Anket Sizce Kadınlar mı Yoksa Erkekler mi Daha Kurnaz?

Sizce Kadınlar mı Yoksa Erkekler mi Daha Kurnaz?

• Tabiki kadınlar sonuçta zeka meselesi

OY: 61 57,5%
  • kişisine göre değişir ayrım yapmamak lazım

OY: 41 38,7%
  • erkekler çünkü türlü oyunlar onların işi

OY: 4 3,8%

• Ankete Katılan
    106
şimdi ben de bir bayan olarak ''tabi ki de bayanlar'' demeyi çok isterdim ama bence kişisine göre değişir.çünkü kadınlardan da,erkeklerden de çok zeki olanlar var.

kadınlar tabiki
istersek şeytana pabucunu ters giydirirz beşakkıdı

kişisine göre değişir ayrım yapmamak lazım bence böle

bence kadinlar cok kurnaz belli etmeler ama herseyi bilir farkederler , mesela ben oyleyim veya oyle goruyorum kendimi.

Kadınların daha ince bir zekaya sahip olduklarını düşünüyorum.Erkeklerde az rastlanan bir özellik.Zaten kadınlara daha çok yakışıyor.

kadınlar choq kurnaz... aynı zamanda zeqidirler...
bir bakıştan anlarım herseyi....

kadınlar akıllarını kullandıkları için zeki oldukları için her sekılde öndeler cunku işlerini bu sekılde beyınlerıyle halledıyolar ama erkekler daha masum daha pasifler bir cok konuda ayrıca her konuya kadınlar gıbı yklasamıyolar kurnazlık yapamıyolar ve kendılerını kaba kuvvete yöneltıyolar yani erkeklerın bazen sorunlarıda dayakla halletme sebeplerı de bu durumun içinden cıkamadıkları zaman ince zeka yı devreye gecıremıyolar kaba kuvvete basvuruyolar akıllarınınyetmedıı yerde kurnazlık yapamadıkları yerde yenılgıye uğradıkları yerde delırıyolar ama napalım yradılış olarak kadınlar sonradan yaratıldı ama o acıgı coktaan kapatıp öne gececek kapasıteyı vermıstır Allah aynı zamanda

tabiki kadınlarrrrrr erkekler neden kurnazlık yapsın ki :)))))))))))))))))))

kadınlar kurnaz olduklarını sanırlar kurnazlıkları bi koç konuyla sınırlıdır.. ama erkekler hiç belli etmezler işte kurnazlıkta budur .. saman altından su yürütmeyi becerebilmektir.. 2 yağla balla kadınlar herşeyi ortaya seriverirler.. ama erkekler işine geleni işine geldiği gibi yürütmekte ustadır..

kadınlar tabiki,daha mantıklı oldukları için,
erkekte mantık yok(genelinde)şiddet var,
o yüzden türk kadını,mantıklıda olsa kurnazda olsa,erkek hep önde

kesinliklee kadınlarr erkeği kandırmanın nesi varki iki kahkaha iki cilvee tamamdırr ama bunlara kanmayacak kadarr ormanlar kralı erkekte yok değilll

bütün kurnazlıkları kadınlar yapıyo bence arada öyle olan erkekler çıkıyo ama kadınlar kadar deil çünkü biz kadınlar daha zekiyiz kurnazlığa daha eyilimliyiz a.s.a.s.

bayanlar daha kurnaz benceee vede akıllı:1closedeyes:
iiikide öleyizz wolla halimden memnunumyerimseniben:icecream:

kesınlıkle kadınlar.kadınlar ınce dusunur erkekler o kadar ayrıntılı degıldır duz mantıktır onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…