• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket sizce hangisi ?

siz hangisini tercih ediyorsunuz

• Ankete Katılan
    12
  • Anket Kapalı .

Sargoz

güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
12.563
7.620
198
siz hangi ürünü tercih ediyorsunuz

arkadslar birinin temsilci olmak istiyorum hem elime para geçsin hemde sosyalleseyım diye sizde hangisi ni tercih etmeliyim

nedenlerini de yazar mısınız

Bence avon.. Bir ara temailcilikte yaptım. Ürünlerini beğeniyorum... Herhangi bir problemle karşılaşmadım.

kızlar ürün tanıtımı ve reklamı yapmak yasakmıs sadece fikrinizi yazında ban yemeyek :/

Bence avon.. Bir ara temailcilikte yaptım. Ürünlerini beğeniyorum... Herhangi bir problemle karşılaşmadım.
Neden temsilciligi biraktin ozel degilse gorumcem oriflame kerdesimin esiyse avon satıyor yıllardır ikiside ugrasiyor sende sat diye en az 200 alıyo rlar aylik bence cok iyi en azından mutfak masraf im çıkar diye düşünüyorum

Neden temsilciligi biraktin ozel degilse gorumcem oriflame kerdesimin esiyse avon satıyor yıllardır ikiside ugrasiyor sende sat diye en az 200 alıyo rlar aylik bence cok iyi en azından mutfak masraf im çıkar diye düşünüyorum
Uğraşamadım canım ya bide taşındım çevrem değişti eskisi gibi satamadum ondan bıraktım canım

bu şıklardansa yalnızca avon kullanıyorum ama flormar ürünlerinide kullandığım oluyor açıkçası :)

Back