Bebek İkinci El sizce hangisi?

ikizbalik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
2.351
230
163
Henuz hamileligimin baslarinda sayilirim ancak arastirmalara ufak ufak basliyorum.

Bambu besik almayi dusunuyordum, hem gorunum şık hem kullanim acisindan pratik oldugunu biliyorum arkadaslarimdan.
Ancak son gunlerde park besik/yatak bir yandan aklimi karistirdi. Kendinden titresim muzik ve isik ozelligi olanlar varmis.

Her ikisini de gordum fakat kullanip memnun kalinma yogunluguna gore de hareket etmek istiyorum.

Fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim.

(Konuyu acmak icin en uygun yer olarak burayi gordum, yanlissa duzeltin lutfen)

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bambu olanları max 1 yıl kullanırsın sonrasında yine park yatak gibi birşey alman gerekecek
Ben kızımda 3 yıl kullanmıştım park yatağı

ben park yatagı kesinlikle önermiyorum. bi defa ahsap değil ben hiç saglıklı bulmuyorum. 60*120 ebatlarında ikea besik kullandım. hem yatak odamda kullanmak için ebatı uygundu. hem de bebegim yatsa 2 yasına kadar cok rahat kullanırdık. ama karar sizin

Ben de kızım da önce süslü bir sallanan bambu beşik kullandım.Heves ediyo insan böyle süslü şeylere.Boyut olarak en büyüklerinden olsa da 10. Aya kadar ancak kullanabildik.2-3 ay daha idare ederdi ama kızım çok hareketli olduğundan içinden sarkar düşer diye korktuk. Sonrasında park yatak aldık bizde.4 yaşına kadar da onda yattı.Akabinde de genç odası aldık.ikisinden de memnunduk.

ALLAH hayırlı eylesin beebgini...biz de park yatak aldık çok memnunum.ilk 6 ay kadar ara katta yatıyor.alıp koyması rahat oluyo sonrasında hareketlenince arakatı kaldırıp normal yatagında yatırıyorsun biz çok memnunuz.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bambu olanları max 1 yıl kullanırsın sonrasında yine park yatak gibi birşey alman gerekecek
Ben kızımda 3 yıl kullanmıştım park yatağı

Zaten en fazla 1 yasina kadar kullanayim sonra odasinda normal yatagina yatiririm diye dusunuyorum

Bambu besiklerin boyutlari da sanirim sizinki gibiydi

Bakalim ikisini de iyice arastiricam da hangisi olursa olsun 1 yasindan sonra normal odasi olur oraya yatiririm

Amin insallah. Cok mantigini anlayabilmis degilim kullanim olarak. Gordum ama mesela ara kat ve normal yatagi dediginiz olayi cok bilmiyorum ama arastiracagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…