Şampuan ve Saç Kremleri sizce hanqi sampuan?

yelizidil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
88
0
86
Antalya
merhaba kizLar... ben suan qliss` in acik pembe serisini kullaniorm.. bi zararini qormedm.. ama bi ise de yariomus qbi qeLmedi bna( qliss`in diqer serilerini de kullandm onLardan da memnun kaLmadm.. kisacasi sampuanimi deqistirmek isTiorm=) saclarim ince telli boyasiz ve kivircik.. ayrica uzadikca kiriLiyor..:))

sizce hanqi sampuani kullanmaLiim??bilmiyorumkismile

tesekkurLer simdiden..

ben yeni çikmis may ra die dogal bi sampuan aldim ve onun kremini onu kullaniyorum içinde hint zeytin defne isirgan biberiye ve mersin yaglari var baska bi kaç yag daha var kimyasal islem gormus dokulen kepekli saçlar için saçlarim yumusacik oldu kremide çok guzel kokuyor. ve içinde az kimyasal var ustelik saçlarim artik daha iyi taraniyor.ben bu sampuandan vazgeçmem artik :)))

ben iki aydır head shouldersin hassas saç bakımı alo veralısını kullanıyorum mükemmel sürekli şampuan değişen biri olarak gerçekten memnun kaldım kepek sorunu öneririm benim gibi dalinden pantene bıoblastan komileye denemiş ve memnun kalmamış biri olarak inanın bunu yazmak çok zordu ama sonunda buldum şampuanımı...:teytey:

cok sampuan degistirdim..en memnun kaldigim yves rocher bambulu sampuani..hem sacin uzamasina da yardimci..gliss,john frieda berbat etti sacimi.

pantene kullanıyorum ama memnun değilim ne kullansam şaşırdım artık saç diplerimde hafif kepeki kuru ne önerirsiniz arkadaşlar acilll yardım1!!!!!!!!!!!

bende suanda gliss pembe kullanıyorumm saclarım kötü...total 19 işe yaramıştı..şimdi kuaförde satılan keratinli şampuanlardanmı alsam diyorumm.44 tl o da biraz pahalı ama..

kızlar ben glissin pembe ipek içeren şampuanını kulanıyordum yıllar önce saç spreyiyle ,o zamanlar çok memnundum ,daha sonra yurtdısına çıktım orda en ucuz şampuanlardan bırını kullanıyordum saçalrımı yumuşacık yapıyordu şimdi dönünce denemediğim marka kalmadı ama yine denediğim markalara göre ucuz olanı Dove 'un grisini denemeye başladım saç kremiyle süper oldu ,tavsiye ederim

kızlar benim denemediğim şampuan kalmadı.hiç birinin birbirinden farkı yok.sonra uzun bi araştırma yaptım.piyasadaki çoğu şampuanda sülfat denen madde var. ve bu saçı çok yıpratan birşey.kuaförümde sülfatsız şampuan buldum.onu satın aldım.inanılmaz memnun kaldım.aslında brezilya fönü yapılan saçlar için olan bir şampuan.daha kalıcı olması içinmiş.ama ben yine de kullanıyorum.hem saçı yatıştırıyor,dalgalarını az bişey açıyor.benim saçlarım çok kıvırcıktı.düzleştirmeden çıkamıyordum.şimdi bununla yıkayıp çıkıyorum.elimle bukle şekli veriyorum. diplerim düz uçları da bukleli bukleli duruyor.herkes maşa mı yaptın saçına diye soruyor.bence kesinlikle çok beğeneceksiniz. ismi BREZİLİAN KERATİN CONDİTUNER. mükemmel bişey.denemelisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…