Buna sabredemiyom iste hepsi ayri laf sokuyo ben onlarla sohbete maruz kaliyorum sirf götürmek icin götürüyor annesini ozlediginden degil sonra pisman olup ozur diliyo ama neye yarar kalp kirildiktan sonrageçicek canım hepsi geçicek.. biraz zaman biraz sabır.
şimdi söylendikçe ters tepecek o yüzden ya saman altından yürü ya da susmayı dene.
Mrb kizlar onceki konumda cok mutlu bir evliligimin ve maddi sorunlar yuzunden sorunlarimin oldugunu anlatmistim.megersem benimki cicim aylariymis hatta evliligimim ilk ayinda bitti.benim kocam evlenmeden önce gece yarilarina kadar disarda olan ailesine vakit ayirmayan biriydi.evlendikten sonra ana kuzusu olmaya basladi.kaynanamla bir takim sorunlar yasadik ve bu yasadiklarimda ben hakliydim bunu herkes biliyo ve ister istemez eşimin ailesine karsi bir soğukluk olustu bende dun geceye gelelim.esim annemlere çaya gidelik dedi tamam dedim.esimin kurtlar vadisini izleyince tv kilitleniyo etrafini görmüyor. bende dedimki gece yarisina kadar kalmayalim vay benmiyim bunu soyleyen gitmeyelim ozaman ztn gitmek istemiyosun falanda filan soylendi bende dedimki sen tv kilitleniyosun annenle babanla ben sohbet etmek durumunda kalıyorum.sen boylemi ozluyosun onlari gittiginde yüzlerine bile bakmiyosun 4 aylik hamileyim aglamaya basladim diger odaya gectim adamin umrunda olmadi gece uyumak icin geldiginde sarildi falan ama yuz vermedim.bu arada bir erkek annesiyle gunde 8 kez niye konusur arama kayitlarina baktim acaba kaynanammi dolduruyo ne yapmalıyım sizce yardim
Ya kaynanam evinin yaninda ev tutmamizi istiyo sabah gelip aksam gidin diyo bide soylemedigim seyleri esime soylemisim gibi anlatiyo esim tutturdu annemin yaninda ev tutalim diye evde kayinpederim var ve lafini bilmiyo düşük tehlikem var sürekli kanaman varmi diye soruyo utaniyom artikKayınvalidenizin eşinizi doldurup doldurmadığını nereden bilelim ki anlattıklarınıza bakılırsa dolduracak bir durum yok ki ortada
Benimde annem var ve annem cok aşırı duskundur bana hatta evlenmeden eşimi karsisina alip beni uzmemesi konusunda uzun uzun uyardi ben niye surekli anneme gidelim demiyorumo zaman sende kurtlar vadisi fanı olcaksın yalancıktan, ortak noktanız yoksa sürekli muhebbet etmeye çalışmak çok yorucu oluyor çünkü, annesinin doldurduğuna dair net bi emare yok bence, oladabilir olmayadabilir
ama erkekler genelde nedense evlendikten sonra anneci kesilir, kaynanaların oğullarıda birden bire kıymete biner, bunlar zaten çoğu evde olan şeyler
bi de erkekler çok zor adapte oluyor evliliğe, evlilik sorumluluğu ağır geliyor, benim ayrı evim ailem var bilinci geç gelişiyor malesef, bu bilinç gelişmesin diye de erkek annesi elinden geleni ardına koymuyor tabii de o ayrı, herşey erkekte biter
Mrb kizlar onceki konumda cok mutlu bir evliligimin ve maddi sorunlar yuzunden sorunlarimin oldugunu anlatmistim.megersem benimki cicim aylariymis hatta evliligimim ilk ayinda bitti.benim kocam evlenmeden önce gece yarilarina kadar disarda olan ailesine vakit ayirmayan biriydi.evlendikten sonra ana kuzusu olmaya basladi.kaynanamla bir takim sorunlar yasadik ve bu yasadiklarimda ben hakliydim bunu herkes biliyo ve ister istemez eşimin ailesine karsi bir soğukluk olustu bende dun geceye gelelim.esim annemlere çaya gidelik dedi tamam dedim.esimin kurtlar vadisini izleyince tv kilitleniyo etrafini görmüyor. bende dedimki gece yarisina kadar kalmayalim vay benmiyim bunu soyleyen gitmeyelim ozaman ztn gitmek istemiyosun falanda filan soylendi bende dedimki sen tv kilitleniyosun annenle babanla ben sohbet etmek durumunda kalıyorum.sen boylemi ozluyosun onlari gittiginde yüzlerine bile bakmiyosun 4 aylik hamileyim aglamaya basladim diger odaya gectim adamin umrunda olmadi gece uyumak icin geldiginde sarildi falan ama yuz vermedim.bu arada bir erkek annesiyle gunde 8 kez niye konusur arama kayitlarina baktim acaba kaynanammi dolduruyo ne yapmalıyım sizce yardim
Benimde annem var ve annem cok aşırı duskundur bana hatta evlenmeden eşimi karsisina alip beni uzmemesi konusunda uzun uzun uyardi ben niye surekli anneme gidelim demiyorum
Sence isi yararmi ilk aylar dedigin gibiydim yinede gidelim diyodu bu defa kaynanam aksam misafir lige bile gitsr sizde gelin diyodu mecbur gidiyodukEsinizden önce siz söyleyin hem de her gun mesaj atin arayin hayatim bugün annenlere mi gitsek diyin. Gidince ve dondugunuzde cook mutlu olun orada da aynen muhabbet edin gülün . eve gelince de ayni şekilde her şey cook güzelmiş gibi yapin.
