- 29 Aralık 2018
- 142
- 173
- 53
- 29
- Konu Sahibi Balkaymakbebegim
Merhaba hanimla 13 haftalik hamileyim bugun kontrolum vardi doktor fikrini soyledi ama emin degil sizlerinde fikrini bekliyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nuba ne oluyor? Ilk defa duyuyorum ama fikirinizi verdiginiz icin tsk ederim :)Nuba gore kız görünüyor saglikla gelsin
vwt kiz gorunuyo ama hayirli saglikli olsunda gerisi bos benceMerhaba hanimla 13 haftalik hamileyim bugun kontrolum vardi doktor fikrini soyledi ama emin degil sizlerinde fikrini bekliyorum :)Eki Görüntüle 2280992
Evet en onemlisi saglik❤❤ bi kac alisveris yapmak icin merak ediyorumE
vwt kiz gorunuyo ama hayirli saglikli olsunda gerisi bos bence
Goz ayarimi bozdunuz kusdan baska bisey goremiomUltrasona birden bakinca ayagina kuş konmuş gibi geldi![]()
Goz ayarimi bozdunuz kusdan baska bisey goremiom![]()
Yok icinizi ferah tutun bende gordum hahaAma sizde gordunuz degil mibenim gözler bozuk degil yani
Doktorun fikri neydi acabaMerhaba hanimla 13 haftalik hamileyim bugun kontrolum vardi doktor fikrini soyledi ama emin degil sizlerinde fikrini bekliyorum :)Eki Görüntüle 2280992
Oda kiz diye dusundu ama emin degil kan verdim 10 gune kesin sonuc gelir kiz mi erkek mi diye :)Doktorun fikri neydi acabamerak ettim
☺
Kanla nasil belli oluyo cinsiyeti ?Oda kiz diye dusundu ama emin degil kan verdim 10 gune kesin sonuc gelir kiz mi erkek mi diye :)
Bizim burda (belcika) 11 haftadan itibaren bi kan testi var buyuk hastaliklari gosteren ayni zamanda cinsiyetide soyluyor bu kan testi.. 2 haftaya kdr suruyo ama arastirilmasiKanla nasil belli oluyo cinsiyeti ?
Burada da 11 13.hafta arasi ikili kan testi var ama cinsiyet hakkinda bir sey vermiyor.Bizim burda (belcika) 11 haftadan itibaren bi kan testi var buyuk hastaliklari gosteren ayni zamanda cinsiyetide soyluyor bu kan testi.. 2 haftaya kdr suruyo ama arastirilmasi