• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sİzce hangisini seçmeliyim

hangi davetiye

• Ankete Katılan
    31
  • Anket Kapalı .

Ruuuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
305
2
96
İstanbul
Selam kızlar, seçtiğim davetiye bu
894880.jpg

ama yaklaşık 1000 kişiye davetiye vereceğim için maddi açıdan fazla zorlanmış olacağız, o yüzden yakın akraba ve dostlara bunu vermeye diğer tanıdıklara ise sade bir davetiye seçmeye karar verdim, ama bir türlü karar kılamadım sizce hangisi olmalı?
ebru_2455.jpg

http://www.loranikahsekeri.com/urunler/ebru2009/o/ebru_2456.jpg[/IMG
[IMG]http://www.loranikahsekeri.com/urunler/kumrud/o/2722.jpg
1533.jpg

bilmiyorumkismile

seçtiğin davetiye çok güzelmiş çok beğendim.. diğerlerinden de gelin damatlı olan çok şeker.. bence onu seç. öteki davetiyenlede az çok benzeşiyolar.. ötekiler çok sıradan bence beğenmedim.. bu arada mutluluklar şimdiden opuyorumnanaktan

kelebekli olan gayet zarif görünüyor
ben olsam hepsini aynı yaptırırdım

teşekkürler yorumun için , hepsini aynı yaptırırsam fiyat çok uçacak. o yüzden mümkün değil.

seçtiğin davetiye çok güzelmiş çok beğendim.. diğerlerinden de gelin damatlı olan çok şeker.. bence onu seç. öteki davetiyenlede az çok benzeşiyolar.. ötekiler çok sıradan bence beğenmedim.. bu arada mutluluklar şimdiden opuyorumnanaktan

teşekkür ederim yorumuna ben de ona daha sıcağım. opuyorumnanaktan

2 çok hoş bence. bene olsam hepsini aynı yaptırırdım. çok beğendiysen kendine hatıra yaptır ilkinden kimseyi ayırmamış olursun. onada vereyim bunada vereyim derken davetiye yüzünden kırgınlık yaşamayın da CADIARZU

2 çok hoş bence. bene olsam hepsini aynı yaptırırdım. çok beğendiysen kendine hatıra yaptır ilkinden kimseyi ayırmamış olursun. onada vereyim bunada vereyim derken davetiye yüzünden kırgınlık yaşamayın da CADIARZU

kırgınlık olmaz çünkü bütün mahalleye aynı davetiyeyi vereceğim :) sadece akrabalara ve arkadaşlarıma 1.yi vereceğim. Çünkü bizim orada ismini bile bilmediğin insanlara davetiye vermek zorundasın :) .

1le 2 arasında kaldım canım, ama 1 i oyladım. çünkü seçtiğin davetiyeyle 2. davetiyo biraz birbirini andırıyo. ilk olansa çok şık ve zarif duruyo. o yüzden 1. diyorum boshayallersmile

valla cnmmmm ben çok sade davetiyeleri seiyorumm..bunlar arasında 4 güzel..benim davetiyem ince uzun bi zarf zarfı inciyle açıp kapıyorsunnn..herkes çok begenmişti..nekadar sade okdr asil bence:)

Back