Canim bendede ayni sorun vardi .. evlenmeden önce esimin ailesiyle bi gram alakasj yoktu, evlendik bi kac ay sonra anakuzusu oldugunu farkettim. Ilk zamanlar gidiyoduk ediyoduk sonea sonra bizim hayatimiza karismaya basladiklar bi ay önce biz esimle ayrilmak uzereydik annesi babasi dolduruyodu bana cok haksizlik ettiler ustelik hamileyim bende suan 4 aylik. Yok ogullarina cok is yaptiriyomusim fln buda gaza geldi tabi ben evde senden fazla is yapiyorum demelere. Bende calisiyorum ustelik hamileyim sinavlarim var tabi yardim edicek hizmetcisi degilim ya. Neyse ben ayriliyordumki esim basini topladi ayaklarima kapandi gitme etme diye bende bi sartla dedim ailenle hic bi alakam olmicak sende izin vermiceksin hayatimiza karismalarina dedim. K.bakma kendi hilayemi anlatiyor gibiyim ama demek istedimki seni cok iyi anliyorum. Insan ne ugradigina sasiriyor. Gunde 10 kez ariyorlardi bunu yapin sunu yapin diye sanki onlara ne naparsak yapariz. Iste erkek anakuzusu olunca gecim cok zor oluyor. Bakalim artik eskisi kadar aramiyorlar insallah boylede kalir. Sende uzme kendini esine kotu anlamda konusma ailesi hakkinda git gel ama mesafeni koy. Yavas yavas kendine baglamaya bak onu.