• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sizce hangisini denemeliyim ? aCİll..

Akasha

BiR İmTiHaNdIr AşK...
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2009
1.244
253
323
36
kızlar saçımı casting serisinin sıcak çikolatasına boyuyorum.. bu aralar tekrar boyamam gerekecek; ama be nbiraz daha koyu bir renk istiyorum bu beyazlarımı tam olarak kapatmıyor çünkü.. hafif yansımalar kalıyor saçımda..

kestane şekeri ve koyu kahve renklerini düşünüyorum casting serisinden yine. koyu renk kullanmka istiyorum biraz daha.. siz ne önerirsiziniz. kullananlar var mı, çok mu koyu çıkıyor boya acaba, siyaha yakın bir şey felan olmasını istemiyorum çünkü, kahve tonları tercihim. bu da şimdi ki boyadığım renk ( sıcak çikolata)

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-boyama/313981-iste-saclarim-kizlar.html

haa, küçük bir rica daha:kedi: bir de bana yakışacağını düşündüğünüz saç modeli varsa ekler misiniz? bu aralar bunalımdayım da, bir el atın bana ya.. :gitme:

cnm acık tonları denemeyı dusunebılırsın model olrak ıse uuznmu kısamı dusunduğunu solemelısın ona gore bıseyler emnım sana buluruz tatlım

loreal casting beyazları kapatmaz diye biliyorum çünkü amonyak içermeyen bi boya eğer beyazların çoksa bu seriden vazgeç bence. bende beyaz çok boya alcağım yerdeki görevli bana önermemişti

Bi kac kez daha aynı renge boyarsan arada kalan acıklar kapanır,renk oturur ama,gozlerinın rengine bakarak cıkolata kahvesi ,karamel yada boyle kızıllı kahveler var ya onları yakıstırdım sana,sacın da uzunmus yakısır diyosan su dalgası yaptır 4-5 ay dalgalı olursun,koklu bı degisim olur kaydirigubbakcemile5

canım bence sana açık renkler çok güzel gider çünkü
sen de benim gibi beyaz tenlisin kumral olabilir sarı olabilir kahve
olabilir bu renkleri düşünebilirsin model olarak da bu modellerden birini düşünebilirsin canım yerimseniben

1070.jpg

1072.jpg

1075.jpg

beyazlarım çok değil kızlar, aralarda sadece orantısız bir şekilde dağılmış.

model olarak da uzun istiyorum..

bu arada modeller için sağol ccanım.. ama pek benim tarzım değil.. daha uzun modeller olabilir mesela.. saçım bu resimdekinse 5 -6 cm daha uzun şimdi.

büyük ihtimalle yakın kestane şekeri şu orta kahve.küllü akaju (4.15 ) saçının rengi çok güzel değiştirmesen bence çok da doğal duruyora.s

Back