Burada boyle yaptigini ve eşinin artik vazgeçtiğini söyleyen çok kadim oldu. Bir iki ay boyle yapin bak sonra gör nasil of gitmeyelim diyecek
Canim ben ilk gece kaldim ve bana sakin ilk gece korunma daha zor olur dediler sonrasinda korundum ama iş işten gecmistievliliğin ilk aydan bitmiş ama sen 4 aylık hamilesin
niye bu evlilikten emin olmadan hamile kaldın bebeğe de yazık değil mi
Canim ben ilk gece kaldim ve bana sakin ilk gece korunma daha zor olur dediler sonrasinda korundum ama iş işten gecmisti
isterse 18 kez konuşsun. Bunu takip etmezsen sen rahat edersin?Mrb kizlar onceki konumda cok mutlu bir evliligimin ve maddi sorunlar yuzunden sorunlarimin oldugunu anlatmistim.megersem benimki cicim aylariymis hatta evliligimim ilk ayinda bitti.benim kocam evlenmeden önce gece yarilarina kadar disarda olan ailesine vakit ayirmayan biriydi.evlendikten sonra ana kuzusu olmaya basladi.kaynanamla bir takim sorunlar yasadik ve bu yasadiklarimda ben hakliydim bunu herkes biliyo ve ister istemez eşimin ailesine karsi bir soğukluk olustu bende dun geceye gelelim.esim annemlere çaya gidelik dedi tamam dedim.esimin kurtlar vadisini izleyince tv kilitleniyo etrafini görmüyor. bende dedimki gece yarisina kadar kalmayalim vay benmiyim bunu soyleyen gitmeyelim ozaman ztn gitmek istemiyosun falanda filan soylendi bende dedimki sen tv kilitleniyosun annenle babanla ben sohbet etmek durumunda kalıyorum.sen boylemi ozluyosun onlari gittiginde yüzlerine bile bakmiyosun 4 aylik hamileyim aglamaya basladim diger odaya gectim adamin umrunda olmadi gece uyumak icin geldiginde sarildi falan ama yuz vermedim.bu arada bir erkek annesiyle gunde 8 kez niye konusur arama kayitlarina baktim acaba kaynanammi dolduruyo ne yapmalıyım sizce yardim
Bizim bulundugumuz bolgede cinsellik konuşmak cok ayip kizlarimiz bilinclendirilmiyor bana ilk geceyi kimse anlatmadi bile esim yonlendirdiNasıl hurafeler bunlar şaşırdım yani sen nasıl inandın peki buna
insanlar hamile kalmadan önce korunur sonra değil
Bizim bulundugumuz bolgede cinsellik konuşmak cok ayip kizlarimiz bilinclendirilmiyor bana ilk geceyi kimse anlatmadi bile esim yonlendirdiNasıl hurafeler bunlar şaşırdım yani sen nasıl inandın peki buna
insanlar hamile kalmadan önce korunur sonra değil
Bizim bulundugumuz bolgede cinsellik konuşmak cok ayip kizlarimiz bilinclendirilmiyor bana ilk geceyi kimse anlatmadi bile esim yonlendirdi