• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri sizce hangisi...

gara_sevdam

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
22
0
16
Ankara
merhaba kizlar burada paylastiklarinizi sürekli takip ediyorum birde ben sorayim dedim...
gelinlik seciminde cok zorlandim suan aklimdaki onca gelinligi 2 ye indirdim ve sizden fikir almak istedim.

bu gelinlikde gözüm kaldi fakat üstündeki etegi nisanlim hic begenmedi..

$gelinlik.jpg
$gelinlik2.jpg

buna karar verirsem eger dantel aski ekletecegim rengi ücüncü resimdeki gibi kirik beyaz olucak.

$2013-yaz-lazaro-gelinlik-modelleri-7.jpg
$2013-Lazaro-Yaz-Gelinlikleri-2.jpg
$lazaro.jpg

fikirlerinizi bekliyorum kizlar :)

bence bir numara cok güzell:)) ayy birden benımde istahım kabardı cok hosuma gitti nikahmı tazelesemm:52: ben ilk gelinligi öneririm tabi vücut yapın nasıl bilmiyorum zayıf uzun boyda güzel olur diye düsünüyorum.. nisanlında karısmasın sonucta sen giyecen icine sinen birsey giy.. simdiden hayırlı olsun... Allah mutlulugunuzu daim etsin.:nazar:

bence bir numara cok güzell:)) ayy birden benımde istahım kabardı cok hosuma gitti nikahmı tazelesemm:52: ben ilk gelinligi öneririm tabi vücut yapın nasıl bilmiyorum zayıf uzun boyda güzel olur diye düsünüyorum.. nisanlında karısmasın sonucta sen giyecen icine sinen birsey giy.. simdiden hayırlı olsun... Allah mutlulugunuzu daim etsin.:nazar:

saol güzel dileklerin icin :)
zayifim fazla kilom yok boyum cok uzun diil 165 civari ama nisanlimin boyu uzun oldugu icin platformlu yüksek topuk giyerim büyük ihtimal.
cok fazla model var insanin kafasi cok fazla karisiyor :( bakalim ne olucak

ins... istedigin gibi olur sana tavsiyem böyle özel islere kimseyi karıstırma büyükler akrabalar icin diyorum herkes farklı birsey söyler kafan karısır böyle özel güzel seyler herzaman olmuyor.. bende karısan cok olduda onu gıyme bunu giyme böyle yapma ama esim istedigimi yapmamda serbest oldugumu soyleyınce kimseyi takmadım ama kırmadımda.. ne yaparsan yap aileler karısıyor yinede.. allah yardımcın olsun:)

Ben de ikinci gelinliği çok beğendim ama üzerinizde nasıl durduğu önemli tabi, ilk gelinliği ben pek beğenmedim üzerindeki parça eğreti geldi gözüme..

bence iki numara daha güzel, bir numara gibi modelleri sevemiyorum maalesef. bir de üzerinde görmemiz lazım, özelikle bir numarayı.

Benim de gelinliğim balık modeli dikildiği halde ilki çok şirin geldi gözüme, balık olan biraz daha olgun hanımlar için gibi sanki:)))

Bir de gelinlik seçimine nişanlınızla gitmeyin kızlar anlamadıkları halde herşeye karışıyorlar:) benim nişanlım kesinlikle ne geliyor ne de nasıl olduğunu soruyor sürpriz olmasını istiyormuş ilk defa nikahta gelinlikle görecek beni:)))

Birinci gelinlik bacak boyunuzu kısa gösterebilir, biraz riskli. Ayrıca üstün saten altın tül olmasını sevmedim, keşke üstü beldeki volan dahil dantel, altı tül olsaymış. İkinci model daha güzel, ayrıca riski yok. yüksek belli aşırı kabarık olmayan bir gelinlik. Onu diktirirseniz "fransız kupon dantel" kullanmaları gerekiyor ayrıca belde büzgü olmadan tam daire kloş etek yapmaları lazım. Eteği her zaman yaptıkları gibi büzgü ile takarlarsa başlangıç yeri ve eteğin dökülüşü böyle durmaz. Yalnız büzgü yapılmayacağından çok fazla kat tül kullanmaları, 6-7 kat kadar, ve en alt katta saten üstüne 1 kat organze koymaları iyi bir görüntü sunar.

aaa arkadaki aynur hanım değil mi ??? ben de gelinliğimi selvi akdeniz de diktirmiştim çok memnun kalmıştım :))) gelinlik modeline gelince ikincisini daha cok begendim ben :)) şimdiden mutluluklar :)

merhaba kizlar burada paylastiklarinizi sürekli takip ediyorum birde ben sorayim dedim...
gelinlik seciminde cok zorlandim suan aklimdaki onca gelinligi 2 ye indirdim ve sizden fikir almak istedim.

bu gelinlikde gözüm kaldi fakat üstündeki etegi nisanlim hic begenmedi..

Eki Görüntüle 631553
Eki Görüntüle 631554

buna karar verirsem eger dantel aski ekletecegim rengi ücüncü resimdeki gibi kirik beyaz olucak.

Eki Görüntüle 631555
Eki Görüntüle 631556
Eki Görüntüle 631557

fikirlerinizi bekliyorum kizlar :)

kesinlike model 1 canım bayıldım.hatta bende gelınlıgımın altını u seıldemı yaptırsam dıye dusunmeye basladı:)

2. ve 3. model aynı sanırım sadece renk tonu var arasında 2. modelin rengini beğenmedim çok soluk gelinlik gibi durmuyo bence tercihim 3. yani en son model olur benim :31:

Back