- 9 Mart 2020
- 8
- 1
- 36
- 30
- Konu Sahibi Pektedirginbiri
-
Evet ben inanıyorum ancak böyle onun gibi öleceğine falan değil… inanma meselesi. Bir kadın vardı genetik diye kendinde hastalık var sanıyor yıllarca ağır ilaçlar kullanıyor ve hastalığı çok yüksek seyirde. Bi gün hastanede testlerde kadının hasta olmadığını keşfettiler. Sonra kadın da ikna olunca iyileşmiş gerçekten. Siz de bu ismin kaderini etkileyeceğine ne derece inanırsanız o derece isim kaderinizi etkiler. Ayrıca ismin taşıdığı enerjisel bağlardan arınma mesitasyonları vs yapabilirsiniz.Eşime ölen dedesinin ismini koymuşlar dedesi de erken yaşta vefat etmiş babaannesi de onun ismini vereceğim onun yerine koyacağım diyip koymuş dedenin isminieşimde geçtiğimiz kurban bayramında 4 gece peşpeşe o yaşta dedemin öldüğü şekilde kendimi gördüm dedi beni de endişelendirdi açıkçası korkuyorum bir yandan o da yaklaştığı için sanırım o yaşa onu da etkiliyor bu konuda bilgisi olan var mı ne yapabalirim ya da hurafe mi böyle şeyler umarım öyledir
ben buna inanmıyorum. Neticede hepimizin ismi ölmüş birinin ismi.Eşime ölen dedesinin ismini koymuşlar dedesi de erken yaşta vefat etmiş babaannesi de onun ismini vereceğim onun yerine koyacağım diyip koymuş dedenin isminieşimde geçtiğimiz kurban bayramında 4 gece peşpeşe o yaşta dedemin öldüğü şekilde kendimi gördüm dedi beni de endişelendirdi açıkçası korkuyorum bir yandan o da yaklaştığı için sanırım o yaşa onu da etkiliyor bu konuda bilgisi olan var mı ne yapabalirim ya da hurafe mi böyle şeyler umarım öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?