• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hangisi?

q0nca

Nişanlıııı:)
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
908
3
118
Bursa
mrb kızlar şimdi bnm abim bp susurluk sorumlusu şimdi onlarda gizli müşteri oluyo bp merkezden gönderilen geliyo normal müşteri gibi güzel ilgileniyosa daha sonra hediye gönderiyo şimdi geçenlere sinbonun kettle geldi hediye abime bana verdi ondan sonra da arzumun kettle geldi şimdi sinbonun modeli hoşuma gidio rezistansıda gizli arzum da kalitew ama onun rezistansı gizli değil siz olsanız hangisini alırdınızbilmiyorumkismile:uhm:

Ben özellikle rezistansı gizli olan su ısıtıcılara bakıyorum, almadım henüz ama kesinlikle gizli rezistans alacağım. Bir de bazı su ısıtıcılar elle açılıyor, bazıları bir düğmeyle biliyorsun. Evli arkadaşlardan tavsiye "Kesinlikle kapağı düğmeyle açılsın." diyorlar. Her ikisinde de bu özellik var mı bilmiyorum ama bu iki özelliği baz almalısın bence. Yerinde olsam öyle yapardım.

tabi ki gizli olan.daha iidir diye düşünüyorum diğer daha çabuk türlü kireçlenmesi falan oluyor.

sinbonun kapağı düğmeyle açılıyo kızlar ya kötü bi marka mı sinbo?

gizli rezitans herzaman iyi canım.. markasına takılma.. sinbo cokta kötü bir marka degil.. biz blendırını kullanıyoruz sorun yaşamadık..

ya şimdi bunlar varken yeni almam da çok mantıksız olur dimi kızlar:(

Canım ben olsam arzumu tercıh ederım sınboda kÖtÜ marka deĞıl ama arzum derım yınede.

bencede gizli rezinstan olanı al cnm
bir çok ev aletini arzum almış biri olarak kesin arzum al derim ama rezinstans gizli değil
fakat içindeki suyunu hazır su kullanırsan hiç bir şey olmaz su ısıtıcına...

Back
X