sizce kaynanam eşimi dolduruyormu

Daha kotu olmasin sonra
daha kötü olmaz
ayarlıyo derken ailesinin gözünde de artılar kazanırsın
ailesini değerli tutmuş gibi görünürsün
orda onun canını inceden sıkarsın
gerçi yeni evlisiniz.. sonra azalacak bu gelip gitme tutkusu

Eşin ailesi ile mesafeli ve saygılı olmak çok önemli. Erkekler evlendikyten sonra annelerine daha düşkün oluyorlar. Sen Eşinle yada görümcenle tartışsan ve yüzde yüz haklı olsan sonuçta onların oğlu bugün değilse yarın yarın değil ise bir gün mütlaka ailesini haklı ve masum görecektir. Eşin ailesi ile kötü olmak en çok kadınları ve evliliklerini etkiliyor. Emin ol kv görümceye hiç birşey olmuyor. Kaçıyorsa senin eşinle huzurun kaçıyor oluyorsa size oluyor kimseye bişicik olmaz.

Onun için baştan mesafeni koy öyle koy ki tartışma ortamınız olmasın, olur ise sen suçlu olacaksın.

Asla eşine ailesi için zerre kadar bile kötü bişi deme, dersen sen kötü olacaksın.

Eşin ailesi ile bir mesafe ve saygı.... Bakın saygıda kusur etmekte sizi zayıfa düşürür. Size negatif söyliyecek bişi bulamasınlar. Siz resmen eşinize diyorsunuz ki sen tv izlerken ben senin ailenle konuşmak durumunda kalıyorum ne bekliyorsunuz bunun karşığında?

ya pardon ama keske hamile kalmasaydim yada hamileyim ama bosanamiyorum diye bisey dedimmi benim sorunum hamilelik degil esinin annesiyle ilgili tutumu bebegim konu degil burda yada istenmeyen bi bebekte degil

Bakın şimdi hamileliğiniz neden mevzu oldu açık değil mi

evliliğim daha ilk ay bitti dediğiniz için

maddi problemleriniz varmış huzursuzluk varmış

öyle sanki işkence çekiyor mutsuzsunuz gibi söylemişsiniz

o vakit neden çocuk yaptın diye bir soruyor insan.

yarın öbür gün bu evlilik biterse veya bitmese bile böyle huzursuz devam ederse sadece siz değil o çocukta acı çekecek diye.

Ben seni çok iyi anlıyorum arkadaşım bizde çok farklı ailelerden geliyoruz oturup iki laf konuşamam anlaşamayız hiç.eşim olmazsa konuşacak laf sıfır yani.ama eşine bunu daha üslupluca söyle ki alınmasın.

Merhaba öncelikle eşin ailesine eminim düşkün değildi lakin evlenince böyle durumlar olabiliyor bence eşini karsina alıp samimi bir şekilde konusmalisiniz ( tabi bu erkeğine göre değişir çünkü bazı erkeklerle bu dil sinek vizirtisi etkisi yaratır ) günde beş altı on defa arrik kaç defaysa anneleriyle ne konuşur bir insan bilemiyorum çok uzak bir mesafe değilse gider görürsün ama onun dışında bu kadar da sık neyin sohbeti olabilir diye düşündüm açıkçası ben evli değilim ama aynı etkileri babam üzerinde deneyen sülalesini çok yakinen tanırım her ne olursa olsun Kocani kendine göre eğitmek değilde yönelt artık kendisi bir aile kurmuş ana Kuzuluğu yapmasın yakında baba olucak ondan sonra her fikri annesine mi sorucak acaba tabiki eşinle ailesiyle aranızda iyi muhabbet olsun lakin böyle her şekilde onlara da dayanmayin size saygı duymayı öğrensinler birde sürekli erkegin ailesine gidip gelme oluyorsa ki normal sizin kendi anne babaniza esinizin hali tavrı nasıl onlara da ziyaret var mı bu önemli bir konu aile kavramına bu kadar saygılı bir esiniz varsa sizin aileniz içinde aynısı geçerli olmalı

Bizim bulundugumuz bolgede cinsellik konuşmak cok ayip kizlarimiz bilinclendirilmiyor bana ilk geceyi kimse anlatmadi bile esim yonlendirdi

Kusura bakmada, bu ne saçma sapan cevaplar. Burda insanlara sakir sakir cevap vermeyi biliyorsun da, internete girip, bdv'de konu açmayi biliyorsunda, seks'e gelince "ben saf bilmeyen Türk kiziyim, ben bilmem, beyim bilir mi" oluyor?

