mrb larr oncelıkle 21 yasında gencecık ewlı bır byanım 1.5 sene oldu ewlenelı esımle sewerek ewlendık halada ole onunla aramızda hıc bır sekılde sahsı sorunumuz yok hep 3. kısıler ewlenmeden oınce boyle bır kıskanclıgım hıc yoktu ewlendıkten snra bır garıp oldum aıleden arkdslrdan uzak sehırde olunca kendımı ona bagladm memlektımze gttımızde arkdslarıyla grsmek ıstedıgınde bnde ıstem dısı sorun olusuyor hıc yanmdan gtsın ıstemyrm .... benı kırmıyo uzulmeyeyım dye gtmedıgı cokk oldu ama gecenlerde tartsmamız oldu cok bunaltıyosun benı hc bıyere gtmıyorum bnmde arkdslarımla oturup shpt etmeye ıhtycm war dye soledı ewett farkındayım cok sıktıgımın ama yapamıyorum bunun sebebıde arkdsı war bı tane kucuk yasta teyzesının kızıyla aıle zoruyla ewlendrılmıs tabı bu durumda calıstıgı yerde oryntelın bırıne asık olmus bırlıktelık yasamıslr bunları bılıyorum anltmısta bna esım sankı onun yanına gdnce oda bnden uzaklasckmıs gbı hıssedıyorum bnları onada soledımde bnm senı ne kdr sewdgımı bılıyosun we bnı cokk ıyı tanıoyosun bn 5 dk zewk ıcın senı kybetmyı goze alamam dyo 4 sene fln flort donemımız oldu ayrıldıgımız zamnlrda bıle haknda hıc kotu bsey dymedım hep bnı bekldgınıde bılıyorum nıe bole duygular yasıyorum o arkdsyla grsn hıc ıstemyrum suan arkdsınnda o ılıskısı dewam etmyr gecıcı bsey yasadı zamnında bıtı dıyor sen boyle kısknclıklr tarsma sebeplerı yaratarak ılıskımıze zarar werıosun dyorr haklıdaa tecrubelı ablarım bna akıl werın :S :S :S