- 1 Temmuz 2009
- 5.728
- 5.870
-
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Sizin tabirinizle Ghostlamış siziBen de amma safım haşuraya gideriz vs deyince inandım
çok açık değil mi ,olur da cinsellik yaşarız diye düşünmüşlerKonu dışı ama ben çok başka bi noktaya takıldım.
Bi yerde sebepsiz bi şekilde öylesine tanışan bir grup sözleşip neden aynı evde sabahlamak üzere buluşurki?
Hiç kimse de garip karşılamamış? Ben mi çok yaşlandım acaba?
Nasıl yani grup olarak mı?çok açık değil mi ,olur da cinsellik yaşarız diye düşünmüşler
Cinsellik gibi görünse de o yatakta ne olur ALLAH bilir bazen birliğimizin aksi olabir insanın hayatıda karara bilir bazı durumlarda temkinli adım atmak lazım bu da benim düşüncem☺☺Yok öyle bir şey yahu o iş değişir kişilere ve şartlara göre. Ama buradaki sadece cinsellik gibi duruyor.
belki öyle bile olabilir bilemeyiz ki , yoldan geçip eve Çağıran insanların bilemiyorum zevklerini ama hangimiz düşürürsek mantığı da olabilirNasıl yani grup olarak mı?
Hayır yazmayın.Merhabalaar,
Hisarüstünde açık alanda arkadaşlarla oturuyorduk o esnada yaşları bize yakın olan 3 kişi yanımıza geldi ve beraber oturabileceğimizi söylediler. Dış görünüş olarak güven verici durdukları için ve yaşlarımız da yakın olduğu için kabul ettik. Aralarında kızlar da vardı. Kafalarımız uyuştu ve bizi evlerine çağırdılar. Geç olduğu için gelemeyeceğimizi ama sonrasında buluşma ayarlayabileceğimizi söyledik ve numaralaştık. Aradan bir hafta geçti ve biz buluştuk. İçlerinden biriyle elektriğimiz uydu. Diğerleri uyuduktan sonra biz sabaha kadar oturduk. Sonra birlikte uzanırken biraz yakınlaşma oldu. Ben ilerisini istemediğimi belli ettim. Daha sonra konuşmaya devam ettik beni ertesi gün bir yere çağıracak gibi oldu ama müsait değildim. Saat sabahın körü olmuştu ve uyuduk. Ben uyandığımda o uyuyordu ve doktor randevuma yetişmem gerektiği için uyanık olan diğer arkadaşla vedalaşıp çıktım. Ben çıktıktan sonra mesaj attı neden beni uyandırmadın diye. Ben de zaten zor uyuduğunu ve o yüzden uyandırmak istemediğimi söyledim. O da güldü ve bundan sonrasında aramızda hiç iletişim olmadı. Acaba son hareketlerimi mi yanlış anladı yoksa cinselliğe yanaşmayacağımı fark ettiği için mi tekrar yazmadı diye size sormak istedim. Benim yazmam doğru olur mu? Fazla beklentili ve yapışkan biri gibi görünmek istemiyorum. Arkadaşım o günkü izlenimlerine göre bana yazacağını düşünüyor ama ben emin olamıyorum.
35 yıl ahırda mı yaşadınız siz ya tobetobeSizdeki ne yürekmiş ilk sefer tanıştığınız birisiyle evine gitmek hafif bişey yakınlaşmışsınız bide demişsiniz ki son harekettim yalnış olmuşmu diye bana göre baştan beri hepsi yalnış hareket olmuş 35 yasindayim erkekleri tanidigim kadariyla bir erkek evlenecegi veya ciddi düşündügü birisini ne eve cagırır nede yakınlaşır
Merhabalaar,
Hisarüstünde açık alanda arkadaşlarla oturuyorduk o esnada yaşları bize yakın olan 3 kişi yanımıza geldi ve beraber oturabileceğimizi söylediler. Dış görünüş olarak güven verici durdukları için ve yaşlarımız da yakın olduğu için kabul ettik. Aralarında kızlar da vardı. Kafalarımız uyuştu ve bizi evlerine çağırdılar. Geç olduğu için gelemeyeceğimizi ama sonrasında buluşma ayarlayabileceğimizi söyledik ve numaralaştık. Aradan bir hafta geçti ve biz buluştuk. İçlerinden biriyle elektriğimiz uydu. Diğerleri uyuduktan sonra biz sabaha kadar oturduk. Sonra birlikte uzanırken biraz yakınlaşma oldu. Ben ilerisini istemediğimi belli ettim. Daha sonra konuşmaya devam ettik beni ertesi gün bir yere çağıracak gibi oldu ama müsait değildim. Saat sabahın körü olmuştu ve uyuduk. Ben uyandığımda o uyuyordu ve doktor randevuma yetişmem gerektiği için uyanık olan diğer arkadaşla vedalaşıp çıktım. Ben çıktıktan sonra mesaj attı neden beni uyandırmadın diye. Ben de zaten zor uyuduğunu ve o yüzden uyandırmak istemediğimi söyledim. O da güldü ve bundan sonrasında aramızda hiç iletişim olmadı. Acaba son hareketlerimi mi yanlış anladı yoksa cinselliğe yanaşmayacağımı fark ettiği için mi tekrar yazmadı diye size sormak istedim. Benim yazmam doğru olur mu? Fazla beklentili ve yapışkan biri gibi görünmek istemiyorum. Arkadaşım o günkü izlenimlerine göre bana yazacağını düşünüyor ama ben emin olamıyorum.
ben buna katılmıyorum ..Tanışma kısmına takılmıyorum ben açıkçası. Instagramdan tanışmaktan daha güvenilir geliyor hatta. Instagram mesajlarına geri dönmem mesela. İnsanların tanışma hikayeleri çok değişik olabiliyor. Benim merak ettiğim sonrasında olanlar
Konu dışı ama ben çok başka bi noktaya takıldım.
Bi yerde sebepsiz bi şekilde öylesine tanışan bir grup sözleşip neden aynı evde sabahlamak üzere buluşurki?
Hiç kimse de garip karşılamamış? Ben mi çok yaşlandım acaba?
Neden ne yapılır ki sevgili ile ? Kafede mi oturulurSizdeki ne yürekmiş ilk sefer tanıştığınız birisiyle evine gitmek hafif bişey yakınlaşmışsınız bide demişsiniz ki son harekettim yalnış olmuşmu diye bana göre baştan beri hepsi yalnış hareket olmuş 35 yasindayim erkekleri tanidigim kadariyla bir erkek evlenecegi veya ciddi düşündügü birisini ne eve cagırır nede yakınlaşır
Çok hızlı gitmişsiniz. O kadar güvensiz ki etraf, ne cesaret....
Ya ben kesin yaşlandım...
Dün sokakta tanıştığınız birinin evine mi gittinizMerhabalaar,