Yani allasen, kim buna inanir? Madem hamile kaldin bare de "bilerek hamile kaldim" diye. Senin dedigin 40 yil önce oluyordu, simdiki köylü kizlar bile bu konuda daha bilgili.

Ha evet sen bebegin ile ilgili konu açmadin fakat mutsuz bir evlilige insan niye bebek yapar? O bebege aciyorum ben. Düsük tehliken var ve esin umursamiyor bile, agliyorsun, yine umursamiyor. Senin herhangi bir fikrini umursamiyor. Bebek bu evlilige çok mu iyi gelecegini düsünüyorsun? Sirf bebegi istedin diye, o bebegin hayati mükemmel olacak diye, yada bebek yapmak ile dogru karar aldin diye birsey yok.

Canim benim aileme öle sık gidilmiyo benim annem hep derki bana gelmek icin evinin huzurunu kacirma ayda bir kez gel mutlu gel der

Arkadas sanirim kendimi yanlis aksettim hamileligimi soyleme sebebim ilgiye ihtiyacim var umursamiyo manasinda yazdim ilk gece hamile kaldim evet ama asla bu bebekten pisman degilim bosanacak kadar kotu bi durumda degilim lakin seninde dedigin gibi mutsuz bi evde buyumesin diye konu actim insanlardan burdaki tecrube sahiplerimden fikir almak icin

Canim benim aileme öle sık gidilmiyo benim annem hep derki bana gelmek icin evinin huzurunu kacirma ayda bir kez gel mutlu gel der
evet genelde öyle oluyor :) ama siz bu gidip gelmeleri huzur için azalttikca ilerde hepten lüzumsuz bir drum gb sanilabilir o nasıl size hadi Anneme gidelim diyor sizde diyin gitmiycek olsanız dahi bile aradaa bunu yapın ki kulağı bir aşina olsun ilk başta yapilmayan konuşmalar en sıradan istekler bile ileri De dile getirildiginde erkekler tarafından sanki dünyada bir ilki istiyormussunuz gb mesele olur baştan beri öyle olursaniz her zaman ki kendiniz olursunuz klasik bir şey olur ilerde keşke en başından tavrim şu şu olsaydı demezsiniz unutmayın ki kimseye yaranilmiyor :)

bildiğim birşey varsa o da bu kadar sık konuşan erkek kesinlikle annesinin dolduruşuna gidiyordur bizim kadınlar oğlumu elimden aldı diye bir duyguda oluyorlar nedense geline işkence edip keyif alıyorlar gün içinde sık sık siz arayın onu hamilesiniz de bunu bahane edin birşeyler bulun arayın annesi doldurana kadar sz onu doldurun yoksa her zaman böyle gider..

Yani anlamadim bekarken kiymetl degil evlenince ne degisiyo herseyimizi biz yaptik bir copleri bile yok evimizde ailesi hic destek olmadi ama evlenince oglan sahibi oldular

