Sizce hem ip hemde katlama perde nasil olur

valya

Guru
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2009
137
11
MRH KIZLAR

YENİ EVİME TAŞINALI 6 AY OLDU VE BEN DAHA SALONA PERDE YAPTIRAMADIM KARARSIZLIKTAN FİKİR VERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM MOBİLYAM MODERN BEYAZ MODERN KOLTUK BEYAZ ABANOZ TV ÜNİTESİ ORTADA BEYAZ ABANOZ KARE SEHPA HALILARIMIDA DAHA ALMADIM PERDEDEN SONRA ALINIYORMUŞ YEMEK BÖLÜMÜNDE MASA VE 8 AD SANDALYE MASA BEYAZ VE ABANOZ SANDALYELER BEYAZ ÜSTLERİNDE ABANOZ VAR PERDECİ GELDİ HER YERİN RESİMLERİNİ ÇEKTİ ONUN DEDİĞİNE GÖRE YEMEK BÖLÜMÜNE (BALKONA ÇIKILAN KAPI VAR 3 M GENİŞLİĞİNDE CAM BU ARADA SALON 40 M2 ) İP PERDE YAPALIM FON OLARAKTA 3 AD KRAVAT KISADAN UZUNA DOĞRU ARALARINA BONCUK DİĞER TARAFADA YANİ KOLTUKLARIN OLDUĞU YERE KATLAMA KÜÇÜK KÜÇÜK CAMLAR VAR BENİ DÜŞÜNDÜREN HEM İP PERDE HEMDE KATLAMA SİZCE NASIL DURUR KATLAMALARIN OLDUĞU YERDE FON KULLANILMAYACAK CAMLAR KÜÇÜK SADE ŞIK VE MODERN BİRŞEY İSTİYORUM CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM:gitme:

canım mrb.bence ip perde düşünme derim.salonun gayet modern.eğer camların karşısında yakın ew falan yoksa ben sana kalın katlamalı perde tavsiye ederim.hele de rengi beyaz olursaa.off süpper durur.benim de oturma odam senin salon tonlarında.ben bej renkte tül kullandım ama böle iki tarafa açılan pileli yana açılmalı.o da şık duruyo.yanlarına da kahverengi fon uyguladık.bir de sana japon perde tavsiye edeerim.acayip şık ve kullanıslı.yıkamasıda kolay.cırtlı çünkü:=) mutfagımda var benim.bej tül.kahve yan fonlar.japon perde.bence bunları bi düşün.ben sana yine fikir vermeye dewam ederim.istersen msden falan da konusurz.hani resim falan gösterirsen daha yararlı bilgileşebilirz.sevgiler.

çok teşekkür ederim canım artık ümidimi kesmiştim kimse benimle ilgilenmeyecek herhalde dedim dediğin gibi resim koyarsam daha iyi olur en kısa zamanda koymaya çalışacağım yakınımda ev yok dört bir tarafı açık ferah bir ev salonumun önünde ağaçlar var dışarıdan gören yok manzarası da güzel gece bütün şehir ayaklarının altında perde konusıunda çok kararsız kaldım dediğin gibi seninle devamlı irtibatta olalım msn de sorun var eşim gelince halletsin çok sağol :asigim:a.s.

evt canım kararsızlık zor.ama bak dedigin gibi manzaran güselmiş.wala katlamalı kalın stor süper.işte ama storun da şu yıkaması bi dert vala.ben 6 aylık evlym.storları ilk kez yıkaycm.bakalm nasıl olcak:) paylasırız gene.sevgiler.

merhaba cartes

fotoğrafları daha çekemedim yarın eşimle hallederiz inşallah balkon kapısına burası geniş güzel camlı bölmeli kare kare yaklaşık 3,70 genişliğinde dediğin gibi perdecim de senin gibi japon perde önerdi yazın çünki orası genelde açık duruyor balkona çıkmak için mekanizmalı şu kabinlerin mekanizmasına benziyor diğer camlarada katlamalı kalın perde keten türü varmış naturel onları bir getirsin olmazsa resimlerini de çekerim birlikte karar veririz desteğin için sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…