Anket Sizce Kadınlar mı Yoksa Erkekler mi Daha Kurnaz?

Sizce Kadınlar mı Yoksa Erkekler mi Daha Kurnaz?

• Tabiki kadınlar sonuçta zeka meselesi

OY: 61 57,5%
  • kişisine göre değişir ayrım yapmamak lazım

OY: 41 38,7%
  • erkekler çünkü türlü oyunlar onların işi

OY: 4 3,8%

• Ankete Katılan
    106
genelde biz kadınları kurnaz biliriz erkekleri dize getirdiğimiz söylenir ama nice erkeklerde vardırki bir kaç kadını aynı anda idare edecek kadar kabiletlidir o yüzden ayrım yapmamak gerek diyorum kişisine göre değişirşakkıdı

Erkekler kurnaz olduklarini saniolar ama kadinlar daha kurnazdir benceyerimseniben

aslinda kisiye göre degisir erkeklerin aklina bile gelmeyen bir cok sey gelebiliyor kadinlarin aklina

Kesinlikle kadınlar. Bir kadın neyin nolduğunu her zaman çok iyi bilir, karşısındaki blöf yaptığında anında anlar, fakat kurnazlığından dolayı, anlamıyormuş gibi yapıp oyununa göre oynar. Kadınlar insanların zaaflarını, zayıf noktalarını çok iyi bilir, kullanmasını da iyi bilir. Ama erkekler basittir arada bizim gibi olanları vardır belki ama genel olarak basit düşünürler ve ekmeğimize yağ sürerler. :)

Kadınlar demeyi çok isterdim ama biz burda bile kendimizi üst plana çıkarmak için kadınlar diyoruz.onlar cevap bile vermez belki çoğu da kadınlar diye cevap verir,asıl kurnaz kendileridir.kurnazlıklarını itiraf etmeyecek kadar kurnazdırlar.

Kadınlarda bazı konularda daha kurnaz olabilirler.Kızlar bu soruyu cevaplarken babanızı erkek kardeşinizi düşünerek cevaplamayın.Direkt sevgilinizi eşinizi düşünün cevaplarken.Neden hep erkekler evlendikten sonra değişir.Kurnaz oldukları için.Erkek milleti asla kendi yüzünü aile yaşantısını hemen göstermez.(Tabi bunu göstermeyen kadınlarda olabilir aynı şekilde)Binbir kurnazlıkla kızı tavlarlar.Saf ayağına yatarlar.Aşık moduna girerler.Zaten son zamanlarda da mantık evliliğini erkekler yapıyor.Kızın evi arabası güçlü babası varsa o kız daha cazip geliyor.(ben ve cevremdeki arkadaslarımın cogunun erkek arkadasının ya da eskı erkek arkadaslarının maddi durumu kızlardan daha kötü aile düzenleri de aynı şekilde)

Genelde aldatılan kadınların da ilk lafı hiç beklemezdim,hayatta aklıma gelmezdi olur çünkü yine kurnaz davranmıştır erkek tarafı.

Back