- 30 Mart 2023
- 590
- 374
- 23
- Konu Sahibi 1Annakarenina
-
Beta değerinde önemli ikiz gebeliklerde beta yüksek çıkar belki doktorun ona göre de söylemiş olabilirYorumlayacak kimse yok mu?
Bide gerçekten doktor anlar şu kağıda bakarak ancak sanmıyorum başka kimse anlayamaz bunu6+4 ye doktora muayeneye gittim. Doktorum profesör ve gerçekten donanımlı bir hekim. Ultrason ektanına baktıktan sonra 10-15 gün sonra şurda bir kese daha görebiliriz ikiz olabilir ama şu an tek kese var dedi. Aynı doktora giden arkadaşlarım hoca asla yanılmaz görmüştür ama sen şok olma diye bu hafta ihtimal üzerinden konuşmuştur dediler.Sonra ultrason kağıdına dikkatli bakınca iki tane yolk kesesi fark ettim. Anlayan varsa yorumlayabilir mi, sizce ikiz gebelik mi?
Gebeliğimi öğrendikten sonra 48 saatte bir kan verdim hep %200 arttı 1000 e ulaşınca artık baktırmadımBeta değerinde önemli ikiz gebeliklerde beta yüksek çıkar belki doktorun ona göre de söylemiş olabilir
Tamam o zaman zaten beta değerine göre bile ikiz olma ihtimali yüksek cnm varmı anne tarafında ikiz ben ikizim yani ikiz kardeşim var anne tarafımda full ikiz teyzelerimin ablamın da ikiz çocuğu var bende şimdi yeni hamileyimGebeliğimi öğrendikten sonra 48 saatte bir kan verdim hep %200 arttı 1000 e ulaşınca artık baktırmadım
Hayır hiç ikiz yok. Sadece gebelik tedavisi gördüm sorma hamile kaldımTamam o zaman zaten beta değerine göre bile ikiz olma ihtimali yüksek cnm varmı anne tarafında ikiz ben ikizim yani ikiz kardeşim var anne tarafımda full ikiz teyzelerimin ablamın da ikiz çocuğu var bende şimdi yeni hamileyim
Hayırlısı olsun cnm sağlıklı olsun da ikizde ayrı bir güzeldirHayır hiç ikiz yok. Sadece gebelik tedavisi gördüm sorma hamile kaldım
Evet hayırlısı olsun ben istiyorum ikiz olsun bakalım önümüzdeki günlerde belli olur :)Hayırlısı olsun cnm sağlıklı olsun da ikizde ayrı bir güzeldir
Hadi bakalım yazarsın buraya bende rüyamda ikiz hamile olduğumu gördüm salı günü kontrolum var bakalım bende yazarımEvet hayırlısı olsun ben istiyorum ikiz olsun bakalım önümüzdeki günlerde belli olur :)
Cnm benim ikizmişEvet hayırlısı olsun ben istiyorum ikiz olsun bakalım önümüzdeki günlerde belli olur :)
Hayırlı olsun inşaallah sağ salim kucağınıza almak nasip olsurCnm benim ikizmişsenden ne haber
Amin cnm inşallah sağolHayırlı olsun inşaallah sağ salim kucağınıza almak nasip olsur
Gözün aydın canım benimCnm benim ikizmişsenden ne haber
Teşekkür ederim cnm benim de ilk sağlıksız oldu 6 ay sonra ikizlere hamileyim rabbim en kısa zamanda sana da sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallahGözün aydın canım benimBenim bebeğim sağlıklı değilmiş şu an düşmesini bekliyoruz düşmezse alacaklar
Canım merhaba benimde 4+4 haftalık beta 10600 sence nasıl bugün keseyi gördüm 6cmTeşekkür ederim cnm benim de ilk sağlıksız oldu 6 ay sonra ikizlere hamileyim rabbim en kısa zamanda sana da sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah
Cnm geç gördüm yazını seninde ikiz gibi baya yüksek değerin şu an ne durumdasın sağlıkla ilerler inşallahCanım merhaba benimde 4+4 haftalık beta 10600 sence nasıl bugün keseyi gördüm 6cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?