• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hangisini almalıyım ?

deren1907

SMMM
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2009
1.476
404
198
Sarev saten nevresim takımı alacağım . Fakat karar veremiyorum . Aşağıdaki üç modelden hangisi daha uyumlu ve kullanışlı olur ? Fikirleriniz ve önerileriniz için teşekkür ederim .

1. $2001234539296_1_org_zoom.webp 2. $2001234545822_1_org_zoom.webp

3. $2001234539241_1_org_zoom.webp 4. $2001234581202_1_org_zoom.webp

4 çok güzel ama solar diye korkuyorsan 2'yi al bence beyaz çok riski yok:) bende hep sarevden aldım, korktum şimdi koyu renkler solar mı acaba:) :(

2 numarayı beğendim canım.

arkadaşlar sarev'den memnun kalmadıklarını yazmışlar ama benim çeyizim yıkanıp hazırlandı. annem de tam aksine sarev olanların çok kaliteli olduğunu, ütüsünün kayarcasına kolayca yapıldığını, renginde hiç bir şekilde değişiklik olmadığını söyledi. ben uzaktayım, gözümle görmedim :)) hatta şöyle diyim. tek kişilik pike takımlarımı özdilek marka almıştım. annem yıkanınca solduğunu, sarev'den alınan çift kişiliklerde sorun yaşamadığını görünce,, özdilek olanları kendine sakladığını, onların yerine gidip kampanyadan sarev marka aldığını söyledi. (renk koruyuculu deterjanla 30 derecede yıkamış.)

Bende de 2. den var canım rengi resimdekinden daha güzel ama daha kullanmadım umarım problem yaşamayız.

güle güle kullan tatlm benmde var ona benzer bi çiçekli yazın kullanıcam efil efil:d
1.si de çok şıkmıs ama

Son düzenleme:
2 numara diyorum bende. Ama renklerinin soldugunu ilk defa duydum ve cok uzuldum suan, cunku sarevden 3 nevresim aldım... :31:

Back
X