Selam kızlar fikrinize, bilginize ihtiyacım var. Nişanlık diktirmek için bir terziyle anlaştımda 3 resim ekledim. İlkinde kırmızılı elbisenin eteğinin aynısı yapılacak, yuvarlak yaka üstü güpürlü gelinlik gibi drape bel olup göğüs kısmından dantel başlayacak. Ve yakası da diğer eklediğim gibi hakim yaka olacak. Göğüsten başlayan uzun kollu(tesettürlü olduğum için) dantel üstüne de taş işlenecek. Buraya kadar herşey tamam. Tamam olmayan kısmı şu ki; ben bu terziyle nişanlık dikilip satın almak için 600TL e anlaştım. Anlaştığım sırada kafamda net olan tek şey eteğiydi. Üstü satenmi olsun güpürmü dantelmi kesin konuşmamıştık. Ama bana güpür yada dantel olursa şu fiyat saten olursa bu fiyat demedi! Hatta kendisi üstüne provalarda karar veririz demişti. Şimdi de kalkmış sen saten dedin sonradan dantele döndün(yalan!), dantel pahalı ve kurtarmıyo 150TL daha almak zorundayım yoksa satmam kiralarım diyo!klava: Gelde çıldırma. Konuyu çoook uzattım ama anlayanınız varsa soracağım şu: Resimlerde gördüğünün etek,bel ve göğüs-yakadan oluşan bir nişanlık ortalama ne kadara satılıyor yada dikiliyor. Yada siz dantelli olsun olmasın benzeri bi model nişanlık/gelinliğe ne kadar ödediniz? Kadın gerçekten haklı mı yoksa iptal edip paramı geri almayı düşünüyorumda...CADIARZU