Sizce hareketlerim yanlış mıydı?

çok açık değil mi ,olur da cinsellik yaşarız diye düşünmüşler

2 gün önce tanıdığınız adamın evine gitmeniz zaten başta yanlış
Ben yeterli güven ve sevgi bağı olmadan cinselliğe de karşıyım
Hadi bir şekilde evine gittim olayın cinselliğe kaymasına izin vermezdim
Bazı kadınlar çok cesur bence

Yok öyle bir şey yahu o iş değişir kişilere ve şartlara göre. Ama buradaki sadece cinsellik gibi duruyor.
Cinsellik gibi görünse de o yatakta ne olur ALLAH bilir bazen birliğimizin aksi olabir insanın hayatıda karara bilir bazı durumlarda temkinli adım atmak lazım bu da benim düşüncem☺☺

Soruyu bize soruyorsanız evet bence yanlış. Bilmediğim insanların evine daha ilk buluşmada (ilki öylesine karşılaşma) evine gitmeli yakınlaşmalı buluşmayı doğru bulmam.
Madem buluştunuz hoşlandınız mesaj atmakta ben sakınca bulmam ancak karşı tarafın beklentisi bir iki günlük takılmak geldi.
Doğruluk yanlışlık göreceli bu tür konularda hepimizin sınırları, hassasiyetleri birbirinden farklı.

valla bana kalırsa Kadir gecesi doğmuşsunuz , “dışarda tanıştığım adam İnstagramdan daha güvenli” demişsiniz de , dışarda şakkadanak gördüğünüz adamın yüzüne bakınca alnında seceresimi çıkıyor , en azından İnstagramdan tanıştığın kişiyle ki zaten profilinden belli olur az çok nasıl biri olduğu , iletişim de olduğu için hemen buluşmadan, karşıdaki insanı biraz da olsa tanımış oluyorsunuz

yanınıza gelen adamın nesini bileceksiniz , iki türlü de adamın tehlikeli olduğunu bilemeyeceksiniz, bunu “kimseyle görüşmeyelim o zaman” diye algılamayın tabiki öyle değil fakat hayatında bir algoritması var bana göre , dışarıda bir sürü sosyal aktivite olanakları varken dan diye eve çağırması size garip gelmiyor mu cidden , cafe ,canlı müzik , deniz olan bi yerde yaşıyorsanız sahil kenarı , piknik vs vs çoğu şey var yapılacak bunlar üstte de yazıldığı gibi çete de olabilir kadın da pazarlanabilir , illa karanlık yüzlü,takım elbiseli adamlar mı olması gerekiyor , o kadar tehlikeli bir dönemdeyiz canınızın kıymeti olsun biraz diye yazıyorum ,neyse adam niyetini en baştan belli etmiş ,cinsellik için görüşmüş siz hala ben mi hatalıyım diye soruyorsunuz , hemen birini eve çağırıp bişey denemek istemiş siz de kabul etmişsiniz ,onun beklentisi bu kadardı , çabası onun içinmiş demek mi ,kendiniz de suç bulmayın

Hayır yazmayın.
Zaten "yapışkan görünmek istemiyorsunuz", bekleyin. Bir süre daha yazmazsa zaten ilgisi yoktur.

35 yıl ahırda mı yaşadınız siz ya tobetobe

İkiside olabilir.
Zamana bırak bi kaç hafta içinde yazmazsa sanırım o yüzden olabilir.
Yada sen yaz naber nasılsın, sesin çıkmadı diye.
Tepkiye göre devam edersin

ben buna katılmıyorum ..
zaman zaman instagram dan tanışan biriyim hatta bazen uzaktan beğendiğim birini gözlemlemek amacıyla instagramdan eklerim , hesabı açıksa stalklarım felan.
mesela daha geçenlerde denk gelip hoş bulduğum birini bi süre izledim ve paylaşımlarından gördüğüm kadarıyla hiçte düşündüğüm gibi biri değil. bana göre olmadığını anladım ve yüz yüze buluşmayı düşünmedim bile. instagramda en azından bi konuşma dönemi oluyor, belli bi mesafe oluyor o insanla aranda. kafana uymayan bi durum görünce kendini çekebiliyorsun bitti gitti. ama pattadanak diye alakasız bi grupta biriyle tanışmak spontan olduğu için keyifli gelebilir ama bence daha riskli. üstelik hiç tanımadıkları insanları evlerine davet etmiş olmalarıda garip geldi.

senin duruma gelince ..

erkekler avcı ruhludur doğanın kanunu bu . çok beğenseydi isteseydi yazardı yazmadığına ve arayıp sormadığına göre o gecelik belki bi ekmek çıkar diye düşündü ama şimdi bitti gitti onun için muhtemelen. ha yinede yazabilir ama ben olsam yazmam. belki bi ihtimal yazar ama şuda olabilir geçen sefer kız ileri gitmek istemedi belki bu kez gitmek ister diye düşünerekde yazabilir. hoşlanma durumuna çok umut bağlama bence .

Neden ne yapılır ki sevgili ile ? Kafede mi oturulur

Dün sokakta tanıştığınız birinin evine mi gittiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…