sizce kaynanam eşimi dolduruyormu

ya bazı erkeklere agzınla kus tutsan da yaranılmıyor.Annesine en ufak bir saygısızlıgım ya da kalp kırıcı bır kelimem olmadı ama sürekli annesinin bana battıgını soyler. ben sunu anladım ki en bastan mesafe koyucaksın herseyi şak şak söyleyeceksin baktın agzını açmıyon herkes kafasına göre çalıyor. bende artık çirkefleşmeye başlıcam yakında herkesin bir sınırı var.

Aman bacim bunlar kucuk seyler bu kucuk seylerden yuvanin yikilmasina izin verme. Sana ve cocuguna yazik olur esinin ailesini sevindirme kocani kendine baglaa

Ayy benimde kayinpederim dedikoducu karı gibi herseye karisir esimi doldurur bacim valla bende blörf mu yapsam diyom ayrilcam senden diye

Ayy benimde kayinpederim dedikoducu karı gibi herseye karisir esimi doldurur bacim valla bende blörf mu yapsam diyom ayrilcam senden diye
Bence otur konus esinle. Eger kendine gelmiyosa sert davran, rahatsiz oldugunu fark etsin. Bu kp ler kb diler ne boyle ya. Varya bi bende oyle saniyodum cok uzgundum ama esimle hic bukadar iyi gecinmemistik daha cok sukur rabbime. Onlarin onu doldurdugu burdan belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…