- 19 Mayıs 2020
- 46.461
- 207.907
-
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Erkek sultan hazretlerine kendimizi beğendirme gibi bir görevimiz var kurtulamadık bi ondan.Evde çatır çatır buluştuğumuz adamla yıllardır evli olmamız şokuÜstelik ayrıldığım bir haftanın sonunda haberim bile olmadan ailesini toplayıp beni istemeye gelmişti nasıl korktuysa kaybetmekten.
Beğenirlerse ekime kadar vallaErkek sultan hazretlerine kendimizi beğendirme gibi bir görevimiz var kurtulamadık bi ondan.
Daha hâlâ sen bana ayrılık blöfü yaptın ben de yedim ondan geldim istedim diyor. Kadınların onları gerçekten bırakabilecekleri ihtimal dahilinde değil.Erkek sultan hazretlerine kendimizi beğendirme gibi bir görevimiz var kurtulamadık bi ondan.
Bak şurdan s.git de.Daha hâlâ sen bana ayrılık blöfü yaptın ben de yedim ondan geldim istedim diyor. Kadınların onları gerçekten bırakabilecekleri ihtimal dahilinde değil.
Dimi her gördüğünün yanına oturan bir grup avcının instagramdan nesi eksik aynen. Ne cesaret sizdeki vallahi. Bir de evlerine kadar gitmişsiniz.Tanışma kısmına takılmıyorum ben açıkçası. Instagramdan tanışmaktan daha güvenilir geliyor hatta. Instagram mesajlarına geri dönmem mesela. İnsanların tanışma hikayeleri çok değişik olabiliyor. Benim merak ettiğim sonrasında olanlar
Normalde olsa yapacağım bir şey değildi benim de. Öncesinde kişileri araştırdımHadi oturmaya falan eve çağırıyorlar devir değişti diyelim ama aynı evde uyumak nedir 2 gün tanıdığın insanlarla valla geri kafalıyım heralde
Evett tam olarak bu. Benim de gördüğüm kadarıyla hanım hanımcık olmak, mesafeni bilmek falan kesmiyor erkekleri. Tam olarak sizin dediğiniz şeyler doğru formülonun cinsellikle ilgiisi yok tamamen ait olmamakla ilgisi var
cinsellik = aitlik demek değildir
her şeyi yaşamasına rağmen her an gitme ihtimali olan kadınlara bayılırlar (her şeyi yaşatın diye tavsiye vermiyorum, bu bir çıkarım sadece, her şeyin içine ne isterseniz dahil edebilirsiniz sizekalmış)
hiçbir zaman tamamen bağlandığını ve ait olduğunu hissettirmiceksin
yaptığı bir hata karşısında arkasına bakmadan gidebilecek bir kadın olacaksın
ne yaşanmış olursa olsun kör kütük aşık bile olsan terk eder ve bi daha dönmez enerjisini vermek lazım
yani öyle cinsellikle falan ilgisi yok cinsellik oldu iş bitti değil olay
aksine adama bu dünyada cenneti yaşatacaksın ve bunu sadece kendi enerjinle, auranla, çekiminle yapacaksın diğer kadınlardan farklı olacaksın,
adam seninle yaşadığı cennete bağımlı olacak bu cennetin cinsellikle ilgisi yok bu bir bütün
Kafalarımız uyuşmuştu baya. Ama saat de çok geç olmuştu. En azından iletişim kurabileceğimiz bir kanal olsun istedik ve numaralaştık.Konu dışı ama ben çok başka bi noktaya takıldım.
Bi yerde sebepsiz bi şekilde öylesine tanışan bir grup sözleşip neden aynı evde sabahlamak üzere buluşurki?
Hiç kimse de garip karşılamamış? Ben mi çok yaşlandım acaba?
biraz başına buyruk olacaksın ve önce kendin keyif almaya bakacaksınEvett tam olarak bu. Benim de gördüğüm kadarıyla hanım hanımcık olmak, mesafeni bilmek falan kesmiyor erkekleri. Tam olarak sizin dediğiniz şeyler doğru formül
İstisnalar kaideyi bozmaz senin ıyi cıktı diye bütün erkekler ıyi çıkacak diye bişey yok yakın olsun tv olsun görüyoruz kızların başına neler getiriyorlar ben şahsi adıma söyliyeyim ne giderdim nede yatağa girerdim erkekte olsaydım gelen kızlada ilk yatağa giren kızla evlenmezdim herkesin fikri zikri ayrı saygı duyulması lazımEvde çatır çatır buluştuğumuz adamla yıllardır evli olmamız şokuÜstelik ayrıldığım bir haftanın sonunda haberim bile olmadan ailesini toplayıp beni istemeye gelmişti nasıl korktuysa kaybetmekten.
İsteseydi her halükarda yazardı.Erkekler icin böyle söylüyorlar . Yerinizde olsam yazmamayı tercih eder ,ne yapacagina bakardım.Kaybedecek biseyiniz yok.Sürecte asıl niyeti de ortaya cikar.Peki sizce benim uyandırmadan gitmem ve ertesi gün için çekimser kalmam sebep olmuş olabilir mi? Yoksa isteseydi her halükarda yazar mıydı?
