Banada kız geldi
Bu sene erkek yılı olcak galiba çünkü 10 taneden 7 si erkekBanada kız geldi
Nasıl anladınız doktor direk erkek mi diye haftaya bakalım dedi öyle değince arafta kaldım
Nasıl anladınızBanada kız geldi
Nub karşıya bakıyorNasıl anladınız doktor direk erkek mi diye haftaya bakalım dedi öyle değince arafta kaldım
.Nub karşıya bakıyor
Genelde çıkık olur çıkık göremedim bide sadece tahmin yürüttümNasıl anladınız
Hadi inşallah bakalım önceliğim sağlıklı sıhatli doğması ama gönlümden geçen kızNub karşıya bakıyor
İnşallah tekrar yazarım haftayaGenelde çıkık olur çıkık göremedim bide sadece tahmin yürüttümbelki ultrason net olmadığı içindir ama sen yine netleşince mutlaka yaz sağlıkla al kucağına
Öncelik sağlıklı olmaları ama kız çocuklardı başka tatlı oluyor yaBu sene erkek yılı olcak galiba çünkü 10 taneden 7 si erkekkız görünce heyecanlanıyorum
Hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun . 2 Li tarama yada fetal dna yaptırdınız mı 12 haftalıkmışsınız merak ettimHadi inşallah bakalım önceliğim sağlıklı sıhatli doğması ama gönlümden geçen kız
Cuma günü 2li test yaptırdım ama labaruvutarda teknik problem olmuş yarın tekrar kan vermek için çağırdılar devlet hastanesiHayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun . 2 Li tarama yada fetal dna yaptırdınız mı 12 haftalıkmışsınız merak ettim
İnsallah sonucunuz güzel olurCuma günü 2li test yaptırdım ama labaruvutarda teknik problem olmuş yarın tekrar kan vermek için çağırdılar devlet hastanesi
İnşallah, bir problem mi gördünüzİnsallah sonucunuz güzel olur
Hayır merak edıyorum bende 1 ay sonra 12 hafta olcam daİnşallah, bir problem mi gördünüz
Hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallahHayır merak edıyorum bende 1 ay sonra 12 hafta olcam da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?