bana cinnet geçirtti. Okuma yazmanı geliştir en basitinden. Fazla diyecek bir şey yok.
Konusmak için konuştuğunuz bariz ortada elestiri isteyen olmadi sizden anlamisinizdir umarim

Ne biçim bir yazı ne biçim ifade ediş bu? Okurken sıkıldım. Önce buna biraz dikkat.

Sorunu kendin söylüyorsun hayatımın merkezine koydum diye.
Evli olabilirsiniz ama çiftler her saat beraber olacak diye bir kural yok. Bu kadar sık boğaz etme.
Bir erkek bir halt yiyecekse sana ilgi gösterirken de yapar. Güvenmiyorsan evlenmeyecektin.
O arkadaşıyla buluştuğunda sen de kendi arkadaşlarınla git. Evde beklerken daha çok kurarsın.

Dil de pabuc kadar masallah.."cok bilmisler okumaaaaaaayıınnn o zaman" diyorsun ben de sana "bilmiyorsak konu acmaaaaa o zaman" mı diyeyim?

X