Saç Rengi ve Saç Boyama Sizce mantıklı olan hangisi ?? küllü tonlar mı nötr tonlar mı?

diyabul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2010
155
0
46
İzmir
merhaba kızlar soruma bi yanıt arıyorum özellikle deneyimli arkadaşlardan. Saçı küllü boyayla boyamak yerine nötr boyayı baz kullanıp içine küllü karıştırmak daha mı mantıklı ? çünkü nötr boya aktıkça doğallaşıyor. Ya da turunculuk karşıtı küllü boyalar her zaman daha mı mantıklı ( ancak bi kaç yıkama sonrası akıp doreleşiyor)
sizce hangi boyayla yapmak gerek ??

şöyle bir şey fark ettim bakalım sizin başınıza da gelmiş mi. saçlarımı garner 10.0 ile baz oluşturup boyadığımda ilk bir hafta yoğun bir sarı oldu tabi küllü değil ( 9.13 karıştırmıştım bu arada) bir hafta sonra yoğunluk azaldı ve doğal tonlarda sarıya döndü yaklaşık 8o gün saçımı boyamadım ve şimdi ki ben şok oldum açıkcası garner 11.1 ile boyadım 9.13 var yine ilk yıkmadan sonra çok güzel bir küllülük oldu Ama.... 3. yıkamaya kalmadı doreleşme değil bilidiğin bakırlaşma oldu . saçlarım bakıra yakın doğal olmayan bi sarı şuan ve sadece 20 gün oldu belirtmeliyim ki saçımın oriyalle açılmış bölegeleri olmakla birlikte doğal koyu küllü saçlarımın üzerine yapıyorum bu işlemi

lütfen cevap verin kızlar sizce ne yapmalı ??

canım 10 seneden fazla sarı saç kullandım ama bu okudukların kafamı çok karıştırdı yada daha afyonum patlamadı bilemedim ki yardımcı olmak için girdim ama...

yaptığın bir hata var neden bakırlaşma olduğunu soruyorsun iki boyamanda da 9,13 kullanmışsın 13 küllü+dore iki seferde bu küllü doreyi kullandığın sarıya eklemişin dore yansıma saçta turunculuk yapar doğal naturel tonları baz alsammı demişsin e o zamanda saçındaki bakırlık kapanmaz birde bu tonlarda akarken saçta kızıllık bırakır saçını sadece küllü bir boya ile boyaman en mantıklısı olur sana eğer bulabilirsen alix markasının 9.1 küllü sarı rengini kullanmanı şiddetle önerirrim açıcıyla açtığım saçım bildiğin turuncu olmuştu :))) fakat bu boyasayesinde saçımı bakırlıktan tek seferde kurtardım ek olarak içine gümüş mavi yada yeşil karıştırmana gerek yok küllülüğü çok yoğun bir boya zaten kozmetikçilerde sadece alix olarak sorarsanız tüp boya şeklinde size verirler fiyatıda makul inşallah yardımcı olabilmişimdir

ay çok teşekkür ederim harikasıın belki de iki defa 9.13 karıştırdğım için oldu diye ben düşünmeye başladım ben de ve lorealin 10.1 boyasını karıştıracaktım ki sen bu cevabı verdin çok yardımcı oldun iyi bir fikir verdin bana hele ki içersine mavi boya koymak derdinden kurtaran bi boyaysa bu HARİKA peki bu boyadan sonra saçın yumuşak kaldı mı yıpratma derecesi ne ve küllüğüne örnek br resim koyabilir misin zahmet olmazsa benzeyen bir ünlünün fotoğrafı da olur son olarak kaç yıkamaya kadar küllü kaldı saçların

canım çooook yardımcı oldun tekrar teşekkürler ki dorelikten ölüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…