Elektrikli Süpürgeler Sizce hangisi

haticesekban

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
8
0
6
İstanbul

Eklentiler

• $evmorp71066.jpg
    16 KB · Görüntüleme: 121
canım arnica bora tavsiyemdir temzilik robotu süper halı koltuk duvar yıka ayrıca süpürge olarakta kullanılma özelliği var
bende daha önce ihlas aura vardı 10 yıl kullandım şimdi bunu aldım süper gerçekten...

çok teşekkür ederim bilgi için bu markayı çok merak ediyorum kullanan var ise yazarsa içim rahat edecek

çok teşekkür ederim bilgi için bu markayı çok merak ediyorum kullanan var ise yazarsa içim rahat edecek

Hatice hanım resimlerinizde ki ürünler hakkında bilgim yok fakat bende morphy markalı farklı bir ürün kullanıyorum oldukça memnunum 2.resminizdeki ürüne çok bakmıştım fakat o an ki bütçeme uygun olmadığından alamadım daha düşük fiyatlı yine morphy markalı baska bir ürün aldım.Eğer bütçeniz yetiyrsa bence 2.reimde ki ürünü alın derim.

pratik birşey istersen ben de fakir derim,ev için güzel bir süpürge istersen Hoover tpp 2320 ya da 2321 modeli , soluduğun havayı 3000 kat daha temiz hale getiriyor 2321 modeli, FİSMA (dünya alerji kuruluşu) tarafından onay alan ilk süpürgedir.2300 watt,420 airwatt emiş,4 lt bez torba , purehepa+ bactizero filtre özelliği, 8 metre kablo,kauçuk teker (zemini çizmez) , 75 db. , turbo başlık + yumuşak fırça sert zemin başlığı,köşe aparatları..... emiş gücü muhteşem.denemeni tavsiye ederim.

sulu süpürgelerden uzak dur,temizlemesi zahmetli ve koku yapıyor,her kullanımdan sonra temizlemen gerek,bi de devrilirse yandın,motora su kactımı yenisini al,morphy r. kalite olarak zayıf,fantom da aynı,ucuz alayım derken seneye bidaha alırsın süpürge,paranı çöpe atma, fakir dikey kabolu al ya da hoover ev süpürgesi,imkanın varsa miele ya da dayson alabilrsin,daha ötesi yok cünkü,başka markalara yanaşma,satıcılar da cok bilgili değil bu konuda cünkü,mağazadaki marka (firma) temsilcileri yanıltıyor insanları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…