• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Sizce hangisi?

Sizce hangisi?

• Ankete Katılan
    36

dzky87

suelin
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2010
453
42
73
Merhaba hanımlar ;

Bir konuda fikrinizi almak istiyorum .. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum ..
Sizce bu gelinlikleden hangisi ?

Eklentiler

• Screenshot_2014-09-08-17-43-52.webp
    Screenshot_2014-09-08-17-43-52.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 339
  • Screenshot_2014-09-08-17-06-31.webp
    Screenshot_2014-09-08-17-06-31.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 343
  • Screenshot_2014-09-08-17-00-17.webp
    Screenshot_2014-09-08-17-00-17.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 279
Eğer 1.deki gibi iddiali bi fiziğessahipsen kesinlikle onu kacirma derim.. Ama o olmaz diyorsan da 3.sunden yanayim. Gerçi 2 ve 3biraz benziyor ama 3 , 2ye gore daha güzel.favorim1:)

Deli gibi spor yapıyorum 38 bedenim hedefim 36 bende 1 i çok beğendim ;)
Saolun canlar ;)

Tüm modeller deniz kızı olduğuna göre fiziğinizin maşallahı var o yüzden vücudunuza oturmuş olduğunu varsayarak söylüyorum fikrimi :KK55: Ben üçüncüyü çok beğendim, yarım deniz kızındansa tam olması daha şık durur diye düşünüyorum he rahat olur mu orası tartışılır ama tam olması daha güzel :)

Üçüncü hepsinden daha gösterişli ama bir o kadar da daha şık. Hatta deniz kızı kesim isteyen bir hatun olarak bunu kaydediyorum gözümün önünde dursun :KK24:

1. model daha asil sankimm ama sakın ve sakın uzun kuyruklu yaptırma , oynamak o kadar zor ki halay çekemiosun insanlar senden uzaklaşıo kuyruğa basmayım diye, oynarken topuğa dolanıo, biri gelio bi basıo düşme tehlikesi yaşıyosun benim nişanlığım kabarık balık ve uzun kuyrukluydu çok güzeldi ama kötü yanları da bunlar , takıp çıkarmalı kuyruklar varmış dansa kadar uzun kuyruklu olursun oynarken çıkartırsın en güzelii

Merhaba hanımlar ;

Bir konuda fikrinizi almak istiyorum .. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum ..
Sizce bu gelinlikleden hangisi ?
Ben 1. Diyorum hatta straplez olsa benden tam not alır. Gerçi tüm modeller aynı ama fiziğiniz konusunda da ayrıntı verseniz daha iyi yardımcı olabiliriz

Üçü de birbirine benziyor aslında ama ben 3 numaraya bayıldım :KK49:

1. çok güzelmiş, çok beğendim.

1 ve ya 3.ikisinden biri olursa güzel olur.ben her iki gelinliği çok sevdim.

55 kilo 1.63 boyun dayım. Kılların biraz kalın olduğumdan üstü kapalı bir gelinlik seçmek istiyorum . Ben çok açık gelinlikler beğeniyorumve rahat da oolmuyor . Çok dikkat çekmek değil amacım duru olmak şu gibi. Benim seçimi 2 gibi ama bir de olur . 3 ü Eledim tam balık istemuyorum . Çok dantel detayı var göz yoruyor.

Back