Evlenmeye hazır değilseniz kısmetle neyi kastediyorsunuz?
Evlenmeye hazır değilim ama doğru düzgün biriyle karşılaşmıyorum. Ufukta herhangi biri hiç görünmüyor.. :)
Evlenmeye hazır değilim ama doğru düzgün biriyle karşılaşmıyorum. Ufukta herhangi biri hiç görünmüyor.. :)
Evlilige hazir olmayan birinin karsisina dogru duzgun biri cikmamasi kismet kapanmasi degil...
Bilakis Allahin lutfudur hazirliksiz yakalanmayin diye.
Yanlis zamanda dogru insanla karsilasmak sans degil sanssizliktir.
Bircok ayriligin, bosanmanin sebebi budur.
Yani sizinki kismetsizlik degil hazirliksizlik gibi gorunuyor.
Bende var diye düşünüyordum yaş oldu 30 yeni buldum birini artık annemin okuduğu üflediği şeyler mi işe yaradı bilmiyorumsürekli bir dualar bir kuran okutmalar falan
Benim de babannem çok istiyodu.. Rahmetli oldu geçen sene.. Onun duası kabul olmadıysa bizimki nasıl olucak diyorum.. Belli olmaz Allah'ın bir bildiği var ki olmamış, olmuyor diyorum..
27 yaşındasın daha 30 dan önce evlenmek isteyen çok az var. İnşallah hayırlısı ile çıkar karşına.
27 yaşındasın daha 30 dan önce evlenmek isteyen çok az var. İnşallah hayırlısı ile çıkar karşına.
Peki belli dualar var mı arkadaşlar. ..yoksa gönülden geldiği gibi mi dua etmek gerekiyor. ..En son bir akrabamizin kızları(4 tane) evimize gelmistiler, bi 6 7 sene önce hepsi 20 lerin sonlarindaydi ve evlenmemislerdi. artik kismetimiz kapandı diye uzuluyorlardi.
Ama dua etmeyi birakmadilar inanır misiniz bilmem hepsi de arka arkaya evlendi ve mutlular çok şükür.
Yani dua ediyorsanız eğer, bıkmadan usanmadan duaya devam..
27 benim, durun durun
Mesela ben istiyorum ki tabiki normal olarak herkesin isteyebileceği gibi, uzun süre iyi bi şekilde tanıyım.. Tanıdıktan sonra uygunsak zaten efleniriz..
Aslinda bunun için belli dualar var..Peki belli dualar var mı arkadaşlar. ..yoksa gönülden geldiği gibi mi dua etmek gerekiyor. ..