- 12 Ocak 2015
- 155
- 29
-
- Konu Sahibi merveeda79
konun eski ama cevap vereyim hergün memurlar net forumunuda takip ederim saglikci , ögretmen ve diyanet islerinden mezun degilsen kpss icin bosa hayaller kurmayin derim cünkü kadro vermiyorlar artik eskisi gibi degil durumlarMerhaba
İşimden hiç memnun değilim işi bırakıp KPSS ye hazırlanmak istiyorum..Sizce mantıklı mı..
4 Yıllık ingilizce işletme okudum..işim çok yoğun..ve stresli
Bana yardımcı olabilir misiniz.Böyle yapan var mı aranızda..
Kamudayım memurum neden?
elbetteki memnunum şu kadarını söyleyeyim kamuda ki en kötü iş bile özelde ki en iyi işe bedeldir. Öncelikle seni işten çıkarmaları gibi bi sorunun yok, acaba bu ay param yatacak mı gibi derdin yok, izin alman sorun olmaz çünkü devletin işi kalmıyor yerine yapacak biri her zaman var, resmi tatillerin zaten hep tatil. tek olumsuz şey ne biliyor musun diyelim ki aynı odada çalıştığın kişilerle anlaşamıyorsun ve başka birime görevlendirlimen imkansız diyelim işte o zaman hayat zehir oluyor. ya tayin isteyip başka bi ile filan gideceksin ya da kurum değiştireceksin yani özelde ki gibi orda anlaşamadım burada başladım şansın yok.Sadece sordum biz de hazırlanmak istediğimiz için fikir olmasi açısından canım. Memnun musun peki genel olarak çalışma ortamı tatilleri açısından olumlu olumsuz yanları dediğin şeyler var mi
anladım canım çok teşekkürler moral verdin ben de kesin kararimi verdim birkac gun icinde kitaplarimi alop basliyorum ben de senin gibi düşünüyorum özel sektörden her şekilde daha iyi olacağı konusunda canım. Kendi işine bakıp insanlarla cok samimi olmamak en iyisi galiba bir arada çalışırken. İnşallah hepimizin gönlüne göre olur...:)elbetteki memnunum şu kadarını söyleyeyim kamuda ki en kötü iş bile özelde ki en iyi işe bedeldir. Öncelikle seni işten çıkarmaları gibi bi sorunun yok, acaba bu ay param yatacak mı gibi derdin yok, izin alman sorun olmaz çünkü devletin işi kalmıyor yerine yapacak biri her zaman var, resmi tatillerin zaten hep tatil. tek olumsuz şey ne biliyor musun diyelim ki aynı odada çalıştığın kişilerle anlaşamıyorsun ve başka birime görevlendirlimen imkansız diyelim işte o zaman hayat zehir oluyor. ya tayin isteyip başka bi ile filan gideceksin ya da kurum değiştireceksin yani özelde ki gibi orda anlaşamadım burada başladım şansın yok.