Anket sizce kaçak elektrik kullanmak hırsızlığa girer mi?

kaçak elektrik kullanmak hırsızlık mı?

• Ankete Katılan
    209

BenOzgurce

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2007
2.870
11
116
50
İstanbul
günümüzde kaçak elektrik kullanımı oldukça yaygın.size göre kaçak elektrik kullanmak hırsızlık mı?isteyen yorum yapmadan sadece anketi işaretleyebilir.teşekkürler.
Not: Hırsızlık olup olmadığını merak ettiğimden değil, sizin düşüncelerinizi öğrenmek için açılmış bir konudur bilginize.
Benim bu konuda ki düşüncem bellidir. O yüzden bana yönelik bunu neden sordun , sorman hata, vs. gibi cümleler kurmanıza gerek yok.
Size göre hırsızlık mı değil mi bunu söyleyiniz teşekkürler.

Son düzenleme:
bunu sormak bile hata bana göre..tabi ki hırsızlıktır..hem de hırsızlığın en ağır şeklidir..çünkü sen devletini soyuyorsun..şimdi birileri çıkıp da ; " millet trilyonları götürüyor, banka hortumluyor, devleti üçkağıda getiriyor..kimsenin sesi çıkmıyor.ben kaçak elektrik kullanmışım çok mu? " derse eğer işte tüm bunların sebebi de bu zihniyettir!!!o yaptı; ben yapsam ne olur? zihniyeti bu..devletin malı debiz yemeyen keriz zihniyetiyle bizler daha çok soyuluruz..çünkü bu hırsızlıkların bedeli halkın cebinden çıkıyor..bizlerin cebinden çıkıyor..maaşlarımızdan peşin kesilen vergilerle ödeniyor bedeli...

bunu sormak bile hata bana göre..tabi ki hırsızlıktır..hem de hırsızlığın en ağır şeklidir..çünkü sen devletini soyuyorsun..şimdi birileri çıkıp da ; " zihniyettir!!!o yaptı; ben yapsam ne olur? zihniyeti bu..devletin malı debiz yemeyen keriz zihniyetiyle bizler daha çok soyuluruz..çünkü bu hırsızlıkların bedeli halkın cebinden çıkıyor..bizlerin cebinden çıkıyor..maaşlarımızdan peşin kesilen vergilerle ödeniyor bedeli...

teşekkür ederim .zaten ben de bazı insanlardan aynen bu gibi şeyleri duyuyorum."millet trilyonları götürüyor, banka hortumluyor, devleti üçkağıda getiriyor..kimsenin sesi çıkmıyor.ben kaçak elektrik kullanmışım çok mu? "katkıda bulunduğun için sağol.

e tabikide girer ben parasını ödeyyeim başkası bedava faydalansın oh valla ......en baştan beri hep karşıyım bu gibi durumlara kesinlikle

yaww bari,öğrenciye,hırsızlık demeyin nan,
yazıktır haa,ona para buna para
bence hökümet,talebelere bedava,lektrik su,yol parası ve fotokopi parası vermeli,
kolay yetişmiyo AYN lar muhahaha

yaww bari,öğrenciye,hırsızlık demeyin nan,
yazıktır haa,ona para buna para
bence hökümet,talebelere bedava,lektrik su,yol parası ve fotokopi parası vermeli,
kolay yetişmiyo AYN lar muhahaha

sana burs vermediler mi ayn hanım :1closedeyes: burs paralarını cafe köşelerinde lüp lüp götüreceğinize faturalarınızı ödeseydiniz tatlicadiarzu lem bi ayn yetiştirecez diye kaçak elektrik mi kullanacaz yaaa :mymeka: bi kaçak elektriğe bi ayn bedava oluyo yanii :Roflol::Roflol:

sana burs vermediler mi ayn hanım :1closedeyes: burs paralarını cafe köşelerinde lüp lüp götüreceğinize faturalarınızı ödeseydiniz tatlicadiarzu lem bi ayn yetiştirecez diye kaçak elektrik mi kullanacaz yaaa :mymeka: bi kaçak elektriğe bi ayn bedava oluyo yanii :Roflol::Roflol:

verdiler kısımm yaa,başbakalık almıştım ,kaç kuruş alan aşkına,öteki bursa kadar yaptığım borçları bilem karşılamıyodulülülülülülü

kesinlikle girer,
allah affetsin,öğrenciykene kullandıydık,hep o Nurayın yüzüne:))

