sizce kaynanam eşimi dolduruyormu

ya bazı erkeklere agzınla kus tutsan da yaranılmıyor.Annesine en ufak bir saygısızlıgım ya da kalp kırıcı bır kelimem olmadı ama sürekli annesinin bana battıgını soyler. ben sunu anladım ki en bastan mesafe koyucaksın herseyi şak şak söyleyeceksin baktın agzını açmıyon herkes kafasına göre çalıyor. bende artık çirkefleşmeye başlıcam yakında herkesin bir sınırı var.:KK11:

cocuguma da bakıyorum halbuki herseyi yapıyorum sırf pislik çıkarmak maksadı. lohusalıkta onların adetlerine uyulmadı diye gıcık bağladı bana. sacma sapan adetleri var. sezeryan ile doğum yaptım doktor gobek dusene kadar yıkanmayacak bebek dedi ama kocam tam tersi ve anneleri de illa ki yıkansın olur mu oyle bu da her gun basımda yok yıkamadın yok soyle yok boyle derken iyice cıgırından cıktı. lohusalıkta tam bana destek olması gerekirken kostek oldu hep ağladım cok vebalimi aldı. yakın zamanda terpiste gidicez bakalım artık kurtalıcak bir tarafımız var mı
Aman bacim bunlar kucuk seyler bu kucuk seylerden yuvanin yikilmasina izin verme. Sana ve cocuguna yazik olur esinin ailesini sevindirme kocani kendine baglaa

Canim bendede ayni sorun vardi .. evlenmeden önce esimin ailesiyle bi gram alakasj yoktu, evlendik bi kac ay sonra anakuzusu oldugunu farkettim. Ilk zamanlar gidiyoduk ediyoduk sonea sonra bizim hayatimiza karismaya basladiklar bi ay önce biz esimle ayrilmak uzereydik annesi babasi dolduruyodu bana cok haksizlik ettiler ustelik hamileyim bende suan 4 aylik. Yok ogullarina cok is yaptiriyomusim fln buda gaza geldi tabi ben evde senden fazla is yapiyorum demelere. Bende calisiyorum ustelik hamileyim sinavlarim var tabi yardim edicek hizmetcisi degilim ya. Neyse ben ayriliyordumki esim basini topladi ayaklarima kapandi gitme etme diye bende bi sartla dedim ailenle hic bi alakam olmicak sende izin vermiceksin hayatimiza karismalarina dedim. K.bakma kendi hilayemi anlatiyor gibiyim ama demek istedimki seni cok iyi anliyorum. Insan ne ugradigina sasiriyor. Gunde 10 kez ariyorlardi bunu yapin sunu yapin diye sanki onlara ne naparsak yapariz. Iste erkek anakuzusu olunca gecim cok zor oluyor. Bakalim artik eskisi kadar aramiyorlar insallah boylede kalir. Sende uzme kendini esine kotu anlamda konusma ailesi hakkinda git gel ama mesafeni koy. Yavas yavas kendine baglamaya bak onu.
Ayy benimde kayinpederim dedikoducu karı gibi herseye karisir esimi doldurur bacim valla bende blörf mu yapsam diyom ayrilcam senden diye

Ayy benimde kayinpederim dedikoducu karı gibi herseye karisir esimi doldurur bacim valla bende blörf mu yapsam diyom ayrilcam senden diye
Bence otur konus esinle. Eger kendine gelmiyosa sert davran, rahatsiz oldugunu fark etsin. Bu kp ler kb diler ne boyle ya. Varya bi bende oyle saniyodum cok uzgundum ama esimle hic bukadar iyi gecinmemistik daha cok sukur rabbime. Onlarin onu doldurdugu burdan belli.

X