Sizce hareketlerim yanlış mıydı?

Konu sahibi ben 1 gun tanıştık 2. Gün eve yatili gelen biriyle ilişki düşünmezdim diyebilirim ki hiç öyle ulaşılmaz ol, aman evlenmeden sevişme, ağır ol kafasinda bir tip değilim ama benim için fazla bu kadari guvenli de degil zaten. Anca cook aşık olduysa devam eder böyle bir tanışmadan ilişki ama çok aşık olmuş gibi de degil bilemedim.

Şimdi adam hoş vakit geçirme takılma olarak bakmış olabilir böyle düşündümm ama şu yorumlara hiç katılmıyorum erkek ciddi düşündüğünü eve çağırmaz yakınlaşmaz ilk günden vs vs size yemin ederim ilk buluşmada yatıp adamın bir havlamadıgı yani evlenelim diye neredeyse köpek olduğu ilişkiler gördü bu gözler bir çok arkadaşımda tatile vs bile gitti ilk ayda hepsi evlendi. Bence bu sizden inanılmaz etkilenmesi ve elektrik alması ile ilgili o yoksa güzel bir anı olarak kalmıştır

Daha önce hayatınızda olmayan biri, bundan sonra olup olmayacağı belli değil. O yüzden bi yoklama çekmekte sakınca yok bence. En fazla cevap vermez. Ya da yine hep birlikte görüşme ayarlanabilir olursa çay içersiniz

onun cinsellikle ilgiisi yok tamamen ait olmamakla ilgisi var
cinsellik = aitlik demek değildir
her şeyi yaşamasına rağmen her an gitme ihtimali olan kadınlara bayılırlar (her şeyi yaşatın diye tavsiye vermiyorum, bu bir çıkarım sadece, her şeyin içine ne isterseniz dahil edebilirsiniz sizekalmış)
hiçbir zaman tamamen bağlandığını ve ait olduğunu hissettirmiceksin
yaptığı bir hata karşısında arkasına bakmadan gidebilecek bir kadın olacaksın
ne yaşanmış olursa olsun kör kütük aşık bile olsan terk eder ve bi daha dönmez enerjisini vermek lazım
yani öyle cinsellikle falan ilgisi yok cinsellik oldu iş bitti değil olay
aksine adama bu dünyada cenneti yaşatacaksın ve bunu sadece kendi enerjinle, auranla, çekiminle yapacaksın diğer kadınlardan farklı olacaksın,
adam seninle yaşadığı cennete bağımlı olacak bu cennetin cinsellikle ilgisi yok bu bir bütün

Bu kadar kısa sürede tanıştığınız insanların nasıl güvenip evine gidebiliyorsunuz şaşırıyorum.

Maşallah bu ne hız. Tanışma şekliniz İnstagramdan pek farklı olmamış.

Allahtan insan evlatlarına denk gelmişsiniz.

Daha dün 2 genç dükkanlarında öldürüldüler. Artık hiçbir yer, kimse için güvenli değil.

Belli ki heyecan arıyorsunuz fakat heyecan aranacak bir Ülkede değiliz.

Bir tane hayatınız var yine de dikkat edin. Anne babanız ağlamasın..

Peki sizce benim uyandırmadan gitmem ve ertesi gün için çekimser kalmam sebep olmuş olabilir mi? Yoksa isteseydi her halükarda yazar mıydı?

isterse herhalükarda yazar.
ertesi gün için nasıl bir çekimserlik oldu anlamadım ben o kısmı.
ne zaman oldu bu olay?
sen mesaj atacaksan sıcağı sıcağına at merhaba nasılsın vs gibi. araya zaman girerse bekledin bekledin o yazmayınca yazmış gibi olursun.
mesaja gelen cevaba göre anlaşılır zaten.

Tanıştığınızda 3 kişi gelmişler yanınıza. Aralarında kızlar da vardır diyorsunuz. 3 kişi zaten, kaç kız olabilir aralarında?
Kendileri de grup olarak neden size takılmış ve hemen eve davet etmişler,hiç mi şüphe duymadınız? Bu kadar güvenmek doğru mu şu zamanda?
Nasıl güvendiniz hayret doğrusu.
Zaten o da amacını belli etmiş, istediğini de alamamış. Sizin onu uyandırmamanız ayıp falan olmamıştır yani.
Yazmak istese yazar her türlü.
Belli ki çok anlam yüklemedi.

yorumun alnından öpüyorum öyle doğru ki.. 30lara gelince anlıyor insan.

yorumun alnından öpüyorum öyle doğru ki.. 30lara gelince anlıyor insan.
cinselliği erkeğe ödül görme algısından çıkmak lazım
benim yazdıklarım tabi bu konudaki gibi erkekleri kapsamıyor, böyle cinsellik için yaklaşıp istediğini alamayınca uzaklaşmak falan çok ucuz numaralar
cinsellik istedi olmadı ile kahve içmek istedi olmadı arasında fark yok aslında teoride. ortada taraflardan birinin bir amacı var yani bu amaç cinsellik de olabilir, kahve içmekte olabilir. kahve teklifini reddettiğin kişi de senden uzaklaşınca "istediğini alamadı amacına ulaşamadı uzaklaştı" diyebiliriz, örneğin .
zaten cinsellik yaşamadın diye senden uzaklaşacak adam yarın öbür gün aradığında ulaşamadı diyede uzaklaşır, cehenneme kadar yolu var
adam cinsellik yaşadığı an uzaklaşacaksa aylar sonrada yaşasanız uzaklaşır uzaklaşacağı varsa

Yo gayet yakınlaşarak evlendik evime de geldi

Bu konuyu okuyunca kendimi çok yaşlı hissettim. Biraz cesaretli davranmamı mısınız sizce? Cinsellik olmayacağını anlayınca salmış işte sizi çok kafa yormaya gerek yok.

Evde çatır çatır buluştuğumuz adamla yıllardır evli olmamız şoku Üstelik ayrıldığım bir haftanın sonunda haberim bile olmadan ailesini toplayıp beni istemeye gelmişti nasıl korktuysa kaybetmekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…