canım ben de nişanımdan önce aynı dediğin şeyi yaşadım.
gittim bi moda evine bana bi sürü laf ettiler önce müşteriyi kaptırmayalım başka yere diye, her şeyi anlaştım, sonra bana yok şuraya şu taşı koyarsam ek ücretm bilmem ne diye 1200 lirayı buldurdular, benim de sinirim bozuldu, 800e anlaşmıştım, istemiyorum dedim, ve bir hafta sonu nişanlımla hazır satan yerleri gezdik, zaten haızr satan yerlerde her beden oluyo, olmasa da daraltma filan yapılıyo, benim nişanlığımın üzerinde de istediğim oynamayı yaptırdım ben ve 900liraya filan maloldu. hemde inanılmaz içime sindi,
şimdi aynı aldığım yerden gelinliğimi ve kınalığımı da aldım, bence en mantıklısı hazır gibi geliyo bana tabi çok özel bir model istemiyorsan. sanırım sen türbanlı olduğun için bolero istemiyosun ve bütün üzeri dantel filan olsun istiyosun ama ona da şöyle bişey söyleyebilirim. mesela benm aldığım moda evinin atölyesi de var, hazır satıyolar ama istediğin değişikliği yapıyolar, mesela ben de kısa kollu ya da kolsuz bi bolero alacaktım, strapleze nişanlım ve ailem izin vermiyordu, ama üzerine kalın askılar yaptılar, mesela kapalı bir arkadaşım gipürden bolero yaptırdı üzerine sanki gelinlikle bütün gibi oldu çünkü straplez olan yerden diktiler, bence hazır satan yerleri de gez canım, çünkü bu hayatımızda bir kere oluyo, ve terziye diktirdikten sonra ortaya ne çıkacak,, istediğini yapabilecek mi, olmayınca almıyorum deme lüksün olabilecek mi, bunları da düşün, yani ben hep sonucu görmek istediğim için biraz evhamlıyım:) o nedenle böyle bişe yaptım, inşallah allah pişman etmez de ağız tadıyla da giyerimn, neyse çok uzattım canım a.s. inşallah fikir olmuştur sana. yani illaki de diktireyim diyosan da başka terzilerle de konuş, sonuçta bir sürü insan var bu işi yapan