Bence yas onemlı değil onemli olan senin olgunlugun mesela suan bıle o cocuga bakabılıtım dıyorsan dogurabılırsın yanı ben bır evı cevırıp cpcuga bakabılecegımı dusunuyorum ama 23 te evlendım eşimle birbirimize vakıt ayıralım gezelım tozalım sonra dusunuruz dedık ama dusundugumuzdede plmadı 2 senelik evliyim kısmet ne zamansa o zaman olur 25 yasındayım suan hamıle kalsam 26 da dogurmus olurum mesela ve gencken guzelce cocugumu buyuturum bu kafadayım ama kısmet yanı yarına çıkacağımız belli değil sonucta direk dogur diyemem ama en guzelını kendın bılırsın hazırmısın bunaMerhaba. 4 aylık evliyim. 23 yaşındayım. Pcos'luyum. Eşimle evlenirken 1 yıl çocuk yapmayalım diye düşündük. Ama çevremizde annem ve kayınvalidem sürekli çocuk istiyor. Kafam çok karışık, sanki onlar istedikçe bende istiyor gibiyim. Ama bir yandan çok sorumluluk istiyor. Yapabilir miyim bilmiyorum. Onlar pcoslu olduğum için hadi ya olmazsa erken başlarsın tedaviye diyor. Çocuklarla çok iyi anlaşırım herkes çok iyi anne olursun der. Ama acaba çocuk olursa evliliğimiz nasıl olur? Bir birimize vakit ayırabilir miyiz? Kafam çok karışık hem istiyorum, hem korkuyorum bana yardım edin. Sizin nasıl geçti bu süreç?
Yani bizim 8 yıllık bir sevgililik sürecimiz vardı. Okullar da bitince evlendik :)En az 30 bence ki, siz zaten çok erken evlenmişsiniz.
Zaten yasmin daha kullanıyorum. Onu içmeden regl olamıyorum. Doktorum gebelik planladığında ilacı bırak dedi.Onlar en son düşüneceğin iş bence bende 23 te evlendım ilk sene korundum bıraktım korunmayı bırbsıkıntım yok bendede eşimdede ama olmuyor yanı once onu düşüneceksın cunku hemen istediğinde pat diye olmuyor belki tedavı olman gerekecek yanı cocuk için kafan karısık olsa bıle tedavı için doktora git
Evet bende bakabileceğime inanıyorum. Ama sizin gibi biraz evliliğimize vakit ayırsak mı diyoruz. Ama sonra da olmazsa buna karar veremiyorumBence yas onemlı değil onemli olan senin olgunlugun mesela suan bıle o cocuga bakabılıtım dıyorsan dogurabılırsın yanı ben bır evı cevırıp cpcuga bakabılecegımı dusunuyorum ama 23 te evlendım eşimle birbirimize vakıt ayıralım gezelım tozalım sonra dusunuruz dedık ama dusundugumuzdede plmadı 2 senelik evliyim kısmet ne zamansa o zaman olur 25 yasındayım suan hamıle kalsam 26 da dogurmus olurum mesela ve gencken guzelce cocugumu buyuturum bu kafadayım ama kısmet yanı yarına çıkacağımız belli değil sonucta direk dogur diyemem ama en guzelını kendın bılırsın hazırmısın buna
Abla tavsiyesi vereyim o zaman, en az beş sene gezip, tozun ve evliliğinizin oturup oturmadığına iyice karar verin. Burada tonla konu var, yıllarca sevgili olupta evlendikten sonra kanlı bıçaklı olan. Bu yüzden iyice emin olmadan çocuk yapmayın. Yok torun istiyorlar, yok şöyle böyle gelmeyın bunlara.Yani bizim 8 yıllık bir sevgililik sürecimiz vardı. Okullar da bitince evlendik :)
Bana kalırsa evlenmen bile erken, acelen ne kocanla 1-2 sene ye iç geç. Boşver milleti bebeğe onlar değil sen bakacaksın herkes ister iki sevmelik bebekMerhaba. 4 aylık evliyim. 23 yaşındayım. Pcos'luyum. Eşimle evlenirken 1 yıl çocuk yapmayalım diye düşündük. Ama çevremizde annem ve kayınvalidem sürekli çocuk istiyor. Kafam çok karışık, sanki onlar istedikçe bende istiyor gibiyim. Ama bir yandan çok sorumluluk istiyor. Yapabilir miyim bilmiyorum. Onlar pcoslu olduğum için hadi ya olmazsa erken başlarsın tedaviye diyor. Çocuklarla çok iyi anlaşırım herkes çok iyi anne olursun der. Ama acaba çocuk olursa evliliğimiz nasıl olur? Bir birimize vakit ayırabilir miyiz? Kafam çok karışık hem istiyorum, hem korkuyorum bana yardım edin. Sizin nasıl geçti bu süreç?
Şekerim öğrencilik hayatında sevgililik başka para varken büyünce başka. Evlenmişsin az para kazanırken ye iç gez boşver milleti. Hem de evliliğe de adapte olunYani bizim 8 yıllık bir sevgililik sürecimiz vardı. Okullar da bitince evlendik :)
Bence kesinlikle çok güzel bir baba olur. Sokakta annesi terk etmiş bir kedi bulduk. Eşim miyavlamasına dayanamayıp bakalım dedi öyle bulduk. Evliliğimizle beraber geldi bize. 4 aylık oda. Onla bile çok güzel ilgileniyor, beraber büyüttükİdeal yaş kendini hazır hissettiğin yaştır. Birde eşinizin karakteri de çok önemli onu baba yapmak isteyeceğinize emin misiniz?
Evet bende öyle düşünüyorum biraz gezelim ama sonra da bebek olmazsa diye korkuyorumBana kalırsa evlenmen bile erken, acelen ne kocanla 1-2 sene ye iç geç. Boşver milleti bebeğe onlar değil sen bakacaksın herkes ister iki sevmelik bebek
Düşüncem bunuAbla tavsiyesi vereyim o zaman, en az beş sene gezip, tozun ve evliliğinizin oturup oturmadığına iyice karar verin. Burada tonla konu var, yıllarca sevgili olupta evlendikten sonra kanlı bıçaklı olan. Bu yüzden iyice emin olmadan çocuk yapmayın. Yok torun istiyorlar, yok şöyle böyle gelmeyın bunlara.
Çocuk çok büyük bir sorumluluk, 23 yaş ise gezip tozma yaşıdır bana göre. Gidin bir tatil yapın yapnadıysanız, biraz birbirinizin tadını çıkarın. Bebek sabahlara kadar ağladığında o torun isteyenler birer birer toz oluyor yanınızdanDüşüncem bunu
Merhaba. 4 aylık evliyim. 23 yaşındayım. Pcos'luyum. Eşimle evlenirken 1 yıl çocuk yapmayalım diye düşündük. Ama çevremizde annem ve kayınvalidem sürekli çocuk istiyor. Kafam çok karışık, sanki onlar istedikçe bende istiyor gibiyim. Ama bir yandan çok sorumluluk istiyor. Yapabilir miyim bilmiyorum. Onlar pcoslu olduğum için hadi ya olmazsa erken başlarsın tedaviye diyor. Çocuklarla çok iyi anlaşırım herkes çok iyi anne olursun der. Ama acaba çocuk olursa evliliğimiz nasıl olur? Bir birimize vakit ayırabilir miyiz? Kafam çok karışık hem istiyorum, hem korkuyorum bana yardım edin. Sizin nasıl geçti bu süreç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?