Muhahha. Sidikli bizde kullanmıştık vakti zamanında ama sadece tek priz kaçaktı.Ve sadece elektrikli soba için kullanırdık onu. Başka bir amaçla asla.Bekar eviydi çünkü, ama yinede haklı göstermez ki beni.:çok üzgünüm: Kendimi ve ev arkadaşlarımı kınıyorum. Ulan çalışıyorsunuz tamam yeni mezunsunuz, işe yeni girmişsiniz, evde doğru dürüst birşey yok ama elektriği tek priz bile olsa niye kaçak kullanıyorsunuz. :mymeka:

Muhahha. Sidikli bizde kullanmıştık vakti zamanında ama sadece tek priz kaçaktı.Ve sadece elektrikli soba için kullanırdık onu. Başka bir amaçla asla.Bekar eviydi çünkü, ama yinede haklı göstermez ki beni.:çok üzgünüm: Kendimi ve ev arkadaşlarımı kınıyorum. Ulan çalışıyorsunuz tamam yeni mezunsunuz, işe yeni girmişsiniz, evde doğru dürüst birşey yok ama elektriği tek priz bile olsa niye kaçak kullanıyorsunuz. :mymeka:

la siz çalışıyomuşunuz bide biz talebeydik nan

kuzu aşadaki linki tıkla sana şarkı yollamıştım,görmemişsin kanımca

http://www.kadinlarkulubu.com/hangi-sarki-kime-gitsin-t58056/index.html?p=867061

la siz çalışıyomuşunuz bide biz talebeydik nan

kuzu aşadaki linki tıkla sana şarkı yollamıştım,görmemişsin kanımca

http://www.kadinlarkulubu.com/hangi-sarki-kime-gitsin-t58056/index.html?p=867061

Şarkın çok hoşmuş çok beğendim sidikli:mymeka:

Hem talebeysen talebesin niye kaçak kullanıyon kızım, baba parasıyla kaçak kullandın hemide. Biz çalışıyorduk ama yetmiyordu be, burdan bütün vicdansız patronları protesto ediyorum.Onların yüzünden günaha girdik:mymeka:tatlicadiarzu

Hem talebeysen talebesin niye kaçak kullanıyon kızım, baba parasıyla kaçak kullandın hemide. Biz çalışıyorduk ama yetmiyordu be, burdan bütün vicdansız patronları protesto ediyorum.Onların yüzünden günaha girdik:mymeka:tatlicadiarzu

hade be sendelaelaelaelaelae kullan kullan şimdide günah çıkart:mymeka:

bende Nurayı protesto ediyorumm,
kızım ben dedim sana bu faturalar bi gün bacamıza dolanacak die ama dinleyen nerdee,
ayrıca,o dönemde ,ünv. öğrencilerine elektrik kurumu parayla çalıştırıyodu,kaçak kullanıcıları yakalayın die,
Peki bu durumda Nuray napıyodu,onlara Gayfe yapıyodu bizi görmezden geliyolardı:)
hey gidi günler heyyy
gahba gençlikkk

Kanunumuzda ayrı bi başlık olarak elekritik kaçakçılığı yok ancak TCK142/1-f de nitelikli hırsızlığın elektirik enerjisi hakkında olmasına ilişkin bi madde var burdan da çıkarılacağı gibi elektrik kaçakçılığını nitelikli hırsızlık olarak kabul edebilir ki zaten Yargıtayın çoğu kararında da hırsızlık olarak kabul ediliyo..

2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası var..

Kanunumuzda ayrı bi başlık olarak elekritik kaçakçılığı yok ancak TCK142/1-f de nitelikli hırsızlığın elektirik enerjisi hakkında olmasına ilişkin bi madde var burdan da çıkarılacağı gibi elektrik kaçakçılığını nitelikli hırsızlık olarak kabul edebilir ki zaten Yargıtayın çoğu kararında da hırsızlık olarak kabul ediliyo..

2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası var..

teşekkürler canım.a.s.şimdi burda suçunu itiraf etmiş arkadaşları ihbar edelim:)):Roflol:

Back