merhaba kızlar soruma bi yanıt arıyorum özellikle deneyimli arkadaşlardan. Saçı küllü boyayla boyamak yerine nötr boyayı baz kullanıp içine küllü karıştırmak daha mı mantıklı ? çünkü nötr boya aktıkça doğallaşıyor. Ya da turunculuk karşıtı küllü boyalar her zaman daha mı mantıklı ( ancak bi kaç yıkama sonrası akıp doreleşiyor)
sizce hangi boyayla yapmak gerek ??
şöyle bir şey fark ettim bakalım sizin başınıza da gelmiş mi. saçlarımı garner 10.0 ile baz oluşturup boyadığımda ilk bir hafta yoğun bir sarı oldu tabi küllü değil ( 9.13 karıştırmıştım bu arada) bir hafta sonra yoğunluk azaldı ve doğal tonlarda sarıya döndü yaklaşık 8o gün saçımı boyamadım ve şimdi ki ben şok oldum açıkcası garner 11.1 ile boyadım 9.13 var yine ilk yıkmadan sonra çok güzel bir küllülük oldu Ama.... 3. yıkamaya kalmadı doreleşme değil bilidiğin bakırlaşma oldu . saçlarım bakıra yakın doğal olmayan bi sarı şuan ve sadece 20 gün oldu belirtmeliyim ki saçımın oriyalle açılmış bölegeleri olmakla birlikte doğal koyu küllü saçlarımın üzerine yapıyorum bu işlemi
lütfen cevap verin kızlar
sizce ne yapmalı ??