• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hangisi....

flzcnr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2009
87
0
96
41
Ankara
Mutfağımı yaptırıyorum kızlar.Dolaplar ekteki gibi üstü beyaz altı abanoz(kırçıllı kahve) tezgah beyaz çimston.Tezgah üzerei fayansları konusunda fikirlerinize ihtiyacım var.1-2-3 sizce hangisi. $20130504_132817.webp

bende 3 u dusundum ama soluk mu acaba dedim sonra.en aydınlık gosterecek 3 gıbı

evet 3 aydınlık gösterir ve alttaki kahveyle üstteki beyazı boya gibi düşünün, karıştırıp 3. bir renk elde edecek olsanız 3 numarayı elde edersiniz ; o yüzden en güzel ve ferah olan 3 numara dedim.
bu arada malzeme keninden parlak (jan janlı) olduğu için soluk değil hareketli görünür.

Son düzenleme:
evet 3 aydınlık gösterir ve alttaki kahveyle üstteki beyazı boya gibi düşünün, karıştırıp 3. bir renk elde edecek olsanız 3 numarayı elde edersiniz ; o yüzden en güzel ve ferah olan 3 numara dedim.
bu arada malzeme keninden parlak (jan janlı) olduğu için soluk değil hareketli görünür.

çok teşekkür ederim yorumlarınız için

Bence üçüde değil.illaki bu 3 seçenek olmak zorundamı.mutfağın çok hoş daha güzel şeyler bulabilirsin.ben üçünüde beğenmedim mutfağına uymaz yani

İlkini bence hiç düşünmeyin, çok kasvetli gösterir.
3 ferah olur ama 2yi daha çok beğendim ben, daha hareketli,deseni daha güzel.

Ücüde mükemmel degil aslinda. Ama iclerinden secmek zorundaysan 3 derim ben... Mutfaginin önüne gecmez...

Konunuz içeriği nedeniyle ilgili bölüme taşındı,bilginize..

üçünüde yakıstıramadım cunku altı cok koyu

Back
X