• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce kim haklı? Gerçekten yoruma ihtiyacım var.

sensational

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2020
1.161
471
53
Arkadaşlar merhaba, nişanlım Antalya'da bir otelin barında komi olarak çalışıyor. Yakında kısmetse birkaç aya düğünümüz var ve eğer atanamazsa (atama bekliyor şu an) bu işe devam edecek gibi. Bende pek sıcak bakmadığım için başka departmana geç en azından restorana geç dedim. Oda işte az daha zaman lazım o işler kolay değil işte garson olursam restoran garsonu olarak departmanı değiştirmem daha kolay olur dedi. Bende iyi de ne fark edecek illa garson olmana gerek yok ki restoranda çalışan komiler de vardır illaki beni geçiştirme dedim. Ama bu mesajımı görmezden geldi konuyu değiştirdi. Sonra ben tekrar üstüne basa basa yazdığım şeyi hatırlattım. Bunun üstüne herhalde diyecek bişey bulamadı ve "otur bir düşün yine abartıyorsun, işte restoranda da alkol var bardan pek farklı değil ben işimi yapıyorum. İşte bu konuyu üsteleme, zaten keyfimden çalışmıyorum bizim geleceğimiz için çalışıyorum. İşte iş yükü ağır zaten patlama noktasındayım bir de sen yapma, işimde gücümdeyim bir daha açma bu konuyu" dedi. Ben mi abartıyorum anlamıyorum gerçekten. Şu anda bende çok sinirlendim konuşursam gerçekten tartışacağız. Kim haklı sizce?

Eğer alkollü bir mekanda çalışmasından İslami yönde rahatsızsanız,bunu onunla baskıcı olmayan bir dille gerekçeleriyle birlikte konuşun.Fakat emir vermek apayrı bir şey çok kırıcı bence.Eğerki sadece kıskandığınız için yer değiştirmesini istiyorsanız,yapacak olan her yerde yapar güvenmeyi öğrenin aksine onu destekleyin,adam zaten zor günler geçiriyor bir de siz üzerine gitmeyin yani.
Ya ama orada çalışmış olan iki üye yazdı gerçekten ortam kötüymüş asılanlar oluyormuş. Neden nişanlımın öyle bir ortamda çalışmasını isteyeyim ki. Siz olsanız destek mi olurdunuz?

Ben ikinizi de haklı görmedim. Orda çalışıyorsa sırf sizin için değiştirmesi bence de saçma. Ama siz bu kadar istemiyorken orda çalışmasını onun da çalışmaya devam edip size ters yapması da saçma
Evet en azından pozisyonunu değiştirmeye çabalasa beni anlasa biraz, değiştiremese de bişey demem en azından beni anladı çabaladı derim

Yani bunun açıklamasını yapabilirdi en azından, beni oyalıyordu yok az daha zaman lazım yok şöyle yok böyle diye. Sıkışınca da işte üstüme gelme
Yani bunun açıklamasını yapabilirdi en azından, beni oyalıyordu yok az daha zaman lazım yok şöyle yok böyle diye. Sıkışınca da işte üstüme gelme

Bazen erkekler bayanlar gibi her düşüncesini dile getirmiyor bi yerde rahatlarsa zor değiştiriyorlar yani demekki geçici olduğu için önemsemiyor

Arkadaşlar merhaba, nişanlım Antalya'da bir otelin barında komi olarak çalışıyor. Yakında kısmetse birkaç aya düğünümüz var ve eğer atanamazsa (atama bekliyor şu an) bu işe devam edecek gibi. Bende pek sıcak bakmadığım için başka departmana geç en azından restorana geç dedim. Oda işte az daha zaman lazım o işler kolay değil işte garson olursam restoran garsonu olarak departmanı değiştirmem daha kolay olur dedi. Bende iyi de ne fark edecek illa garson olmana gerek yok ki restoranda çalışan komiler de vardır illaki beni geçiştirme dedim. Ama bu mesajımı görmezden geldi konuyu değiştirdi. Sonra ben tekrar üstüne basa basa yazdığım şeyi hatırlattım. Bunun üstüne herhalde diyecek bişey bulamadı ve "otur bir düşün yine abartıyorsun, işte restoranda da alkol var bardan pek farklı değil ben işimi yapıyorum. İşte bu konuyu üsteleme, zaten keyfimden çalışmıyorum bizim geleceğimiz için çalışıyorum. İşte iş yükü ağır zaten patlama noktasındayım bir de sen yapma, işimde gücümdeyim bir daha açma bu konuyu" dedi. Ben mi abartıyorum anlamıyorum gerçekten. Şu anda bende çok sinirlendim konuşursam gerçekten tartışacağı. Kim haklı sizce?
Çok rahatsız oluyosanız bu durumdan farklı bi iş baksa nişanlınız

