Bebek Beslenmesi sizce iki aylık bebekle tatile çıkılır mı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
benim de oğlum 1 aylık daha bu hafta sonu annemlerin yazlığına gidicez ayvalığa ... Allah tan emziriyorum... tabi saatlerce deniz sefası yapamıcaz ama olsun deniz havası bile iyi gelir dr umuz sıcakta bunaltma çocuğu evde dedi... eylül ayında da eşim 2 hafta izne çıkıyor tatile gidicez... emen bebekle tatil yapmak daha kolay her an hazır besin olur bebeğe hem emip uyucak zaten... pek gazlı da değil bizimki sadece uyanık olduğunda kucakta durmak istiyor o kadar....

elbette çıkılır, pek de keyifli olur.
sadece iyi bir valiz hazırlamak gerekir.

tüm annelere şimdiden iyi tatiller
güneş

Son düzenleyen: Moderatör:
Meraba arkadaşlaar:)
Bende bebeğimle tatile çıktım.5 aylıktı.Tatil benim için çok önemlidir tatile gitmezsem depresyona falan girerim heraldee ehehe.
Tatile çıkarken bakıcımızı da götürdük.1 hafta kaldık otele gittik.Eşimle gezdim tozdum denize girdim.Ama bakıcımız olmasaydı çok zorlanırdım diye düşünüyorum.
Düşünsenize denize hep eşimle girdim beraber yüzdük.Ama bakıcı olmasaydı birimiz otelde kalıcaktık.
Gece animasyonlarda öyle.
Ama bebeğimle tatilde çok da eğlendim.Farklı ortam bebek için de iyi oldu.Denize girdik berabeer:)
Hatta eylül ayında bi kez daha gitmeyi düşünüyorum tabii bakıcımızla.

2,5 aylık ikizlerimiz ile izmirden abanta tatile gittik,
Hava soguuukkk, anne baba acemiiii ama herşey çok da güzeldi,
Korkmayın
Ki ben süt sağıyordum, emseler çok daha kolay olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…