Sizce hareketlerim yanlış mıydı?

Erkek sultan hazretlerine kendimizi beğendirme gibi bir görevimiz var kurtulamadık bi ondan.

Dimi her gördüğünün yanına oturan bir grup avcının instagramdan nesi eksik aynen. Ne cesaret sizdeki vallahi. Bir de evlerine kadar gitmişsiniz.
Evet yanlış baştan sona.

Evett tam olarak bu. Benim de gördüğüm kadarıyla hanım hanımcık olmak, mesafeni bilmek falan kesmiyor erkekleri. Tam olarak sizin dediğiniz şeyler doğru formül

Kafalarımız uyuşmuştu baya. Ama saat de çok geç olmuştu. En azından iletişim kurabileceğimiz bir kanal olsun istedik ve numaralaştık.
Sadece iş ve okul çevresindeki insanlarla tanışmıyoruz ki. O zaman çok kısıtlı bir çevremiz olur

Evett tam olarak bu. Benim de gördüğüm kadarıyla hanım hanımcık olmak, mesafeni bilmek falan kesmiyor erkekleri. Tam olarak sizin dediğiniz şeyler doğru formül
biraz başına buyruk olacaksın ve önce kendin keyif almaya bakacaksın
ilişki güzelse seni mutlu ediyorsa o ilişkide kalacaksın
kötüyse zaman harcamayacaksın
tabi bunları yaparken karakterinlede ters düşmeyeceksin başka biri gibi davranmayacaksın
bak mesela sen hatayı kendinden arıyorsun yok uyandırmadan gittim bilmem ne ondan mı böyle davrandı falan
gittiysen gittin yani kalkıp gitmen gerekti veya öyle istedin ve gittin
sohbet etmek istedin ve ettin keyifli zaman geçirdin
yakınlaşmanın bi noktasında durmak istedin ve durdun
onu düşünüp onun açısından bakmak yerine kendi açından bak
ileri gitmek istesen giderdin de istememişsinki gitmemişsin
sen istemediğin için ileri gidilmedi sonuçta
onlar gelmiş sizin yanınıza, onlar tanışmış sizinle. sen onun yanına gitmemişsin ki
seni istiyorsa o yazacak, numaran orada, adam engelli değil bişey değil
eli var parmağı var , istiyorsa yazar
istemiyorsa ben güzel bi gece geçirdim de keyfine bak, hoş bi anı olarak kalsın

İstisnalar kaideyi bozmaz senin ıyi cıktı diye bütün erkekler ıyi çıkacak diye bişey yok yakın olsun tv olsun görüyoruz kızların başına neler getiriyorlar ben şahsi adıma söyliyeyim ne giderdim nede yatağa girerdim erkekte olsaydım gelen kızlada ilk yatağa giren kızla evlenmezdim herkesin fikri zikri ayrı saygı duyulması lazım

Peki sizce benim uyandırmadan gitmem ve ertesi gün için çekimser kalmam sebep olmuş olabilir mi? Yoksa isteseydi her halükarda yazar mıydı?
İsteseydi her halükarda yazardı.Erkekler icin böyle söylüyorlar . Yerinizde olsam yazmamayı tercih eder ,ne yapacagina bakardım.Kaybedecek biseyiniz yok.Sürecte asıl niyeti de ortaya cikar.

Hareketleri rahatsız edici değildi. Öyle aniden gitmem ve onu uyandırmamamı yanlış anlamış olabilir mi acaba
Cevap yazmadan once tüm yorumları okudum. Size mesajlarınızdan aşinayım genelde çok da mantıklı bulurum yorumlarınızı ama konu özelinde sanki 15, 16 yaşında erken bir kız çocuğu hesabınızı ele geçirmiş, o yazıyor gibi hissettirdi. Demekki gerçekten çok etkilendiniz adamdan.

Ama ben hâlâ aynı yerdeyim. Sizin gitmeniz, uyandırmamanız değil şuan iletişimde olmama sebebiniz. Cinselliğe hayır deyişiniz, izin vermeyişiniz. Siz arar, yazarsanız belki iletişim devam eder amacına ulaşmak için.

Burda karar sizin. " Ben keyfime bakarım sıkıntı olmaz 3, 5 gün takılmamızın " derseniz iletişime geçebilirsiniz ama yok üzülürüm kötü etkilenirim derseniz uzak durun. Çünkü adamın tek derdi cinsellik yaşayacak biri, bu çok açık. Sizle yada Ayşe ile yada Fatma ile olduğu hiç önemli değil onun için...

Normalde olsa yapacağım bir şey değildi benim de. Öncesinde kişileri araştırdım
Nasıl araştırdınız gptsine mi baktınız? Sosyal medyadan bakmışsınızdır ama hangi karakteri kötü olan insan bunu sosyal medyaya yansıtıyor? İlk yorumunuzda ''yüzyüze tanışmak igde tanışmaktan daha iyidir'' demişsiniz kusura bakmayın ama bana biraz cahil havası verdiniz millet kaç senelik kocasının gerçek yüzünü seneler sonra görüyorken siz sizin yanınıza gelen ve direkt eve çağıran insanlara güvenip gidivermişsiniz. Vallahi iyi cesaret.

Çevre bir kıstas olmasın senin için şansları denk gelmiştir mutlu olmuştur vallahi büyük cesaret omg iyi niyet iyi değil ben olsam içtiğim şeyi bile gözümün önünde actiririm valla. Kabus gibi buluşmalar adlı programı izledikten sonra helee böyle maceralar ayyy... Biri ile tanışmıştım hemen ev mev muhabbeti girince ne alaka ya seni tanıyor muyum kimsin be diyorum ben.. Çok mana yükleme bence sana mana yüklememiş hiç o zat çünkü o Vibe akıyor....

Son düzenleme:
Ben tek gitmedim arkadaşım da vardı. Toplu gruptuk onların kız arkadaşları vs. Bulunduğumuz yeri güvendiğimiz insanlara attık falan. Yaşlarımız genç olduğu için böyle şeyler garip gelmiyor tanışma yönünden

Bu insanlar 3 kişi değil miydi ? Aralarında kızlar (çoğul) da olan 3 kişilerse; yanınıza 2 kız, 1 erkek gelmiş olmuyor mu ?

Son mesajınızda "toplu gruptuk onların kız arkadaşları vs" demişsiniz. 3 kişi mi bunlar, 3+ kişi mi; kişi sayısı sürekli artıyor mu ?

3 kişi erkek geri kalanlar ben ve kız arkadaşım. Bir tane de başka kız arkadaşları vardı. Tanımadığım ve karşı cinsten olan 3 yani.

Texas gibi ülkee ya az korkun lütfen .dışarda buluşun istediğiniz gibi takılın ama 2 günlük insanların da eve gidilmez ya .herkes bu konuda hemfikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…