- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi sitede yada kitapta ilk gece korunun diye yaziyoDediler diyorsun şimdi de eşim yönlendirdi diyorsun eşin mi dedi ilk gece korunulmaz diye yani
evlenirken kaç yaşındaydın ki
kitap okuyup internete de mi girmiyordun da haberin yoktu
Bazen annesiyle babasi ne diyosa gelip anlatıyorSorunun cevabına gelirsek eşini annesi dolduruyorsa bile eşindedir suç
dolmasın o da koskoca insan kendi aklı yetkisi yok mu
Ewet ne kadar söylesem daha tatli oluyo farkındayım ama şu dilimi bi tutabilsemAman bekarken yüzlerine bakmadiklari annecikleri evlendikten sonra kıymete biniyor sirf bize inat olsun diye biraksin o işleri bana inandiramaz cok yorum yapinca daha da itersin onlara umrunda değilmiş gibi davran
Her korunmasız yapılan cinsel birliktelikte hamile kalınabilir. İlk gece ayrımı yokki. Neden yazsın?hangi sitede yada kitapta ilk gece korunun diye yaziyo
Şaka mı yapıyorsun?hangi sitede yada kitapta ilk gece korunun diye yaziyo
yok canım dolduruyor mu, etkiliyor mu dıye dusunme, hatta problemın cıkıs noktasını kv olarak hıc dusunme.... senın derdın kayınvalıde ıle degıl ki, bir sozune çıkıs yapan eşinle...
ya pardon ama keske hamile kalmasaydim yada hamileyim ama bosanamiyorum diye bisey dedimmi benim sorunum hamilelik degil esinin annesiyle ilgili tutumu bebegim konu degil burda yada istenmeyen bi bebekte degilHer korunmasız yapılan cinsel birliktelikte hamile kalınabilir. İlk gece ayrımı yokki. Neden yazsın?
Insallah zamanla dedigin gibi olur ben hic gitmesin demiyom surekli gitmek istemesine anlam veremiyomzamanla eşinde annensigile gitmez
istemezde
ama zamana ihtiyacın var
Ben sizin yorumunuza istinaden yazdım. Mesajda niye hamile kaldınız gibi bir ibare yok. Ya da sorununuzun hamilelik olduğunu söylemedim.ya pardon ama keske hamile kalmasaydim yada hamileyim ama bosanamiyorum diye bisey dedimmi benim sorunum hamilelik degil esinin annesiyle ilgili tutumu bebegim konu degil burda yada istenmeyen bi bebekte degil
Insallah zamanla dedigin gibi olur ben hic gitmesin demiyom surekli gitmek istemesine anlam veremiyom
Iste bunu nasil saglayacagimi bilmiyorum guzellikle konustum olmadi tartistim olmadi nasil bir yol izlemeliyim bunu soruyom simdideBen sizin yorumunuza istinaden yazdım. Mesajda niye hamile kaldınız gibi bir ibare yok. Ya da sorununuzun hamilelik olduğunu söylemedim.
Eşiniz ve annesi konusunda da ağırlığınızı koyup kararlı olacaksınız, görüşme sıklığını ve biçimini belirleyecek olanın siz olduğunu göstereceksiniz.
Sanki kocam konusuyo benimle valla dedigin gibi diyo iyi niuetliler sen abartiyosun diyoSanmıyorum doldurduğunu. Erkeklere ne oluyorsa evlenince gereksiz ve abartılı bir aile düskünlüğüyle kaplanıyorlar. Aile konusunda aşırı hassasiyette cabası. İstiyorlarki ailelerine karşı 3 maymunu oynayalım. Görme , duyma , eleştirme. Ayrıca şu da var mutlaka onlar iyi niyetle yapmış - söylemiştir. Sen alıngansın , abartıyorsundur mutlaka.
Daha kotu olmasin sonrabir daha böyle olduğunda güzelce git
hatta perşembeye denk getir
ve o kurtlar vadisi izlerken şak diye tv yi kapat
"sen buraya anneni babanı mı görmeye geldin dizi izlemeye mi ne kadar ayıp
ben anneme babama gitsem hiç tv ye bakmam bide çok özledim dersin" gibi konuşacaksın şakayla karışık
bak bakalım nasıl ayarlıyo ondan sonra