Canim bendede ayni sorun vardi .. evlenmeden önce esimin ailesiyle bi gram alakasj yoktu, evlendik bi kac ay sonra anakuzusu oldugunu farkettim. Ilk zamanlar gidiyoduk ediyoduk sonea sonra bizim hayatimiza karismaya basladiklar bi ay önce biz esimle ayrilmak uzereydik annesi babasi dolduruyodu bana cok haksizlik ettiler ustelik hamileyim bende suan 4 aylik. Yok ogullarina cok is yaptiriyomusim fln buda gaza geldi tabi ben evde senden fazla is yapiyorum demelere. Bende calisiyorum ustelik hamileyim sinavlarim var tabi yardim edicek hizmetcisi degilim ya. Neyse ben ayriliyordumki esim basini topladi ayaklarima kapandi gitme etme diye bende bi sartla dedim ailenle hic bi alakam olmicak sende izin vermiceksin hayatimiza karismalarina dedim. K.bakma kendi hilayemi anlatiyor gibiyim ama demek istedimki seni cok iyi anliyorum. Insan ne ugradigina sasiriyor. Gunde 10 kez ariyorlardi bunu yapin sunu yapin diye sanki onlara ne naparsak yapariz. Iste erkek anakuzusu olunca gecim cok zor oluyor. Bakalim artik eskisi kadar aramiyorlar insallah boylede kalir. Sende uzme kendini esine kotu anlamda konusma ailesi hakkinda git gel ama mesafeni koy. Yavas yavas kendine baglamaya bak onu.

Buna sabredemiyom iste hepsi ayri laf sokuyo ben onlarla sohbete maruz kaliyorum sirf götürmek icin götürüyor annesini ozlediginden degil sonra pisman olup ozur diliyo ama neye yarar kalp kirildiktan sonra
Sen annesine git guleryuzlu ol. Sinsi davran esini kendine cek. Eger bunu yapmayip icinden geldigi gibi davranir da kavga ederseniz ailesine daha fazla baglanir SEN HAKLI OLSAN BILE!!

Uff benimki bile bazen yok oyle demek istememistir , yok o iyiligine demistir dedimi eyvahh şalterlerim bir atiyor biroldu iki oldu en son sağlam bi yirttim simdi ben konusurken yorum yapmiyor oyle -.- en sinir oldugum şey aklima geldi yine dellendim

bıktım şu ana kuzusu erkeklerden. bir tane de benim başımda. Canım sakın kaynanana yakın eve falan taşınma biz dip dibe oturuyoruz başta kabul ettim tabi salak gibi bir ton dert oluyor. Mesela benim kocam kavga eder etmez solugu anasında alır aile sırrı diye bişey bırakmaz. Cocugumu bile ıyı bakamıyor musum diye annesine götürmeye kalkmalar daha nice saçmalıklar şimdi boşanmanın eşiğindeyiz.Çok yıprandım..

Offf Allah korusun kurtar yuvani bacim. Ilgilenme madem cocuginla vakit gecir yani kavga bahanesi bile olmasin esinin. Siz uzulutrsunuz cociginuza yazik olur ama kaynanana bisi olmaz ayrilirsaniz. Uc maymunu oynamaktan bahsedildi onceki yorumlarda siz de bunu yapin. Ben yapamadim siz yapin

Sinsi olun biraz ayol.Kocanızın yanında amanda anneciğiiim,amanda anneciğime gideliiim diyin.Sonra eşinize bişey söylerse annesi,eşinizde derki yahu benim karım seviyo annemi görüyorum tarzı tavrı ortada.Annem galiba haksızlık yapıylur biter.Her hissettiğinizide belli edip söylemeyin yani.Erkekler ne anlar ya.Anca herşey idareyle mümkün.

cocuguma da bakıyorum halbuki herseyi yapıyorum sırf pislik çıkarmak maksadı. lohusalıkta onların adetlerine uyulmadı diye gıcık bağladı bana. sacma sapan adetleri var. sezeryan ile doğum yaptım doktor gobek dusene kadar yıkanmayacak bebek dedi ama kocam tam tersi ve anneleri de illa ki yıkansın olur mu oyle bu da her gun basımda yok yıkamadın yok soyle yok boyle derken iyice cıgırından cıktı. lohusalıkta tam bana destek olması gerekirken kostek oldu hep ağladım cok vebalimi aldı. yakın zamanda terpiste gidicez bakalım artık kurtalıcak bir tarafımız var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…