• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sizce karamel tonlarına boyatsam güzel olur mu? (resimli)

digital.girl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
70
2
0
Balıkesir
Arkadaşlar merhaba. Ben saçlarımı karamel tonlarına boyatmak istiyorum şuan saçlarım simsiyah gözlerim sarıı renkli :) ama tenim esmer herkes lens sanıyor esmer olduğum için gözlerimi :) sizce siyah mı kalmalı yoksa karamel boyatmalımıyım,yakışır mı? hangi karamel tonuna boyatmalıyım cevaplarınızı bekliyorum.Buda ben...:24:

Son düzenleme:
kaşlarının rengi çok koyu değilmiş o yüzden boyatabilirsin bence abes durmaz çünki saç açık renk kaşlarda koyu renk olunca yakışmıyo çok yapmacık duruyo.saçların siyah ya dip boyasıda sürekli gerekebilir. ama karamel ton renkleri çok güzel benim kaşlarım siyah olmasa boyatırım bende

Son düzenleme:
saçlarının bu hali cok güzel benc :) boyatırsan açıcı kullanman gerekcek cok siyah cünkü oda sacını cok yıpratır..ama değişiklik istiyorsann sen bilirsin tabi :69:

kesinlikle değişiklik istiyorum artık... küçüklüğümden beri sarışınlığa merakım var ama boyatamıyorum esmer oldğm için :) 4senedir sürekli siyah kullanıyorum çok sıkıldım :45:

Son düzenleme:
:) Aynısını bnde yaptım simsiyah saçlarım vardı karamel karamel diye tutturdum..oryal üstüne oryal kullandık kuafrde açmak için baya zor oluor ama istedgn renge ulaşmak siyahtan sonra.. ama dene içinde kalmasın kesinliklee :69:

siyah boyalı saçı açık renge döndürmek gerçekten zor oluyo istediğin rengi elde edemeye bilirsin belki.ortaya çok hoş bi renk çıkmayabilir:37:

Son düzenleme:
Yakışır bence..Ben sarıyı, karameli denedim ama en son doğal rengimi uzattım..Şimdi artık doğal diye asla boyatmayacagım..Denemekten şaşma:)) Sonrası nasılsa ıstedıgın hale döndürürsün..Sevgiler

bence siyah olarak kalsınn çünkü oryelle açılcak şaçınız ve işlem görcek yıpranıp yanabilir renkte garanti deilll

denenmiş tescilenmiş söylüyorum çünkü arkdaşım denediii malesef begenmedi:82:

Karamel rengini cok cok seviyorum.Tenin acik ve gözlerin sari diye harika durur karamel sende.Tam gözlerinle ayni olur.

Saçlarının bu hali çok güzel. Bence açıcı kullanmana değmez hem bu saç renginden de daha güzel olmaz bence. Annem oreal le iki kere açtı saçları yer yer bariz bi şekilde döküldü. Hala saçlar çıksın diye bekliyo. Ayrıca siyah çok yakışmış bence yüzüne:16:

Son düzenleme:
Bu arada resminin büyük haline sonradan baktım. Maaşallah gözlerin mükemmel ya erkek olsam aşık olabilirdim gözlerine :77: Sakın değiştirme yüzn de çok güzel o tonları tam tutturman garanti deil ki genelde tutmaz ama siyah kesin sonuçtur benim de saçlarım siyah. Sakın elleme derim saçlarına :20:

bence saçların gayet güzel açıp yıpratmaya değmez ama çok hevesliysen yaptır hevesin geçsin:)

maşallah canım yüzün çok güzel, karamel tonları yakışır bence orta koyulukta =)

Açıkçası seni siyahın gösterdiği kadar çekici asi ve genç göstericeğini sanmıyorum.
Yüzüne bariz bir olgunluk gelicek , esmerim diyorsun bir de daha sarı gibi durucaksın . Üstüne saçların yıpranacak .
Ama illaki istiyorum dersen kimseyi dinlemez yaparsın tatlım zaten, iyi şanslar dilerim umarım istediğin gibi olurr :3:

Flaştan ten rengin açık görünüyorsa ve esmersen karamel boşver. Saçlar ten gözleraynı renk olursun.

Back