Cevap yazmadan once tüm yorumları okudum. Size mesajlarınızdan aşinayım genelde çok da mantıklı bulurum yorumlarınızı ama konu özelinde sanki 15, 16 yaşında erken bir kız çocuğu hesabınızı ele geçirmiş, o yazıyor gibi hissettirdi. Demekki gerçekten çok etkilendiniz adamdan.Hareketleri rahatsız edici değildi. Öyle aniden gitmem ve onu uyandırmamamı yanlış anlamış olabilir mi acaba
Nasıl araştırdınız gptsine mi baktınız? Sosyal medyadan bakmışsınızdır ama hangi karakteri kötü olan insan bunu sosyal medyaya yansıtıyor? İlk yorumunuzda ''yüzyüze tanışmak igde tanışmaktan daha iyidir'' demişsiniz kusura bakmayın ama bana biraz cahil havası verdiniz millet kaç senelik kocasının gerçek yüzünü seneler sonra görüyorken siz sizin yanınıza gelen ve direkt eve çağıran insanlara güvenip gidivermişsiniz. Vallahi iyi cesaret.Normalde olsa yapacağım bir şey değildi benim de. Öncesinde kişileri araştırdım
Ben tek gitmedim arkadaşım da vardı. Toplu gruptuk onların kız arkadaşları vs. Bulunduğumuz yeri güvendiğimiz insanlara attık falan. Yaşlarımız genç olduğu için böyle şeyler garip gelmiyor tanışma yönündenNasıl araştırdınız gptsine mi baktınız? Sosyal medyadan bakmışsınızdır ama hangi karakteri kötü olan insan bunu sosyal medyaya yansıtıyor? İlk yorumunuzda ''yüzyüze tanışmak igde tanışmaktan daha iyidir'' demişsiniz kusura bakmayın ama bana biraz cahil havası verdiniz millet kaç senelik kocasının gerçek yüzünü seneler sonra görüyorken siz sizin yanınıza gelen ve direkt eve çağıran insanlara güvenip gidivermişsiniz. Vallahi iyi cesaret.
Merhabalaar,
Hisarüstünde açık alanda arkadaşlarla oturuyorduk o esnada yaşları bize yakın olan 3 kişi yanımıza geldi ve beraber oturabileceğimizi söylediler. Dış görünüş olarak güven verici durdukları için ve yaşlarımız da yakın olduğu için kabul ettik. Aralarında kızlar da vardı. Kafalarımız uyuştu ve bizi evlerine çağırdılar. Geç olduğu için gelemeyeceğimizi ama sonrasında buluşma ayarlayabileceğimizi söyledik ve numaralaştık. Aradan bir hafta geçti ve biz buluştuk. İçlerinden biriyle elektriğimiz uydu. Diğerleri uyuduktan sonra biz sabaha kadar oturduk. Sonra birlikte uzanırken biraz yakınlaşma oldu. Ben ilerisini istemediğimi belli ettim. Daha sonra konuşmaya devam ettik beni ertesi gün bir yere çağıracak gibi oldu ama müsait değildim. Saat sabahın körü olmuştu ve uyuduk. Ben uyandığımda o uyuyordu ve doktor randevuma yetişmem gerektiği için uyanık olan diğer arkadaşla vedalaşıp çıktım. Ben çıktıktan sonra mesaj attı neden beni uyandırmadın diye. Ben de zaten zor uyuduğunu ve o yüzden uyandırmak istemediğimi söyledim. O da güldü ve bundan sonrasında aramızda hiç iletişim olmadı. Acaba son hareketlerimi mi yanlış anladı yoksa cinselliğe yanaşmayacağımı fark ettiği için mi tekrar yazmadı diye size sormak istedim. Benim yazmam doğru olur mu? Fazla beklentili ve yapışkan biri gibi görünmek istemiyorum. Arkadaşım o günkü izlenimlerine göre bana yazacağını düşünüyor ama ben emin olamıyorum.
Merhabalaar,
Hisarüstünde açık alanda arkadaşlarla oturuyorduk o esnada yaşları bize yakın olan 3 kişi yanımıza geldi ve beraber oturabileceğimizi söylediler. Dış görünüş olarak güven verici durdukları için ve yaşlarımız da yakın olduğu için kabul ettik. Aralarında kızlar da vardı. Kafalarımız uyuştu ve bizi evlerine çağırdılar. Geç olduğu için gelemeyeceğimizi ama sonrasında buluşma ayarlayabileceğimizi söyledik ve numaralaştık. Aradan bir hafta geçti ve biz buluştuk.
Ben tek gitmedim arkadaşım da vardı. Toplu gruptuk onların kız arkadaşları vs. Bulunduğumuz yeri güvendiğimiz insanlara attık falan. Yaşlarımız genç olduğu için böyle şeyler garip gelmiyor tanışma yönünden
3 kişi erkek geri kalanlar ben ve kız arkadaşım. Bir tane de başka kız arkadaşları vardı. Tanımadığım ve karşı cinsten olan 3 yani.Bu insanlar 3 kişi değil miydi ? Aralarında kızlar (çoğul) da olan 3 kişilerse; yanınıza 2 kız, 1 erkek gelmiş olmuyor mu ?
Son mesajınızda "toplu gruptuk onların kız arkadaşları vs" demişsiniz. 3 kişi mi bunlar, 3+ kişi mi; kişi sayısı sürekli artıyor mu ?
Texas gibi ülkee ya az korkun lütfen .dışarda buluşun istediğiniz gibi takılın ama 2 günlük insanların da eve gidilmez ya .herkes bu konuda hemfikirBen tek gitmedim arkadaşım da vardı. Toplu gruptuk onların kız arkadaşları vs. Bulunduğumuz yeri güvendiğimiz insanlara attık falan. Yaşlarımız genç olduğu için böyle şeyler garip gelmiyor tanışma yönünden