• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce İdeal Kilom Ne Olmalı

ezra92

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
129
5
316
Avusturya
Arkadaslar ben 20 yasinda 1.70 boyundayim ve suan 60-61 kiloyum.Sizce kilolumuym?benim boyumda normal kilom ne kadar olmali? ben cok cabuk kilo alip veren birisiym.36-38 bedenim ama kendimi hic rahat hissetmiyorum.aynaya baktimda sürekli asiri kilolu birisini görüyorum.kilom beni cok rahatsiz ediyo.yolda yürürken sanki herkez bana bakiyo gibi geliyo.annem artik kizmaya basladi sürekli takinti haline getirdin diyo.ama elimde degil.aslinda begenilen bir kizim ama kendime pek güvenim yok.birinin bana baktini görünce hemen huylaniyorum.sizce bunu nasil yenebilirim?kendime daha fazla güvenebilmek istiyorum.sizce bu ciddi bir sorunmu? bi ara yeme bozuklu yasiyodum.54 kiloya kadar inmistim elimde olmadan.icim hicbirsey almiyodu sürekli yedimi cikarma ihtiyaci duyuyodum.ama bunun icin hic doktora gitmedim,ailemde pek ciddiye almadi,kendim toparlandim.ama bu aralar tekrarliyor bu durum ve sürekli migdem bulaniyo,aceba doktora gitmelimiyimki?

Back