Sizce işi bırakıp KPSS ye mi hazırlanmalıyım

merveeda79

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
155
29
Merhaba

İşimden hiç memnun değilim işi bırakıp KPSS ye hazırlanmak istiyorum..Sizce mantıklı mı..
4 Yıllık ingilizce işletme okudum..işim çok yoğun..ve stresli

Bana yardımcı olabilir misiniz.Böyle yapan var mı aranızda..

Ben böyle yapmadım ama çevremde yapanlar var.İşinizi sevmiyorsanız bence deneyin. bi ömür çekemem bu işi derseniz ,çocuğunuz yoksa rahatça sıkılmadan çalışabilecekseniz. tabi bi de işletme mezunları kaç puanlarla atanmış ne kadar kadro gelmiş vs araştırıp kendinize bi hedef koyun.

hiçbirşey için geç değil. ömür boyu o yoğunluk ve stres insanı mahveder. eğer kpssye hazırlanacak gücün ve umudun varsa kesinlikle dene derim

Selam kızlar:)) Bende aynı durumdayım daha hazırlanmaya başlamadım kitap araştırıyorum şu anda ama aynı durum bende de var yani. 4 yıllık turizm mezunuyum bende turizm olsun yayıncılık olsun çok fazla sektöre girip çıktım kpssyi düşünüyorum şu anda ben de aynı tereddütleri yaşıyorum kpssyle nereye atanabilirim hayal ettiğim gibi oılur mu o kadar çok soru geçiyor ki kafamdan. Birbirimize yardımcı olalım nolur

ben de hiç sevmiyordum işimi ve patronlarımı. Ama ben senin gibi yapmadım akşam 6 da işten çıktım 7 de kursa gittim. 10 da kurstan çıktım gece 1 lere kadar ders çalıştım sabah 8 de tekrar işe gittim.Cumartesi bile işe gidiyordum. Üstelik ailem istemiyordu dünya kadar laf ediyorlardı. Allah a şükür ilk kpss den atandım. Ama sunu söyleyeyim bi arkadaşım senin gibi işinden ayrıldı çalışmak için ama nasıl olsa zaman daha çok diyerek hep erteledi ve sonuç hüsran. En iyi sen kendini bilirsin ona göre davran

konun eski ama cevap vereyim hergün memurlar net forumunuda takip ederim saglikci , ögretmen ve diyanet islerinden mezun degilsen kpss icin bosa hayaller kurmayin derim cünkü kadro vermiyorlar artik eskisi gibi degil durumlar
devlet kendi eliyle taseron sirketler araciligi ile kendi adamlarini yerlestiriyor belediyelere,hastanelere ,polikliniklere onlara kadro veriyor sonrada baska kurumlara geciyolar sinavsiz
artik bosu bosuna ders calismak icin isinizi kaybetmeyin sakin yapmayin bunu is bulamazsiniz artik ekmek parasini cikarmak cok zor

Sadece sordum biz de hazırlanmak istediğimiz için fikir olmasi açısından canım. Memnun musun peki genel olarak çalışma ortamı tatilleri açısından olumlu olumsuz yanları dediğin şeyler var mi

Sadece sordum biz de hazırlanmak istediğimiz için fikir olmasi açısından canım. Memnun musun peki genel olarak çalışma ortamı tatilleri açısından olumlu olumsuz yanları dediğin şeyler var mi
elbetteki memnunum şu kadarını söyleyeyim kamuda ki en kötü iş bile özelde ki en iyi işe bedeldir. Öncelikle seni işten çıkarmaları gibi bi sorunun yok, acaba bu ay param yatacak mı gibi derdin yok, izin alman sorun olmaz çünkü devletin işi kalmıyor yerine yapacak biri her zaman var, resmi tatillerin zaten hep tatil. tek olumsuz şey ne biliyor musun diyelim ki aynı odada çalıştığın kişilerle anlaşamıyorsun ve başka birime görevlendirlimen imkansız diyelim işte o zaman hayat zehir oluyor. ya tayin isteyip başka bi ile filan gideceksin ya da kurum değiştireceksin yani özelde ki gibi orda anlaşamadım burada başladım şansın yok.

anladım canım çok teşekkürler moral verdin ben de kesin kararimi verdim birkac gun icinde kitaplarimi alop basliyorum ben de senin gibi düşünüyorum özel sektörden her şekilde daha iyi olacağı konusunda canım. Kendi işine bakıp insanlarla cok samimi olmamak en iyisi galiba bir arada çalışırken. İnşallah hepimizin gönlüne göre olur...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…