Arkadaşlar merhaba, nişanlım Antalya'da bir otelin barında komi olarak çalışıyor. Yakında kısmetse birkaç aya düğünümüz var ve eğer atanamazsa (atama bekliyor şu an) bu işe devam edecek gibi. Bende pek sıcak bakmadığım için başka departmana geç en azından restorana geç dedim. Oda işte az daha zaman lazım o işler kolay değil işte garson olursam restoran garsonu olarak departmanı değiştirmem daha kolay olur dedi. Bende iyi de ne fark edecek illa garson olmana gerek yok ki restoranda çalışan komiler de vardır illaki beni geçiştirme dedim. Ama bu mesajımı görmezden geldi konuyu değiştirdi. Sonra ben tekrar üstüne basa basa yazdığım şeyi hatırlattım. Bunun üstüne herhalde diyecek bişey bulamadı ve "otur bir düşün yine abartıyorsun, işte restoranda da alkol var bardan pek farklı değil ben işimi yapıyorum. İşte bu konuyu üsteleme, zaten keyfimden çalışmıyorum bizim geleceğimiz için çalışıyorum. İşte iş yükü ağır zaten patlama noktasındayım bir de sen yapma, işimde gücümdeyim bir daha açma bu konuyu" dedi. Ben mi abartıyorum anlamıyorum gerçekten. Şu anda bende çok sinirlendim konuşursam gerçekten tartışacağız. Kim haklı sizce?
Çocuğa hak verdim

Ya ama orada çalışmış olan iki üye yazdı gerçekten ortam kötüymüş asılanlar oluyormuş. Neden nişanlımın öyle bir ortamda çalışmasını isteyeyim ki. Siz olsanız destek mi olurdunuz?
Ben olsam şöyle yapabilirdim;hayatım öyle bir ortamda çalışman benim içime sinmiyor,o yüzden yer değiştirme konusunda böyle bir tavsiyede bulunmak istedim.Elbetteki nerde çalışmak istersin bunun kararı sana ait,ben buna saygı duyuyorum fakat hissettiklerimi de bilmeni isterim.
Evet ben de nişanlımın öyle bir ortamda çalışmasını istemem fakat bunu ben istemiyorum yapma şeklinde bir inada bindirmek doğru değil.Siz rahatsız olduğunuz durumu,kendinizi,hissettiklerinizi samimiyetle ifade edin ve onun yanında olduğunuzu,güvendiğinizi belli edin.sonrasında size değer veren kişi zaten elinde olan bir şeyse sizi düşünceler içinde bırakmak istemeyecek ve ona göre hareket edecektir

Adam kendi mesleği dışında bir şey yapıyo para kazanmak için bir de üstüne sizin gönlünüzü hoş edecek. Adam iş ayirmiyo çalışıyor size ne oluyo tam anlayamadım

Sanırım siz evlenmeden önce iş olayını çözmek istiyorsunuz ama bunu karşı tarafta istemeli imkani o kadar olabilir
Diyorum ama Antalyada yaşadığı için yine otelde falan iş bulabilir en iyi ihtimalle. Markette sanayide falan çalışmak istemiyor

Adam kendi mesleği dışında bir şey yapıyo para kazanmak için bir de üstüne sizin gönlünüzü hoş edecek. Adam iş ayirmiyo çalışıyor size ne oluyo tam anlayamadım
Ya bende çok bişey istemedim sadece bar yerine restorana geçmesini rica ettim. Barda çalışsın istemiyorum öyle bir ortamda

Siz daha düzenli bir işi olsun istiyorsunuz ama çalışan kişi o biraz empati yapın yinede yüz yuzeyken konuşun
Ya bilmiyorum sadece bana hak vermesini en azından departmanı değiştiremese bile çabaladığını görmek istiyorum. Haksız mıyım?

Ya ta
Ya bilmiyorum sadece bana hak vermesini en azından departmanı değiştiremese bile çabaladığını görmek istiyorum. Haksız mıyım?
Beraber yaşayacaksınız sonuçta mutlu olduğu bir iş olması önemli ama sizin aklınızın kalacağını bilmesi lazım biraz cabalayabilir bu nedenle

Yani siz olsanız destek mi olurdunuz nişanlınızın barda çalışmasına ?
Hayır olmazdım destek, zaten ben çok kaygılı biriyim başına bişey gelir diye korkar dururum zehir olur bana her an

Ama basini da agritmazdim
Baştan kabul edilmemesi gereken bir durumdu çünkü
Bölümünü değiştir öyle nisanlanaliM resti cekilmeliydi en baştan .
Önce kabul edip sonra dırdır edilemiyor maalesef gerçekten 😔

Back
X