Sizce iyi mi yapmışım kızlar?

Ayrıca intihar edecekse de etsin. Vermediniz diye mi intihar edecekmiş. Herkese verelim o zaman aman üzülmesinler diye. Sizi de sonra tehditle yanında tutacak haberiniz yok

Ayrilmakla en doğrusunu yapmışsın.Böyle bir adama güven olur mu? Maşallah baya yoğun çalışmış.Sana yaptıklarının aynısını diğerlerine de yapmış,acitasyonlari da aynı şekilde hepsine yapmıştır.

Kandırılmadım işte ona uğraşıyor hala.Engelleri kaldır diye sahte hesaptan hesaptan yazıyor .Sogudum iyice zaten.
e tamam da hala okuyorsun , etkileniyorsun. ölmüş babasindan sana ne? allah yanina erken almis bu senin problemin mi? psikolojisi bozuksa o santaj yaptığı kadinin psikolojisi ne olacak? hala nasil adama hak verirsin, bahaneler bulursun? yazik cidden 30 yasinda isinde gucunde insansin. kandirilmaya yer arayan 16 yasinda kiz degilsin ki. biraz yasinin adami ol. hic de acima serefsize. mesajlari acma bile. okumadan silme secenegi var her uygulamada

Ayrıca intihar edecekse de etsin. Vermediniz diye mi intihar edecekmiş. Herkese verelim o zaman aman üzülmesinler diye. Sizi de sonra tehditle yanında tutacak haberiniz yok
Ben de öyle düşündüm. Bir de beni neyi yerine koyuyor da Aparta çağırıyor ? Onun için de istemedim .Keşke şehrine gelmeseydim diyor .

Ben de öyle düşündüm. Bir de beni neyi yerine koyuyor da Aparta çağırıyor ? Onun için de istemedim .Keşke şehrine gelmeseydim diyor .
Seni ve diğer kızları ne yerine koyduğu ortada ama sen hala onu anlamanın peşindesin. Muhtemelen engellemeyeceksin de bir noktada sinirin geçer geri dönersin gibi. Sana sen farklısın da diyor mu?

Ya vicdanınız sızlayacak başka şey bulsun lütfen. Git ne b*k yersen ye de engelle. Hala inanıyorsan böyle zırvalara telefonunu git bi aile büyüğüne teslim et kullanma çok ciddiyim seni çok kullanırlar
Yahu neden kullandırtayım kendimi ? İstenedim zaten ama vicdan yaptırmasına kafam takıldı

Seni ve diğer kızları ne yerine koyduğu ortada ama sen hala onu anlamanın peşindesin. Muhtemelen engellemeyeceksin de bir noktada sinirin geçer geri dönersin gibi. Sana sen farklısın da diyor mu?
Tabii ki diyor bana ölürmüş .Benle ciddiymiş . Hayır zaten engelli heryerden.Sucu kıza atıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…