Sizce inceltir mi?

gizemli1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
11
0
43
x-tragel gerçekten de sıkılaştırıp inceleştirir mi arkadaşlar? artık herşeyden medet bekler oldum. kullanan varsa işe yarayıp yaramadığını lütfen söylesin. hamilelik sonrası çok pörsüdü karnım. sönmüş balon tarzı. en hızlısından eski halime dönmem lazım. çok taktım kafaya. hem baldır hem karın gitmeli....

lütfen cvp....

x-tragel gerçekten de sıkılaştırıp inceleştirir mi arkadaşlar? artık herşeyden medet bekler oldum. kullanan varsa işe yarayıp yaramadığını lütfen söylesin. hamilelik sonrası çok pörsüdü karnım. sönmüş balon tarzı. en hızlısından eski halime dönmem lazım. çok taktım kafaya. hem baldır hem karın gitmeli....

lütfen cvp....

sekerim öyle seylerden medet umma bence.. cok gereksız para tuzagı..kılona göre kk forumlarından bırıne takıl.cok işe yarıyor.süper motive oluyorsun..yanında da spor ve saglıklı beslenme ..tamam işte.. azıcık sabııırrrrrr.........

Evet Margherita doğru söylüyor. Yemeyi azaltıp spor yapmadıkça asla vücut şekle girmiyor.
Ben okadar çok ürün denedimki, ne sauna kemeri, ne zayıflama hapı, ne masaj aleti, ne kalça basen şekillendiren jimlastik aletleri kaldı. hiçbiri işime yaramadı.

Beslenmene dikkat edeceksin, spor yapacaksın.... senin göbek dediğin şey mekik çekmeden asla gitmez. bak dene mekiği, ben göbeğim pörtlediği zaman bir kaç gün mekik çekiyorum düm düz oluyor. birde senin karın derin sarkmış, mekikle birlikte özel yağlar var bitkisel onlarla masaj konusunda bir uzmandan yardım alabilirsin belki. Aslında hamilelikte kullanılan bitkisel yağlar vardı. Onları kullansan hem yırtılmalara hem sarkmalara karşı etkiliymiş. Doğumdan sonra bunlara maruz kalmazdın.

katılıyorum arkadaşlar spor yapmadan yemeği azaltmadan hiç bir ilaç fayda etmıyor
ediyor gıbı olsada saglıksız zayıflama oluyor

ben kullandım ama hiç sıkılaşma olmadı... en mantıklısı spor gerçekten...

sakın aman heee sakın fena tuzak en yakın arkadasım hala taksıt oduyor 1 gr ıncelme yok...oyle gercek olsaydı kımse spora gıdıp yorulmazdı seker aman aman bosver

arkadaşlar işi zayıflatmak biri olarak az ve sık yemek- düzenli egzersiz sizi fit bir görüntüye kavuşturur. sevgiler

X