kızlar uzun bir aradan sonra merhaba,eşim askere gideceği için korunmaya başlamıştık,eşim geçen hafta askere gitti ve tabi biz korunduk ama geri çekme yöntemiyle... adetim 1 hafta gecikti,geçen hafta yaklaşık 3 gün süren bel ağrım oldu ama şimdi yok,dünden beri de göğüslerimde hassasiyet ve biraz basınç yaptığımda sızı var ama göğüs uçlarında hiç acı veya sızı yok,arada da mide bulantısı değilde sanki yediklerim boğazımdaymış gibi hissediyorum... evet esas soruya geliyorum geri çekme yöntemiyle hamile kalan var mı? bu yazdıklarımı yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?
canım hamiş olmak istemiyormusun sen benim bi kaç tanıdığım arkadaşım vr geri çekilmeyle hamiş kalan.hatta şimdi esprisini yapıyolar sen kazaya kurban gittin diye.üzülme sakın bak bu kadar hamiş olmak isteyen arkadaşlar var.allah verirse vardır bi bildiği.dr git bi kan yaptır için rahatlasın...
ya bu kadar dert edeceğine yaptır bir kan tahliliiiiiiiiiiiiiii
8 gün olduysa idarda da çıkar ama en garantisi kan testi... bi çok kişi geri çekme yöntemiyle hamşi oldu... hayırlısı olsun..
ben de tam aksine neler yapıyorum bi bilsen hamiş olbilmek için...
canım Allah herkesin gönlüne göre versin,inşallah tüm isteyenler sağlıklı bebeklerine kavuşurlar... bakalım akşama bi yapayım testi büyük ihtimal negatif çıkar (sonuçta geri çekme yöntemi ) pek umudum yok aslında
tatlım geri çekilme yöntemiyle hamile kalan çok kişi var....
ve en garantisiz yöntemlerden biridir bu yöntem bide takvim yöntemi....
boşalmadan önce gelen sıvı bile hamiş bırakabiliyo....
hakkında hayırlısı olsun...
ve idrara testi yaparsan bence 8 günde sonuç alırsın....
adet düzensizliğin kaç gün geçer mesela.....
Geri çekme yöntemiyle tabiki hamile kalanlar var
Sen emin olmak için hemen test yaptır
Ben olsaydım şimdi çoktan yapmıştım :1rolleyes::1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?