- 4 Haziran 2024
- 538
- 968
- 28
-
- Konu Sahibi Zeynahatunn
Ayrıca intihar edecekse de etsin. Vermediniz diye mi intihar edecekmiş. Herkese verelim o zaman aman üzülmesinler diye. Sizi de sonra tehditle yanında tutacak haberiniz yokAy kıyamam haklı o zaman çocuk yaeski sevgilisini tehdit etmiş siz ilişki yaşamadınız diye sizi suçlu çıkarmış daha ne duymak istiyorsunuz ya? Böyle karakteri bozuk adamın yeminine mi inanacaksınız. İtin duası kabul olsa gökten kemik yağar hesabı bi de size vicdansız diyor siz de buna üzülüp doğru mu yaptım diye soruyorsunuz. Siz daha çok kandırır bu adam
Ayrilmakla en doğrusunu yapmışsın.Böyle bir adama güven olur mu? Maşallah baya yoğun çalışmış.Sana yaptıklarının aynısını diğerlerine de yapmış,acitasyonlari da aynı şekilde hepsine yapmıştır.Kızlar tünaydın.Bir süredlr eski bir arkadaşımla sevgiliyim .Birgün sosyal medyama bir kız mesaj attı . Artık onunla aramızda birşey yok diye.Sonra öğrendim ki aynı anda o kızla da sevgiliymiş ve benimle ciddileşince kızla ayrılmış .Biz de kızla mecbur iş birliği yaptık.Hem kıza beni kötüledi bana da kızı kötüledi . En son sahte hesaptan kıza takip atmış .Biz de başka sahte hesaptan o sahte hesaba yazdık .Kendi hesabının e postasıyla sahte hesabın e postası aynı .Ona rağmen benim sahte hesabım yok diyor .Benim e postam değil diyor ama aynı e posta . Ben yeni ayrıldım ama engeli kaldır diyor .Sonra da inceldiği yerden kopsun diyor.Ve o kızı da 6 kızla daha aldatmış .30 yaşında bir adam bunları nasıl yapar yahu? Bir de meslektaşız .Artı şehrime geldiğinde apart tuttu .Beni Aparta çağırdı .İlişki teklifinde bulundu.Zaten evleceğiz diye . Ben kabul etmeyince suçlu çıkardı beni . Eski sevgilisine de aynı şeyi yapıp kızın özel fotoğraflarıyla sabtaj yapmış.Kızlar ben çok üzülüyorum . Dogru mu yapmışım derken ayrılmakta ve Aparta gitmemek de doğru yaptığımı düşünüyorum. Ama vicdan yaptırıyor Ölmüş babasını katıyor .İntihar edeceğim diyor .
Sizlamasin, onun yaptığı pisliklerden vicdanj sizlamiyor. Vicdani olduğunu da sanmıyorum gerçi onun. Yalan söylüyor, manipüle ediyor. Bu yalanlara kanmayınİntihar edeceğini söylüyor vicdanım sızlıyor.
Engelleyin hepsini önünüze bakın kendinize yazık etmeyinİşte kandıramadı.Benim babam yok diyor.Bu kadar şey yaptıktan sonra istemem .Annesş yalvarıyor bu sahte hesaptan yaşıyor .
e tamam da hala okuyorsun , etkileniyorsun. ölmüş babasindan sana ne? allah yanina erken almis bu senin problemin mi? psikolojisi bozuksa o santaj yaptığı kadinin psikolojisi ne olacak? hala nasil adama hak verirsin, bahaneler bulursun? yazik cidden 30 yasinda isinde gucunde insansin. kandirilmaya yer arayan 16 yasinda kiz degilsin ki. biraz yasinin adami ol. hic de acima serefsize. mesajlari acma bile. okumadan silme secenegi var her uygulamadaKandırılmadım işte ona uğraşıyor hala.Engelleri kaldır diye sahte hesaptan hesaptan yazıyor .Sogudum iyice zaten.
Ben de öyle düşündüm. Bir de beni neyi yerine koyuyor da Aparta çağırıyor ? Onun için de istemedim .Keşke şehrine gelmeseydim diyor .Ayrıca intihar edecekse de etsin. Vermediniz diye mi intihar edecekmiş. Herkese verelim o zaman aman üzülmesinler diye. Sizi de sonra tehditle yanında tutacak haberiniz yok
Yok çok şükür kanmadım .Sizlamasin, onun yaptığı pisliklerden vicdanj sizlamiyor. Vicdani olduğunu da sanmıyorum gerçi onun. Yalan söylüyor, manipüle ediyor. Bu yalanlara kanmayın
Afedersiniz bir de arkadan bişey olmaz dedi köpekKurtulduğun için dua et. Zaten zorla cinsellik yaşamak isteyen erkekten hayır gelmez.
Yok çok şükür kanmadım .
İğrenç yaAfedersiniz bir de arkadan bişey olmaz dedi köpek
Bu kişi size tecavüz bile edebilirdi kurtulduğunuza şükredin. Hiç mi haber izlemiyorsunuz güzel kardeşimAfedersiniz bir de arkadan bişey olmaz dedi köpek
Seni ve diğer kızları ne yerine koyduğu ortada ama sen hala onu anlamanın peşindesin. Muhtemelen engellemeyeceksin de bir noktada sinirin geçer geri dönersin gibi. Sana sen farklısın da diyor mu?Ben de öyle düşündüm. Bir de beni neyi yerine koyuyor da Aparta çağırıyor ? Onun için de istemedim .Keşke şehrine gelmeseydim diyor .
Ya vicdanınız sızlayacak başka şey bulsun lütfen. Git ne b*k yersen ye de engelle. Hala inanıyorsan böyle zırvalara telefonunu git bi aile büyüğüne teslim et kullanma çok ciddiyim seni çok kullanırlarİntihar edeceğini söylüyor vicdanım sızlıyor.
Yahu neden kullandırtayım kendimi ? İstenedim zaten ama vicdan yaptırmasına kafam takıldıYa vicdanınız sızlayacak başka şey bulsun lütfen. Git ne b*k yersen ye de engelle. Hala inanıyorsan böyle zırvalara telefonunu git bi aile büyüğüne teslim et kullanma çok ciddiyim seni çok kullanırlar
Kıza zaten vicdan yaptığım için fotoğrafları almaya çalıştım .Atması köpek .İlla vicdan yapacaksan şantaj yaptığı zavallı kıza acı bari , bir de şöyle adamları umursuyorsunuz ya ne desek boş.
Tabii ki diyor bana ölürmüş .Benle ciddiymiş . Hayır zaten engelli heryerden.Sucu kıza atıyor.Seni ve diğer kızları ne yerine koyduğu ortada ama sen hala onu anlamanın peşindesin. Muhtemelen engellemeyeceksin de bir noktada sinirin geçer geri dönersin gibi. Sana sen farklısın da diyor mu?
Kıza zaten vicdan yaptığım için fotoğrafları almaya çalıştım .Atması köpek .
Zaten o yüzden güvenmedim ya .Zwten evlenecektik bana güvenmiyorsun diye kavga ediyor suçlu .Bu kişi size tecavüz bile edebilirdi kurtulduğunuza şükredin. Hiç mi haber izlemiyorsunuz güzel kardeşim